trešdiena, 2013. gada 18. septembris

18., 19., 20.septembris un Laiks – septembris/oktobris

https://www.facebook.com/andis.geste
Andis Geste

Atbilde ļ. cien. Valdis Kudiņš u.c. lieliskajiem cilvēkiem, kas interesējas par notiekošo un atbildīgi izturas pret savu dzīvi un savu laimi.
Tauta bik satraucas par tiem debesjuma vējiem un vētru jautrajā oktobrī, ko es te izsludināju. Pareizi darāt, ka satraucaties!

Vēji + vētra būs gana stipri. Jāņem vērā ir tas, ka vētra, kā tāda, iegadās taisni uz jauno mēnesi. Šis fakts vien ir gana jautrs. Jauns mēness allaž atnes jaunu enerģiju, kas pakāpeniski samazinās, nobriest un nogatavojas uz pilnmēnesi. Oktobrī mēs saņemsim jaunu enerģiju.... oi, kā saņemsim. Tas gan populāri saucas - māmiņ, nesēro! Debesjums trakos un sniegs mums neiedomājami labas iespējas izdarīt to, kas normālos apstākļos nav izdarāms.

Tad nu lūk, ja jums ir zb vai kā citādi apnikusi patreizējā situācija, kur savās dzīvēs esat nokļuvuši, tad nav fantastiskāka laika par oktobri, lai izlidinātu ārā visu veco (maza alga, liekais svars, vīrs/sieva no citas planētas, daži nepasacīti vārdi priekšniekam, biklums, atkarības, vecāki zvana 3x dienā un kontrolē... utt. utt.). Ja ir jāsaņemas un kas jāizdara vienreiz pa visām reizēm, tad oktobris ir super. Izdarīji un aizmirsi. Un lai rej rējēji un skauž skaudēji - es tik diešu un dziedāšu. Vot!

Noķērāt vētras noskaņu? Diezgan maniakāla un agresīva - vērsta uz darbību. Tātad šī enerģija, veselīgā un veiksmīgā variantā, noteikti ir jāpavērš kādā noteiktā, šauri fokusētā virzienā, piemēram, beidzot izremontēt māju, beidzot sakārtot finanses, nokārtot attiecību jautājumus utt. Ja oktobrī ļausiet bēdām iet jūsos iekšā, ak vai jums! Tas nozīmēs, ka spēcīgo un agresīvo enerģiju jūs pavērsīsiet pret sevi. Labāk ar to neeksperimentēt. Nu drošības pēc es tos mācītāju telefona numuriņus gan pievienošu... ja nu kāds/kāda tomēr gribēs apskatīt Visuma tālākos nostūrus savām acīm.
Oktobrī (un jau septembra beigās) tautai būs interesanta tendence kāpt uz galvas. Te ir lietojami alfabēta lielie burti, lai norādītu, ka jums nav laika noņemties ar cilvēkiem, kuriem allaž ir kāds padomiņš un kuri labi zina, kā jums ir pareizi jādzīvo. Šis nu ir tas laiks, kad no hroniskās vainas sajūtas ir jāņem atvaļinājums. Nopietni. "Ei, nu ei!" un "Pofig!" - ir diezgan labi vārdi, ko lietot oktobrī.

Lai labāk saprastu, kas notiek septembra beigās un oktobrī, reku būs viens tēls. Tauta bauro, šaudās, vaino, ļerkst, ubago, skauž, draud utt., bet jums uz viņiem viegls po. Pat ne viegls, bet pamatīgs PO. Jūs darāt, kas jums darāms un cauri, un PAT NEINTERESĒJATIES, PAR KO VIŅI TUR ŅEMĀS. Ir iespēju laiks jums, un tagad tiešām var izdarīt to, kas darāms!! SĀKOT AR 23. SEPTEMBRI VESELU MĒNESI NEIESLĒDZIET TELEVIZORU UN NELASIET ZIŅAS!!! TUR NEKĀ TĀDA, KAS JŪS VARĒTU KAUT NEDAUDZ INTERESĒT NEBŪS!! TUR IR VIENS BEZJĒDZĪGS IDIOTISMS UN DESTRUKCIJA. Tas var tikai traucēt sasniegt jūsu lieliskos mērķus.
Esmu apskatījis tās takas, pa kurām oktobrī varēs staigāt Vēži (jo pats tāds). Par piemēru, vēzīši varēs superīgi sakārtot darba/biznesa lietas un naudas plūsmu. Nu vai tad tā nav jauka tēma, kurā ieciklēties, kamēr citi ņemas? Man riktīgi patīk un es šos vējus izmantošu šo jautājumu kārtošanai. Citām zīmēm arī pastāstīšu ko un kā, kad rakstīšu oktobra horoskopus.

Vēl kas. RĪT - PARĪT - AIZPARĪT (18.-20.09) ir tās dienas, kad jāuzspicē visas ausis. To jau rakstīju iepriekšējā garākajā apcerējumā. Lai šīs dienas palīdz jums atrast tās fantastiskās, pasakainās, burvīgās idejas, kam jūs gribēsit veltīt savu laiku un spēku, un kam oktobra vēji palīdzēs realizēties. Pasaule pieder tiem, kas ir bik iemīlējušies Aiziet, tauta!! Mums ir mūsu lieliskie mērķi, kurus debesjums palīdzēs piepildīt! Bčs

https://www.facebook.com/andis.geste
Andis Geste
https://www.facebook.com/andis.geste/posts/10152215968894908