pirmdiena, 2013. gada 16. septembris

16.septembris

2013.gada 16.septembris
Šodien ir trīspadsmitā diena vai trīspadsmitais pakāpiens šajā ciklā, kad noslēdzās Kaban vilnis, lai, jau rīt, sāktos jauns Ok vilnis.

Trīspadsmitais pakāpiens ir pāreja jaunā līmeni! Tā ir diena, kad apkopojam v...isu, kas bijis šajā vilnī, paņemam vajadzīgo un atstājam nevajadzīgo.Trīspadsmitā diena ciklā ir tam, lai savienotos ar savu Augstāko "Es" un palūgtu viņam enerģiju jaunam nākamajam 13mit dienu ciklam.

Muluk enerģija ir kā informācijas upe, kura nes sevī visu informāciju. Katram tā ir sava upe! Mēs visi atrodamies Visuma informācijas upē, taču mums katram vēl ir sava upe. Tā ir mūsu pieredze, mūsu karmiskā informācija un zemapziņas informācija.

Šajā laikā visa civilizācija vairāk sliecās uz lineāru domāšanu, dzīšanos kaut kādā vienā virzienā. Vai tā būtu zinātne vai medicīna, vai astranomija, taču tas viss ir vienvirziena! Astranomi nepārzin medicīnu, mediķi un santehniki astranomiju. Visi cenšās uzzināt pēc iespējas vairāk, taču meklē vienā virzienā.
Protams, Visumu un sevi izprast var arī santehniku remontējot, taču tas paplašina apziņu tikai vienā virzienā. Tā kā mūsu apkārtējo realitāti un mūsu dzīvi lielākoties rada mūsu zemapziņa, tad tas, ka uzzinām ko jaunu kādā konkrētā virzienā, maz ko dod.


Mūsu apziņa plešās ļoti strauji, ja saslēdzamies ar virsapziņu un ienirstam zemapziņā.
Lai izprastu savu dzīvi un tajā notiekošo, mums jāiepazīst sevi. Mēs esam bezgalīgas, dievišķas būtnes ar simtiem, tūkstošiem vai pat miljoniem inkarnāciju, kurās, iespējams, esam pieredzējuši visu, kas vien iespējams uz Zemes. Taču no tā ir maza jēga, ja neapzināmies to.
Mūsu uzdevums ir iepazīt sevi, plest apziņu gan uz iekšu, gan uz āru. Apzināties sevi un izprast to, kāpēc mūsu dzīve ir tāda, kāda tā ir. Kāpēc paklūpam visu laiku uz tā paša grābekļa un kāpēc ejam pa apli vienās un tajās pašās situācijās.
Ja gribam radīt sev paradīzi uz Zemes, gribam pilnībā kontrolēt savu dzīvi, mums apziņa ir jāizpleš un jāapzinās gan zemapziņa, gan virsapziņa.
Savienojoties ar virsapziņu un izprotot dievišķo plānu, varam sakārtot savu zemapziņu! Un tikai tad, kad apzināsimies gan zemapziņu, gan virsapziņu, varēsim sakārtot savu dzīvi. Cilvēki vēljoprojām meklē brīnumzāles savai dzīvei- grib iedzert tabletīti un lai viss sakārtojās, vai arī gaida supervaroni, kurš sakārtos viņu dzīvi. Taču tā kā savu dzīvi esam radījuši mēs paši, tad tiesības to sakārtot ir tikai mums pašiem.


Un atslēgas uz to ir mūsu ZEMAPZIŅĀ, kurā glabājās mūsu pieņēmumi par Visuma likumiem, kuri nav izprasti līdz galam, un VIRSAPZIŅĀ, kura ved mūs pa to ceļu, kurā šos pieņēmumus varam mainīt uz patiesajiem Visuma likumiem.
Ir jāiedziļinās sevī un jauzdod jautājumi savam Augstākajam "Es"!
Kāpēc manā dzīvē ir tā kā ir? Kāpēc nav tā, kā ego gribētu? Kāpēc man neiet kādā no jomām? Kāpēc radot kaut ko vienu, sanāk kas cits ? Kāpēc man ir veselības problēmas un kāpec finansiālas?

Visas atbildes slēpjās mūsos, mums tikai sevī ir jāiedziļinās un jāgrib saprast. Pie tā, kur esam šobrīd, vainīgo nav, ir tikai mūsu kļūdas. Un tikai caur kļūdām mēs mācāmies un sākam uzdot jautājumus saviem enģeļiem un Augstākajam "Es".

Šīs dienas enerģija Muluk ir mūsu zemapziņas un virsapziņas informācija, un Muluk spēj atnest visas atbildes uz jautājumiem, kurus uzdodam.
Tāpēc uzdodiet jautājumus paši sev - savam Visumam, jo tur slēpjās visas atbildes. Nokomandējiet savu Visumu - kādu informāciju gribat uzņemt un kādu negribat. Piepildīt sevi ar televīzijas reklāmām un dažādu produktu izpārdošanas akcijām nav jēgas. Mums, protams, palīdz valdošā iekārta piepildīties ar bezgalīgi daudz nesvarīgu informāciju, palīdz radīt mums bezgalīgi daudz problēmas, kuras risināt, lai nesanāk laiks pašiem priekš sevis.

Taču tikai un vienīgi mūsu ziņā ir izkāpt no tā riteņa, kurā skrienam pēc kaut kā dzenoties, un katru vakaru vai rītu pabūt kopā ar sevi - pameditēt un iedziļināties sevī, jo tur ir it visas atbildes uz Mūsu jautājumiem.
Ir jāprasa un tiks atbildēts.
Mēs varam uzzināt visu par sevi un savu dzīvi, tikai jautājot un esot pacietīgi. Atbildes atnāk vienmēr:)


Visuma laika un telpas radošā alķīmija

https://www.facebook.com/#!/maijulaikapavedieni