ceturtdiena, 2013. gada 12. septembris

12.septembris

Austrumu vilnis - Austrumu diena - 9Chikchan -Čūska, Dzīvības enerģija, Kundalini enerģija, Mikrokosmoss.

Devītā diena aktivizē mūsu Diievišķumu. Devītais pakāpiens ir dievišķais pakāpiens, kad sākam apzināties se...vi kā Dievu, jeb radītāju, kurš rada pilnīgi visu savu dzīvi.

Tā nav augstprātība tā domāt, jo mēs patiešām radām pilnīgi visu savā dzīvē ar savu domu, emociju un darbību palīdzību. Pilnīgi visas, pat pašas mazākās tagadnes domas, emocijas un darbības summējas un veido mūsu nākotnes realitāti. Un pilnīgi visas tagadnes domas, emocijas un darbības esam radījuši savā pagātnē. Protams, daudz šo realitāti ietekmē mūsu zemapziņa, kurā ir pilnīgi viss, ko esam piedzīvojuši, pilnīgi visās inkārnācijās, kurās esam bijuši. Katra neveiksme ir radījusi nosacījumu refleksu un tā mums ieietās domas, ka mēs kaut ko nevaram vai mums jau tas neiazdosies.

Taču, ja esam modri un ļoti uzmanīgi vērojam savas domas it visos līmeņos, tad pamanīsim, kurā brīdī palaižam tās domas, kuras padara mūsu dzīvi nepatīkamu un kuras domas ieliek mūsu nākotnē neveiksmes.

Šī ir Chikchan diena un Chikchan ir enerģija, kura iedziļinoties pat vissmalkākajās niansēs, iedzīvina to, kam ir pieķērusies. Chikchan ir kā ar mikroskopu izpētīt kādu lietu un caur to, ka tik daudz uzmanības un enerģijas fokusējam uz kādu no situācijām vai lietām, iedzīvinām to dzīvu:)!

Šodien enerģija liek mums būt modriem visos sīkumos, niansēs un detaļās. Šodien jāzina, ko gribas, jo tikai caur gribu šī enerģija dzīvo! Šodien Visums iedzīvinās kaut ko jaunu, esiet kā Čūska, kas sajūt pilnīgi visu...

Chikchan ir tā enerģija, kura radīja Visumu un Chikchan pats par sevi ir viļņu forma. Kā jau zinām, tad šajā Visumā pilnīgi viss ir vibrācijas vai frekvences.

Vienkārši viļņi ir enerģija, kura pārvietojās cauri Visumam un stāvviļņi veido visu matēriju. Ja zinam, ka pilnīgi viss ir viļņu formas, tad apzināmies, ka arī mūsu domas, mūsu emocijas un darbības rada viļus ap mums un šie viļņi ir tie, kas ar laiku pārtop realitātē, savākuši nepieciešamo enerģijas daudzumu.

Kvantu fiziķi ntajos ekspermentos ir pierādijuši, ka smalkās matērijas daļiņu uzvedību nosaka ekspermenta veicēja domas. Tas nozīmē, ka ar savām domām liekam grupēties un veidoties matērijai.
Paņemsim piemēru.. ja mums ir griba iedzīvināt kādu projektu un mēs palaižam domas, ka tam projektam ir jābūt veiksmīgam, pelnošam, ka cilvēkiem tas patīk! Un te pēkšņi no zemapziņas izlaužās doma, ka man tas nekad nav sanācis un nekad nesanāks, jo ...

Kas notiek šajā mirklī?
Cilvēks pat nepamana savas domas!
Protams, viss izgāžas, jo esam padevuši informāciju, kas atceļ visas iepriekšējās domas.

Un tādas domas mūsos ir daudz.
Pat ar prātu mēs zinām, ka mums var nesanākt, tad zemapziņa pievieno vēl kaudzīti ar domām, kuras ved uz neveiksmēm. Un tā mēs, labu gribot, piedzīvojam neveiksmes.
Tāpēc ir jāapzinās pilnīgi visas domas, pilnīgi katru sīko un smalko domu, kuru nodomājam domājot par to, ko gribam piedzīvot.

Ja gribām radīt paši sev paradīzi uz zemes, tad lielākais traucēklis esam mēs paši.
Šodien ir ļoti laba diena, lai pavērotu, ko mēs patiesi nodomājam katrai patīkamai domai līdz. Visbiežāk tur nekā patīkama nav. Esiet šodien un vienmēr modri, ja gribat ko iedzīvināt, vērojiet un mainiet domas pat vissmalkākajos līmeņos. Pavērojiet apzināti sevi, kad domājat par ko skaistu, piemēram, ja gribat skaistu māju skaistā vietā pie dabas. Tur birs ārā kaudzēm destruktīvu domu. Piemēram, es to nevaru atļauties. Un pat ja varētu, tas ir tālu no darba, izbaraukāt būs grūti, māja vienmēr pieputēs un visu brīvo laiku tā būs jātīra, visi draugi būs tālu un nevarēs atbraukt ciemos, kaimiņi būs slikti... un tā tālāk un tā joprojām.

Katram no mums tā bagāža ir savādāka un mūsu domas materializējās kopā ar tām destruktīvajām domām, un beigās sanāk kaut kas, ar ļoti daudz problēmām.
Tāpēc ir jāatmet visi ierobežojumi, jāatmet visi stereotipi. Uzmanīgi un modri jāvēro savas domas, lai neģenerētu to, kas mums nepatīk un tad var sanākt jau kaut kas skaists.

Vērojiet sevi kā radītāju, kurš ar katru domu rada savu dzīvi un izmainiet desrtuktīvās domas par konstruktīvajām.

Domājiet - Man viss izdosies, process būs viegls un ātrs, viss notiks patīkami, es visu varu atļauties, man nav ierobežojumu, es varu visu izdarīt, nav nepārvaramu šķēršļu, apkārtējie un sabiedrība būs priecīgi par mani, visiem patiks tas, ko es radu, utt..
Iedzīviniet savu dzīvi tādās krāsās, kā patiesi vēlaties! Iekustiniet visu, ko gribat un tā kā gribat! Neļaujieties destruktīvām domām.
Pasaule ir mainījusies un viss ir kļuvis iespējams, atļaujiet sev beidzot būt laimīgiem un radīt tikai to, ko paši savā sirdī vēlaties.


Tiem, kam aktīva 9tajā dienā ir Austrumu enerģija - spēcīga griba un pārliecība Jūs aizvedīs pie gribas iedzīvināt! Ir jāieklausās savā gribā, jādara tas, ko gribās:)
Tiem, kam aktīva ir Ziemeļu enerģija - vērojiet vidi, ļaujieties vides impulsiem... Piemēram, Ja izskan piedāvājums no apkārtējiem ko darīt, kaut kur doties utt.., tad pieņemiet un šis vides impulsss Jūsos aktivizēs gribu ko iedzīvināt!
Tiem, kam aktīva ir Rietumu enerģija - sajūtiet sevi un savas sajūtas, dar...iet tikai to, ko jūtat.. Un sajūtas Jūs aizvedīs pie spēcīgas gribas ko iedzīvināt!

Un visbeidzot:) tiem, kam aktīva ir Dienvidu enerģija - esiet "šeit un tagad", ļaujieties vides impulsiem un saņemist gandarījumu no šī brīža:) Un... Griba iedzīvināt atmodīsies pati par sevi:)
Lai Visums būtu harmonisks un līdzsvarots, mums katram katra diena ir pilnīgi citādāka:) ir dienas, kas ir aktīvas. Ir dienas, kas ir pasīvas:) taču nav nav labu vai sliktu dienu, ir tikai mūsu izpausme tagadnē, kas rada pilnīgi visu nākotnē.

Tamdēļ katru dienu, ik rītu, sajūtiet sevi, un sajūtas Jums pateiks, vai gribas skriet un aktīvi darboties, vai gribas paslinkot, vai apdarīt ko neapdarītu.. Vai ļauties...
Mēs katrs sevī iekšēji zinām un jūtam.. Ko sirds šodien grib darīt, taču nez kāpēc domājam, ka tai var nepievērst uzmanību.

Ieklausieties sirds balsī:)))


Visuma laika un telpas radošā alķīmija