otrdiena, 2013. gada 17. septembris

Mēs tagad ieejam ārkārtīgi neparastā laikā

By Andis Geste
Works at Psychotherapist, private practice • 165 Followers
https://www.facebook.com/#!/andis.geste/posts/10152213651089908

Uwaga! Uwaga! Mēs tagad ieejam ārkārtīgi neparastā laikā. Trīs absolūti brīnumaini spīdekļi tagad uz pāris dienām sanāk kopā: Saturns, Venēra un Ziemeļu mezgls. Kopā tie radīs enerģiju, kas būs tik spēcīga, ka varēs mūs ietekmēt vēl uz daudziem gadiem uz priekšu. Iedomājaties apsēžas pie viena sarunu galda trīs debesu biznesmeņi un domā, kādu dāvanu mums katram individuāli sagatavot.

Ziemeļu mezgls saka: "Tam ir jābūt kam pilnīgi jaunam un nebijušam!",

Venēra saka: "Tam ir jābūt kam skaistam, dārgam un, pilnīgi noteikti, mīlestības iekrāsotam!",

Saturns saka: "Tam ir jābūt kam pamatīgam, ilgtspējīgam un nopietnam!"

Kas jums nāk prātā? Kāda varētu būt tā dāvana, kas sagatavota tieši jums???

Pie kam šīs sarunas par dāvanām noris Skorpionu mājā, kur vieta ir tikai nopietnām pārrunām. Īsāk runājot, nu latviešiem parastajiem ir ķeza. Nāk kas ļoti, ļoti labs, ko nevajadzētu gan palaist garām, jo nākamais šāds pasākums Skorpionu mājā būs pēc aptuveni 7000 gadiem.

Tagad atkal ir jāuzspicē ausis, jāizberzē acis un jāieslēdz pārējās maņas. Jēga atkal ir ieslēgties zīmju lasīšanas režīmā. Pilnīgi noteikti tas ir jādara 18.,19. un 20. septembrī. Šīs 3 dienas ir nereāli svarīgas.

Sākot ar 23. septembri sāks pūst debesjuma vēji (diezgan stipri). Rudens kā nekā. Oktobra sākumā būs riktīga vētra. Vispārībā oktobris būs ļoti vējains, kas no 1 puses ir pat ļoti labi, jo ja zini kādi vēji pūš, zini kādu buru vilkt un uz kurieni burot. Mjā... oktobra jaunais mēness būs ne pa jokam. Čurāt pret vēju tad būs mazākais - nesaprātīgi. Nu bet arī mācītājiem ir vajadzīgas kādas haltūriņas... :) Toties, ja vēju izmantot pareizi - uhhhh! Var sadarīt lielas lietas. Bet par jautro, JAUTRO, J A U T R O oktobri, pastāstīšu katrai zīmei individuāli. Dažām zīmēm pielikšu klāt arī mācītāju tel numuriņus, lai, kā saka, viss ir vienuviet. :)

Bet tagad sākam spicēt ausis un dalīties redzētajās zīmēs un piedzīvotajos piedzīvojumos. Nāk JAUNAIS un LABAIS. Šis ir tiešām neparasts laiks un neesam skopi - stāstam, kā iet! Palaidīsiet šo laiku garām, jāgaida būs 7000 gadu, bet tad jau nez vai būs laiks zīmes lasīt. Mož tad bietes būs jākaplē vai vēl kas cits. Tā kā mīļās un mīļie, kustiniet savus maņu orgānus tagad. Bučas. Visus mīlu ļoti!

Andis Geste