pirmdiena, 2013. gada 2. septembris

Ilarions 1.-7.septembris/2013

Viedas Meistars Ilarions
1.-7.septembris/2013

Mīļie!

Patlaban dzīvojat laika skrējiena paātrināšanās laikā. Šķiet, dienas skrien tik ātri, ka nepagūstat paveikt ieplānoto un plāni, kurus paredzat izdarīt vienā dienā, tiek pārcelti uz nākamo. Kad tā notiek ar jums, tad pavērojiet savas būtības stāvokli un redzēsiet, ka tajās dienās jūsu apziņa bijusi fokusēta iekšēji un visā iekšējā, tad jūs darbojaties daudzdimensionāli. Jūsu apziņa, iespējams, iziet kādu jaunu pielāgošanās un atkal savienošanās procesu. Tā jums, tiem, kuri izteikuši attiecīgu vēlmi, palīdz paaugstināt frekvences līdz augšupcelšanās līmenim. Šis pieaugšanas process parasti notiek tā, lai enerģijas droši tiktu asimilētas jūsu četros zemākajos ķermeņos.

Visiem planētas iedzīvotājiem aizvien acīmredzamāks kļūst fakts, ka grūst vecā sistēma, rīcības un ietekmes modeļi. Iedzīvotāji vairs neatbalsta karu un destrukciju alkstošos, tos, kuri vēlas noturēt pasaules iedzīvotājus baiļu stāvoklī. Karš pasaules iedzīvotāju acīs kļuvis par kaut ko ļoti netīkamu un nevajadzīgu, un šobrīd uz planētas jūtama daudz lielāka cieņa un svētums pret cilvēka dzīvi kā tādu. Uz jūsu planētas mīt tādi, kuri negodā visu dzīvo; neskatoties uz citu cilvēku ciešanām un par kādu cenu, kaut kas tiek sasniegts, tiem vajadzīgi sava spēka un varenības apliecinājumi. Planētas iedzīvotāji sāk saprast, kuri tie ir un noteikti nostājas pret vardarbību un agresiju. Tikmēr varu alkstošie meklē dažādus apstiprinājumus, lai parādītu iedzīvotājiem, ka viņu agresija un ielaušanās citu zemēs ir pieņemama.

Cilvēki pauž spontānu pretošanos vecajām spēka saglabāšanas metodēm un kontrolei, saprotot tos, kuri tiks nolikti tiešajā uguns līnijā. Valstu vadītājiem nu skaidri redzams, ka viņu vēlētāji, kam tie savulaik zvērējuši kalpot, nav apmierināti ar viņu izvēlēm un pieņemtajiem lēmumiem, tādēļ miljoniem cilvēku vēlas palikt ielās līdz atbildīgajām personām nebūs citas izvēles kā piekāpties un atrast citu, daudz mierīgāku veidu kā risināt konfliktus. Kādas senas dziesmas vārdi skan: „Kas gan notiktu, ja uz karu neviens neierastos?” Šiem vārdiem tagad sāk parādīties jēga. Pie varas esošie neko nevar panākt vai izdarīt, ja iedzīvotāji tos neklausa.

Zemes iedzīvotājiem vienotībā, sadarbībā un harmonijā jāiet pretim pārmaiņām, kas notiek uz šīs planētas. Jāskatās tieši acīs visiem izaicinājumiem un pārbaudījumiem; šie pārbaudījumi jāiziet miermīlīgā un visiem labi darošā garā. Pagājuši laiki, kad tikai daži pie varas esošie varēja pieņemt lēmumus un ietekmēt visus planētas iedzīvotājus. Šie laiki pieprasa patiesus vadoņus, tādus, kuri spēj redzēt tālāk par savas zemes robežām un pasauli redz kā vienu veselu veselumu, sevī saprotot, ka tai jāmainās līdz šim nepieredzētā veidā. Miljoniem planētas dvēseļu vēlas apvienoties, ļaujot katram sajusties būt mīlētam un lolotam. Cilvēki vēlas redzēt savu dziļāko sapņu un sirds dziļo miera lūgšanu īstenošanos uz Zemes. Tie vēlas, lai viņu ģimenes augtu, uzplauktu un dzīvotu. Šāda vēlme mīt katrā cilvēka sirdī.

Pienācis laiks, kad spēku un varu sevī atgūst daudzi jo daudzi planētas iedzīvotāji. Klusā revolūcija pieņemas spēkā. Vecie rīcības modeļi vairs nestrādā, jo tie neharmonē ar jauno enerģiju plūsmu, kas vēsta par jaunu rītausmu un jaunu sākumu. Jaunās enerģijas nes risinājumus vecajām problēmām šķietami brīnumainos veidos. Katra dvēsele šobrīd stāv krustcelēs un katra dvēsele jau ir pieņēmusi savu lēmumu. Patlaban notiek atmoda.

Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.


Tulkoja Māra Brante