pirmdiena, 2013. gada 2. septembris

Individuālās sesijas ar Sjūzenu Gregu- 2.septembrī

Dārgie lasītāji, semināra dalībnieki un draugi! 

Vēl ir unikāla iespēja pieteikties uz dazām atbrīvotām vietām, lai tiktos ar Sjūzenu Gregu klātienē individuālā sesijā 2.septembrī Rīgā.


Sjūzena Grega ir Garīgā Skolotāja, dziedniece, tolteku nagual, reiki meistare un rakstniece.

Sjūzena Grega ir grāmatu "The Toltec Way", "Mastering the Toltec Way ", "Complete Idiot's Guide to Short Meditations", "Dance of Power", "Finding the sacred Self" un "The Encyclopedia of Angels" u.c. autore.


"Vairāk gaismas"
"Ik mirkli pastāv izvēle - ienest šajā pasaulē vairāk mīlestības un gaismas vai glui pretēji - nosodījuma, vērtēšanas un baiļu," atgādina klīniskās hipnoterapijas doktore, reiki meistare, tolteku tradīcijas skolotāja Sjūzena Grega, kura, tāpat kā viņas iedvesmotāji - šamanis un dziednieks Dons Migels Rīzs un amerikāņu mistiķis Karloss Kastaņeda, aicina savus sekotājus izmainīt domāšanu, savu iesūbējušo uzskatu sistēmu, atrast savu patieso "es", jo ne tikai tic, bet arī zina, ka tas iespējams.

Dons Migels Rīzs par Sjūzenu: "Atļauj mums apzināties savu spēku tā, lai spētu radīt sapni par debesīm, kur pilnīgi viss ir iespējams. Palīdz mums izmantot pašu iztēli kā pavadoni sapnim par mūsu dzīvi un radīšanas maģiju."

Dans Milmans, grāmatas "Way of the peaceful warrior" autors, par Sjūzenu ir teicis: "Sjūzena Grega nodod tālāk Dienvidmeksikas šamanisma tradīciju, kuru pirmais popularizēja Karlos Kastaņeda. Viņa ir atklājusi tolteku seno gudrību, paļaujoties uz savu sievišķīgo gudrību un savu mīlošo sirdi".


Ar vislabākajiem vēlējumiem,
Kaspars, 29435539, kaspars@inlighthouse.lv


P.S.
Būšu jums pateicīgs, ja šo informāciju jūs pārsūtīsiet tālāk saviem draugiem, kurus tā varētu ieinteresēt...