sestdiena, 2013. gada 7. septembris

Akaši Hronikas par 2013.gada septembri

http://www.akashictransformations.net/
http://akashy.ru/?p=212
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

Kāda enerģija un pieredze mūs sagaida 2013.gada septembrī?

Šajā mēnesī enerģija jums būs tikpat vērtīga kā briljants - tikpat mirdzoša, tīra, ar precīzām šķautnēm. Šajā mēnesī enerģija ir patiesi vērtīga. Šajā mēnesī jums ir iespēja visu sākt no paša sākuma. Šis mēnesis, līdzīgi kā jauna gada sākums, kļūs par simbolu jūsu jaunajam sākumam. Veltiet vairāk laika tam, lai apdomātu, kādā virzienā jūs savā dzīvē vēlaties doties. Izlemiet paši priekš sevis, kādu jūs vēlaties redzēt savu dzīvi nākotnē un ko jūs esiet gatavi paveikt tagad, lai sasniegtu izvēlētos mērķus. Iztēlojieties, ka tas ir kā Jaungads, un tātad, šajā mēnesī jums ir jāpieņem lēmumi attiecībā uz nākamo gadu un pat uz nākamo desmitgadi.

Vēl viens iemesls, kāpēc šajā mēnesī enerģiju var salīdzināt ar briljantu, ir tas, ka jums šis ir attīrīšanās laiks. Viss jums kļūs daudz saprotamāks, nekā iepriekš, un viss, kam jūs pretojāties vai no kā jūs atteicāties, kļūs pilnīgi acīmredzams. Agrāk pieļautās kļūdas kļūs jums saprotamas, tieši tāpat, kā veiksmīgi pieņemti lēmumi. Ir ļoti svarīgi šajā mēnesī tikt ar visu skaidrībā. Katru dienu padomājiet par to, kādus lēmumus jūs esiet pieņēmuši, par šo lēmumu sekām un par to, kādu pieredzi jūs esiet ieguvuši.

Pārdomas par to, kas jūs noved no ceļa, arī ir ļoti būtiskas šajā mēnesī. Šis ir ļoti piemērots laiks, lai apdomātu savus uzskatus/pārliecību un jaunās iespējamās perspektīvas nākotnē. Šajā mēnesī ir vērts vairāk runāt ar cilvēkiem jūs satraucošām problēmām. Uzdodiet apkārtējiem jautājumus, tomēr uzreiz neuztveriet viņu atbildes par tīru patiesību, sākumā ieklausieties sevī. Apzinātība un apzināšanās ir ārkārtīgi svarīgas, tāpēc jums ir nepieciešama uzmanība, metodiskums un prasme precīzi nospraust savus mērķus visa mēneša gaitā. Nesteidzieties ar secinājumiem, nepieņemiet sasteigtus lēmumus. Centieties ilgāku laiku apdomāt iespējamos risinājumus un to, kā jūs reaģējat uz visiem notikumiem jūsu dzīvē šajā mēnesī.

Vai ir kaut kas, ko varam darīt, lai vispiemērotākajā veidā izmantotu šo enerģiju?

Jā. Ir ļoti svarīgi šajā mēnesī uzsākt dialogu pašiem ar sevi. To var darīt personīgajā dienasgrāmatā, ikdienas pastaigas laikā vai meditējot. Izdomājiet sev īpašus pastāvīgi/regulāri veicamus vingrinājumus, kuru laikā jūs sev uzdosiet jautājumus un atbildēsiet uz tiem. Atbildes uz jautājumiem jums ir jāmeklē pašiem sevī. Jūs nesaņemsiet atbildes no citiem cilvēkiem. Patiesību sakot, informācija, kuru jūs saņemsiet no citiem, vēl vairāk jūs samulsinās, un tā tas palikts līdz brīdim, kamēr jūs paši patstāvīgi tiksiet ar visu galā. Informācija, kuru saņemsiet no apkārtējiem, būs noderīga tikai tādā gadījumā, ja jūs būsiet tikuši skaidrībā ar visām nākotnes perspektīvām un spēsiet sākt strādāt ar tām reālajā dzīvē.

Šajā mēnesī sāciet sarunāties ar sevi. Uzdodiet sev jautājumus par dzīvi, uzdodiet sev jautājumus par to, ko jūs jūtat, par konkrētām attiecībām. Jautājums var skanēt šādi: "Kāpēc man ir šādas izjūtas attiecībā uz šo cilvēku?" vai "Kā es vēlos tās redzēt savā dzīvē?" Pēc tam pacentieties tās apdomāt, bet nevis vienkārši uzsākt attiecības. Uzrakstiet to uz papīra. Ja jūs neesat droši par atbildi, uzrakstiet iespējamo atbildi. Iekšējais dialogs nodrošinās skaidrību pašam sevī un jūs labāk jutīsieties visa šī mēneša gaitā. Tas palīdzēs jums izmantot informāciju no ārpuses, kā arī saņemt atbildes par apkārtējo pasauli. Sākumā jums jātiek skaidrībā pašiem ar sevi, tad apkārtējā pasaule kļūs labāk saprotama. Tas ir tas, ar ko jums šajā mēnesī būtu vērts nodarboties.

Vēl 2013.gada septembrī jums būtu vērts koncentrēties uz to, lai runātu patiesību. Katru reizi, kad jūs gatavojaties ar kādu parunāt, pajautājiet sev, cik patiess ir tas, ko jūs gatavojaties sacīt vai darīt. Lai ko arī jūs gatavotos teikt, lai ko arī gatavotos darīt savās savstarpējās attiecībās, pārliecinieties, ka esat godīgi. Esiet 100%-tīgi pārliecināti, ka jūsu vārdi un darbi nav pretrunā jūsu pārliecībai/uzskatiem un domām.

Pārliecinieties par to, vai jūsu vārdi patiešām neatšķiras no jūsu darbiem šajā mēnesī. Tas nenozīmē, ka jums ir jāapliecina viss, ko sakāt. Tas tikai nozīmē, ka jūs nesakāt neko, par ko jūs neesat pārliecināti vai, ko nezināt. Pārliecinieties, vai jūsu vārdi ir patiesi. Tas jūs pasargās no daudzām problēmām, kā arī palīdzēs iemācīties doties dzīvē uz priekšu bez jebkādiem neatrisinātiem jautājumiem. Tā ir lieliska iespēja virzīties dzīvē uz priekšu nenonākot pretrunā ar sevis pašu vērtībām un pārliecību. Tas jums palīdzēs skaidri domāt šī mēneša gaitā, kā arī pilnībā izmantot 2013.gada septembra enerģētiskās iespējas.

Vai ir kaut kas, no kā mums šajā mēnesī vajadzētu izvairīties?

Jā. Šajā mēnesī nevajag riskēt. Ir labi izmēģināt kaut ko jaunu, tas ir - kaut ko, kā rezultāts jums nav zināms, jo tā ir daļa no dzīves. Taču pēc iespējas centieties samazināt risku. Jums ir jāsaprot, ar ko riskējat, kad vēlaties riskēt. Ja jūs gribat uzsākt nopietnu sarunu vai izraisīt konfliktu, vispirms apdomājat, ar ko jūs riskējat. Ko jūs konflikta dēļ varat zaudēt? Ja jūs vēlaties izmēģināt kaut ko jaunu darbā, apdomājiet vai tas patiesi ir jūsu laika vērts. Ja jūs vēlaties kaut ko jaunu pagatavot, apdomājiet, vai lieki neizšķiedīsiet produktus. Bieži vien atbilde būs apstiprinoša, jo dažkārt ir vērts riskēt un katru dienu izmēģināt kaut ko jaunu.

Tomēr mēneša gaitā vienmēr cenšaties pārliecināties, vai ir vērts riskēt. Esiet 100%-tīgi pārliecināti par to, ko gribat izmēģināt, kādu rezultātu cerat iegūt un vai tas viss ir tā vērts. Vienkārši esiet piesardzīgāki attiecībā uz iespējamajiem riskiem vai attiecībā uz kaut ko jaunu, ko gribat uzsākt šajā mēnesī. Vienkārši esiet uzmanīgāki nekā parasti: septiņas reizes nomēriet - un tikai tad nogriežat.

Ko vēl ir vērts pateikt par 2013.gada septembri?

Šajā mēnesī jums iespējams būs grūsti saņemt citu cilvēku solīto. Jūs paši pārliecināsieties, ka cilvēki jums kaut ko apsolīs, bet savu vārdu neturēs vai arī vispār atteiksies kaut ko darīt. Jums ir svarīgi būt pacietīgiem. Šajā mēnesī ne viss izdosies tā, kā jūs sagaidāt. Viss sāksies citādi. Lielākā daļa projektu vai pasākumu iegūs savu attīstību oktobrī un novembrī. Septembris - ir mēnesis, kad notiek enerģijas savākšana un kristalizācija. Bet oktobris un novembris - tie ir mēneši, kad viss sāk mainīties, tāpat arī pasaule ap jums.

Tādējādi negaidiet pārāk daudz no sevis šajā mēnesī. Negaidiet augstu ražīgumu nedz no sevis, nedz no citiem. Ja jūs sagaidāt, ka cilvēki šajā mēnesī patiešām pildīs savus solījumus, jums beigu galā var iznākt vilties. Taču, ja jūs būsiet pacietīgi, laipni un mierīgi, tad mazliet vēlāk jums apkārt esošie cilvēki sāks izturēties pret jums daudz labāk nekā tagad. Vienkārši šajā mēnesī esiet pacietīgi. Viss izdosies tā, kā tam arī ir jāizdodas, tikai mazliet lēnāk un piesardzīgāk. Šis mēnesis ir paredzēts tam, lai labāk iepazītu sevi un citus, lai nākotnē jūs veiksmīgi spētu cits ar citu sadzīvot.

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?sort=date&f_page=1&f_tid=5005388