pirmdiena, 2013. gada 23. septembris

Saskaņošanās ar atklāsmes enerģijām. Dziļākās Atmiņas pamodināšana.

Klipu KopRadījuši Nika, Ksenija, Дима un Ветер 20.09.2013
No krievu valodas ievadu un pavadošo tekstu tulkoja Maija Čepule

Ar jaunā Gaismas Viļņa atnākšanu iezīmējas arī mūsu atnākšana, Mīļotie.
Mēs gribam sniegt jums noskaņošanos uz Gaismas Viļņa jaunajiem parametriem, saprotamiem ne tikai ar atvērtu Sirdi vien, bet arī ar prātu.

Visi procesi PasaulsĒkā iekļaujas ciklos – gan garākos (lineārā laika mērogos), gan īslaicīgākos. Katrs no tiem atstāj savu nospiedumu gan uz apziņu (augsti vibrējošas Gaismas - Mīlestības enerģijas starojuma dēļ), gan arī uz visu būtņu/radību bioloģiju (Gaismas Viļņu elektromagnētiskās iedarbības dēļ).

Mēs jau esam jums vēstījuši iepriekš, ka Zeme ir iegājusi un uzturas joprojām spožu/spilgtu frekvenču (fotonu) joslā. Ir palielinājies, un turpina pieaugt magnētisms Gaismas Būtnēm, kurām apziņas ir gatavas, lai pieņemtu/saņemtu/uzņemtu aktivizācijas Gaismu. Savukārt tiem, kuri atrodas vēl pamošanās procesā, joprojām maigi atvērties palīdzēs izkliedēts starojums. Ir arī tādas Dvēseles, kuras izvēlējušās citus ceļus, bet atcerieties, dārgie, ka visi ceļi ir svēti, un nav pakļaujami cilvēcisku būtņu analizēšanai.

Atveras, un pietuvojas sapratnei un atskārsmei iepriekšējo dzīvju pieredze, un tādēļ – paplašinās arī izpratne par pasaules iekārtojumu, un visa un visu savstarpēju saistību. Viens no jaunā Gaismas Viļņa aktivācijas slāņiem ir vērsts, starp citu, arī uz Dziļākās Atmiņas pamodināšanu. Spontānas atklāsmes nomoda brīžos, vai arī nakts redzējumi – pakāpeniski atklās un pacels virspusē to, ko jūs vienmēr bijāt zinājuši, un kas vienmēr ir bijis jūsos. Šīs, blīvā ķermeņa atmiņā uzpeldošās zināšanas – palīdzēs vēl dziļāk apzināties Pastāvošā kopību un nedalāmību, palīdzēs pietuvināties savas Patiesās dabas atklāšanai, dos iespēju plašāk aptvert sava patreizējā iemiesojuma mērķus, un daudz pilnīgāk izpaust sevi – kā jaunās realitātes Līdz-Radītāju.

Pasaule ir daudzslāņaina, dārgie, katrs no jums ir unikāls ar SAVU apzināšanas Gaismu – tādēļ procesi, katrā no jums ritošie, ir neatkārtojami. Mēs patlaban tikai konstatējam un parādam vienu no daudzajiem iespēju slāņiem, kurus potenciāli jūs esat spējīgi pieņemt patreizējā TAGAD brīdī jaunajās aktivācijas enerģijās. Tomēr – vienīgi jūsu TICĪBA, MĪLESTĪBĀ radusies sirsnīga tieksme, uzticēšanās Savas GAISMAS Dievišķībai un tātad arī Savas DZĪVES Plūsmai – var palīdzēt jums šinī kārtējā jaunā Viļņa aktivācijā.

Mēs atgādinām jums, Mīļotie, cik svarīga ir jūsu tiekšanās uz Sevis apzināšanos, savas Gaismas atklāšanu/izpaušanu, uz savas esības mērķa saredzēšanu, līdz ar Gaismas aktivācijas jaunajām iespējām, paceļoties uz jauna esības, saliedētības un nedalāmības pakāpiena, turklāt pie jūsu katra unikālās neatkārtojamības. Katrs no jums – Radītāja Dzirksti satur, Radītāja Uguni iedegt ir spējīgs ar Dievišķa nodoma spēku, taču tikai tad – kad Sirdī jums veselums mīt, un tātad - Sirds ir atvērta MĪLESTĪBAI, un pati tā Mīlestību dāvā.

Svētīts ir patreizējais mirklis, dārgie!
Arkturiāņu Gaismas Ģimene


Mūsu pieredzētais vēstures daudzveidībā,
Kur epizodēs – laikmetu viedums mīt,
Atklāsmes fragmenti – likteņos neskaitāmos,
Kur katrā dzīves mirklī – tu biji Dievs.

Jau Aizkars veras, un lavīnai līdzīgi
Mīlestības atklāsmes atausīs.
Pasaules aina kļūs atkal vienota,
Un atšķirtības vairs nosacītas un smieklīgas būs.

 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?sort=date&f_tid=5042574