ceturtdiena, 2013. gada 12. septembris

Laiks 04.09.2013. - 16.09.2013.

Kaban - Akbal - Muluk (04.09.2013. - 16.09.2013.)
Jau ar šodienu (04.09.) sākas jauns 52vu dienu virpulis, ko varam saukt par Rezultāta virpuli. Šajās 52ās dienās saņemsim kaut kādu rezultātu mūsu darbībām un soļiem, ko esam veikuši iepriekšējos trijos 52vu dienu virpuļos.

Katrs virpulis sastāv no četriem 13mit dienu cikliem. Uzsākas virpulis ar Austrumu vilni, turpinās ar Ziemeļu un Rietumu vilni, un noslēdzās ar Dienvidu vilni.


Un šodien iesākas jauns Austrumu 13mit dienu vilnis.
Visa viļņa režisors ir Austrumu Kaban enerģija. Un tas nozīmē, ka visu vilni mūsu ego mācīsies pārliecību un mācīsies pieredzi pārvērst zināšanās.
Kaban simboliskā nozīme ir Zemestrīce, Zemes enerģija, Pārliecība, Griba, Pieredzes uzkrāšana, Evolūcija un Attīstība, Pieredzes pārvēršana zināšanās.

Kaban enerģija ir kā zemestrīce, tā ir pārliecība, kura spēj satricināt visu zemeslodi un izkustināt visu ap sevi.

Šajā vilnī izmantojiet visu savu pieredzi un ejiet uz priekšu kā zemestrīce, esiet pārliecināti par to, ko darāt un ja pārliecība nav tik liela kā gribētos, iedziļinieties savā zemapziņā, kurā ir iesēdies kāds pasaules uzskats, kurš traucē noticēt saviem spēkiem.

Dariet visu pārliecināti, laižot pa priekšu domas ar tādu rezultātu, kādu vēlaties iegūt.
Piemēram, ja tikšanās ar partneriem vai kolēģiem vienmēr ir bijušas nepatīkamas, tad palaidiet domu, ka tikšanās būs patīkamas un nonāksiet pie abām pusēm patīkamiem rezultātiem.


Ja būsim pārliecināti un modri, vērojot sevi, atmetīsim visas domas par to, ka var neizdoties un ka būs neveiksmes, kuras parasti mēs savām domām fonā nodomājam. Tad viss ies uz priekšu lieliem soļiem.
Izvēlieties tādu pieredzi, kādu vēlaties piedzīvot, kurā ir tikai veiksmīgi notikumi, kurā visu ko gribat, sasniedzat un izdarāt secinājumus, ka dzīvot ir prieks un viss ir skaisti:).


Šajā vilnī centieties būt modri, ieskatīties apkārtējās pasaules dotajās zīmēs, tā objektīvi parādīs, kas Jūsu darbībās un domās ir lieks. Zīmes parasti ir praktiski nemanāmas un visbiežāk prāts tās vēlās ignorēt, taču tās ir svarīgas un neizbēgami parāda, kāds būs rezultāts tam, ka neievērosiet tās.

Šajā vilnī jāpievērš uzmanība savām sajūtām un intuīcijai, kura teiks priekšā ko darīt un kad darīt. Centieties padot impulsus tur, kur vajag un kad vajag, taču nesasteigt to, ko darāt. Pirms darāt, ieklausieties sajūtās - ko tās saka!

Visam savs laiks.

Viss notiksies un notiks pat tad, kad procesu neredzēsim aktīvā darbībā.
Šajā vilnī lielu lomu spēlēs mūsu zemapziņa un viļņa beigās ieraudzīsim to, kas traucējis mums pārliecinoši doties uz priekšu.
Ieraudzīsim tās situācijas, kuras mums likušas domāt, ka mēs kaut ko nevaram. Un pat ja varam - tad nevaram atļauties vai vēl ir traucējusi kāda doma, kura parasti atceļ mūsu labās un produktīvās domas.


Vilnis noslēdzās ar Muluk enerģiju un tas nozīmē, ka šī viļņa beigās iegūsim informāciju gan par sevi, savu pagātnes pieredzi, gan par procesiem, kurus darām.
Tāpēc šo vilni var izmatnot, lai iegūtu nepieciešamo informāciju kādā jomā!
Ja pārliecinoši Visumam pieprasīsim to, kas vajadzīgs, tad noteikti to saņemsim.

Šajā vilnī visvairāk rezultātu noteiks mūsu griba. Cik spēcīgs būs mūsu gribas impuls, tik liels un labs būs rezultāts.

Ļoti labi ir uzsākt ko jaunu savos radošajos procesos, ielaist jaunas domas un idejas, un sākt pie tām strādāt.

Tāpēc ķerieties klāt tam, ko visvairāk gribās. Tam, pēc kā esiet ilgojušies! Atmodiniet sevī gribu. Gribiet un esiet pārliecināti!

Visuma laika un telpas radošā alķīmijahttps://www.facebook.com/#!/maijulaikapavedieni