ceturtdiena, 2013. gada 12. septembris

Grupa Metasintēze. Enerģētiskā prognoze 2013.gada septembrim

31.08.2013.http://www.metasintez.ru/material_gryppa
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

Augusts saspieda laiku un telpu līdz robežai, kad šķita, ka nav ko elpot, tik blīva tika izjusta realitāte. Bija ļoti daudz notikumu, kuri mūs mainīja, izspieda, izgrieza ... Bija daudz atklāsmju, kā arī pārmaiņu dzīvē. Mainījās akcenti, aspekti, nozīmju attiecība ... Paātrinājums pieauga līdz neiedomājamām robežām, bet pēc tam atspere atslāba, taču dzīve jau bija kļuvusi citāda. Mēs pārlēcām veseliem slāņiem, apguvām mācību eksternā un ātri kļuvām pieauguši.

Ko tad mums gatavo septembris? No Visuma enerģiju viedokļa raugoties, nākamais spriedzes lēciens notiks burtiski 1.septembrī, bet tālāk spriedze saasināsies pēc katrām piecām dienām. Šādā režīmā Galaktiskais stars no Lielās Centrālās Saules darbosies visu septembri un oktobri. Saules enerģētika arī aktivizēsies - pirmajā dekādē nopietni procesi norisināsies mūsu spīdekļa iekšienē, bet otrajā dekādē tie tiks izmesti uz āru, tomēr nebūt ne obligāti protuberances* veidā, bet daudz "smalkākā" līmenī.

* Protuberance (latīņu: protuberare— uzpūsties) ir blīva relatīvi aukstas vielas kondensācija, kura paceļas virs Saules virsas un kuru virs tās notur Saules magnētiskais lauks. Protuberances uzskatāmas par Saules vainaga veidojumiem un to izmēri ir simtiem tūkstošu kilometru.

Zeme mēneša sākumā arī pilnveidos savas iekšējās programmas un iegūs daudz blīvākas formas, bet pēc tam, tuvojoties rudens saulgriežiem, šīs formas sāks izpausties. Cilvēces apziņas attīstības paātrinājumu noteiks Lielā Centrālā Saule. Tādējādi mūs noliek priekšpulkā, kuram ir jāvada apzināšanās paplašināšanās procesi un jāpalīdz Zemes apziņai sarežģītā pārejas procesā (atcerieties, kā jūs to darījāt iepriekš Zemes un dzīvības formēšanās uz planētas laikā!) Šis process ļaus daudziem no mums ieņemt savas vietas smalkajos plānos. Cilvēka apziņa pakāpeniski palielinās savu apjomu - līdz planetārajam un pat līdz galaktiskajam. Taču, protams, ka tas neskars visus. Pārējie pildīs "mājasdarbus" un apgūs mācības. Taču viņu loma kopējā procesā būs tikpat liela - ikviena no mums pieredze planetārajā apmācībā ir nenovērtējama.

Virkne avotu prognozē kārtējo planetārā mēroga pāreju, kurai jānotiek tuvojoties rudens saulgriežiem (tās pārejas vietā, kas tika prognozēta pagājušā gada 21.decembrī). Čeneleri saņem informāciju no mūsu "saprāta brāļiem", kuri apgalvo, ka cilvēce šajā periodā pāries uz nākamo dimensiju un viņi, vecākie brāļi, ir aicināti mums palīdzēt šajā procesā.

Visdrīzāk septembrī daži no mums individuālā kārtā veiks šādu pāreju, caur sevis pašu nulles punktu. Tas ir apziņas kvantu lēciens uz jaunu līmeni, pēc iepriekšējā stāvokļa reducēšanas līdz nullei. Daudzi no mums jau agrāk lielākā vai mazākā mērā ir gājuši cauri šādai "izgriešanai". Vienkārši - domāju, ka šis process skars ievērojami lielāku skaitu cilvēku. Šis process tiks uzturēts šādā veidā.
Jaunā realitāte, kas ir noenkurota Zemes centrā, enerģētiski tieksies izpausties, izejot ap planētu esošajos izplatījumos. Vienlaicīgi Saules kodolā formēsies atbalstošas programmas, kuras otrās dekādes laikā izies ārpus tā robežām un sāks radīt enerģētisko portālu. Šis portāls sāks iesakņoties Zemes izplatījumā. Cilvēks, kurš būs noskaņots uz jaunās programmas augstajām vibrācijām, rezonēs ar izveidojušos portāla enerģētiku. Rezultātā apziņa veiks to pašu kvantu lēcienu, par kuru tik daudzi runā. Kas attiecas uz "ārējo" palīdzību, tad visas citu dimensiju būtības atbalstīs enerģētisko līdzsvaru tajos izplatījumos, kuros tās mājo, jo tieša iejaukšanās uz Zemes notiekošajos procesos nav vēlama. Nevajadzētu cerēt, ka Augstākās būtnes mūsu vietā atrisinās mūsu problēmas.

Kas attiecas uz planētu, tad tā pati noteiks savas pārejas dienu, atkarībā no savas gatavības vai no citiem faktoriem, ieskaitot mūsu Saules un Galaktikas kopumā gatavības līmeni. Jebkurā gadījumā, tas nav vienā brīdī notiekošs process, jo tajā piedalās visi Zemes plāni, tai skaitā tās kodols, magma un planētas mantija. Bet šie procesi vienmēr ilguši gadus un pat gadu desmitus.

Tātad, septembrī Jaunā realitāte (Solara to sauc par AN sirdi) iegūs daudz skaidrākas aprises. Kā jau tika teikts, uz planētas ir klātesošie tie cilvēki, kuri ir aicināti noenkurot šo realitāti, un viņi tam gatavojas, saņemot nepieciešamo informāciju un noskaņojot savus enerģētiskos ķermeņus vislabākajā/vispiemērotākajā veidā. Šajā procesā ļoti svarīgs ir darbs ciešā sasaistē ar augstākajiem aspektiem, kuri sniegs vislielāko atbalstu un noteiks jūsu attīstības virzienu. Tāpat vajadzētu atcerēties par ciešo saikni ar Zemes enerģētiskajiem poliem, līdz pat tās kodolam, jo transformācijā sākas tieši pašā planētas sirdī. Bez spēcīgas sazemēšanās būs grūti noturēt līdzsvaru un efektīvi piedalīties notiekošajās pārmaiņās.

Tatjana Zolotuhina
2013.gada 31.augustā


Mīļie, Tāda ir grupas Metasintēze prognoze septembrim. Katrs jau pats sajūt cik daudz vai maz tas attiecas vai skar viņu pašu. Par to, kas šeit teikts par augustu - mana pieredze apliecina, ka tas patiesi tā bija. Lasiet un uzņemiet - patiesi Mīlestībā. Sandra.

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5012955