trešdiena, 2013. gada 18. septembris

Jaunumi vietnē www.sanatkumara.lv

Skolotāji nāks un ies
13.09.13.
Turpināsim, dārgo Irek.
Nodarbību tēma – portāla atvēršana savos augšējos slāņos.
Mentālais slānis – tā vienkārši ir jūsu daudzdimensionalitātes daļa. Kā pāriet uz sevis nākošo slāni augstāku dimensiju aktivizācijai un apgūšanai? Ko ar to darīt? Priekš kam tas?
Lieta tā, ka daudzi no jums neinteresējas par augstākiem slāņiem, tā sakot, ka tik ar sevi apakšējo tiktu skaidrībā. Vai mums ir daļa par Debesīm, ja šeit vēl ir tik daudz darba? Nesaprot, ka Debesis tad tieši arī palīdzēs jums tikt skaidrībā ar visām zemes lietām, un vēl tādā veidā, par kādu jūs pat nesapņojāt. Paceļot apziņu, nebūtībā aiziet nenozīmīgas “drāmiņas”, pretenzijas un ne visai laba ieredzēšana, kas ir daudzu jūsu jucekļu iemesls.
Lasīt vairāk...

Jūs tad arī esat tas Radītājs
03.09.13.
Dārgo Irek, mēs varam turpināt mācības.
Sāksim visu no sākuma. Mēs turpināsim astrālā un mentālā plānu izzināšanu sasaitē. Tas ir vienots domu-jūtu lauks, kuram piemīt domāšanas darbība – radīšana. Ar ko atšķiras atoms vai cita sīka apziņa no radošas apziņas? Mazai neattīstītai apziņai nepiemīt plašs skats uz lietām, apvienojošs vairākus plānus. Eksistē pasaule, kurā viss ir stingri determinēts, un pluss-mīnuss centrs – šauri fokusētas daļas vienotā lielā telpā, to radītāju veidotā, kuri radīja šo pasauli un atvēlēja tajā noteiktu lomu mazām apziņām.
Skata uz lietām plašums ļauj, pamatojoties uz piemēriem, radīt jaunas telpas, kurās piedalās Liela daudzdimensionāla apziņa, kuras visām daļām piemīt radošas telpiskas iemaņas.
Lasīt vairāk...