sestdiena, 2013. gada 21. septembris

Mjā, trīs maģiskās dienas pagājušas - By Andis Geste

Status Update
By Andis Geste

Mjā, trīs maģiskās dienas pagājušas. Padalīšos, kā man gāja. Man iznāca riktīgi jautrs un jaudīgs laiks ar lielu uzsvaru uz iekšējās pasaules sakārtošanu. Piedzīvojumu/pārdzīvojumu spektrs bija gana plašs: beidzot arī pieņēmu sev tik svarīgus iekšējos lēmumus, tas ļoti labi. Daudz tikos ar superīgiem draugiem. Redzēju divus nereāli spēcīgus/nozīmīgus sapņus. Pēdējais no tiem mani ļoti iepriecināja. :)

Vispār, mana šī laika aktualitāte ir darba fronte. Tur viss attīstās un notiek. Bija interesantas un vērtīgas diskusijas ar kolēģiem par arhetipiem, sistēmām, kultūru un psihoterapiju. Diezgan pamatīgi norukāju savās iemīļotajās darba disciplīnās: psihoterapijā un arhetipu astroloģijā. Bija tikšanās ar lieliskiem cilvēkiem, par ko ir liels prieks. Nācās glābt arī vienu pašnāvnieku, cerams, cilvēkam viss būs ok. Nostrādāju profesionāli. Vēlreiz paldies maniem psihoterapijas pasniedzējiem par funktieri, kuru man ir iedevuši.

Cita starpā arī konstatēju, ka šogad depresijas, paniku un psihožu sezona Latvijā sākas ļoti agri - septembrī. Parasti tās ir pat oktobra beigas. Grūti spriest, kāpēc tā. Varētu būt, ka cilvēki atceras, cik gara ziema bija izgājušo gadu un tāpēc sāk depresot, pirms laika, domādami, ka vēl vienu tādu ziemu neizvilks. Nezinu, bet tas nozīmē vien to, ka jāsāk ieslēgt rudens režīms. Ja jūtat, ka nāk virsū depresīvi noskaņojumi, tad dzeram asinszāles tēju (no rītiem) un pastiprināti ēdam apelsīnus/banānus. Tie, kas zina/jūt, ka labi nebūs, pasūtiet un iegādājieties internetā SAD (seasonal affective disorder) lampas - ļoti laba lieta. Īpaši ieteicama tiem, kas reaģē uz gaismas daudzumu un sauli.

Vēl šajās dienās sastādīju sev ilgtermiņa plānu dzīvei un pasūtīju normālu internetu, ko man ievilks nākamo 3-dien. Yaaaay :) Vēl atradu savu iemīļotāko grāmatu: Tūves Jansones "Komēta nāk", būs jāpārlasa. :) Kopumā šīs trīs dienas bija kaifīgas un skatos uz nākotni ar milzīgu smaidu (līdz ausīm). Secinājums: viss cool un pareizi, ka atgriezos mīļajā Latvijā. :)

Tagad astroloģiski pāris dienas tādas mierīgākas. Tad jau sāksies jautrie rudens vēji. Nākamnedēļ sarakstīšu oktobra horoskopus (kad būs normāls internets). Apsolu! Un nu, es pilnīgi noteikti gribu, ko garšīgu. Vēl nezinu ko. Iešu iepirkties. :) Uzrakstiet kā jums gājis un kādi secinājumi par šīm trim dienām.

Āāāāā, un ja kādam vajag iemeslu šodien pastiprināti svinēt, tad varat teikt, ka atzīmējāt Neptūna retrogrāda beigas (good news). Tas ir pat ļoti cienījams iemesls kādai glāzītei.... :)

By Andis Geste
https://www.facebook.com/#!/andis.geste