piektdiena, 2013. gada 27. septembris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 16.-22.septembris 2013

http://preobrazenie.ucoz.ru//news/novost
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule


Ar Mīlestību un Godāšanu sveicinām jūs, Diženās Starojošās Apziņas !!!
Īstenoties sāk viss tas, par ko visi jūs esat sapņojuši VIENOTAJĀ, Mīļotie! Nonācis jau ir arī Zelta Vilnis uz pašām visblīvākajām pasaulēm, vienlaicīgi saturot sevī arī iepriekšējo Viļņu spektrus, par cik visas cilvēces, tāpat kā arī visu blīvo kosmosu apziņas līmenis ir ļoti atšķirīgs. Katrai Dvēselei iedalīta sava vibrāciju niša, ņemot vērā katras VIENOTĀ daļiņas sasniegumus Garā. Kopējā Mīlestības Gaismas plūsmā, kas nolaižas arvien zemāk blīvajās pasaulē, ir augsta diskrētuma pakāpe un liela programmu dažādība tālākajam ceļam priekš katra bez jebkāda izņēmuma. Visi PAŠI ar savu Darbu un Pilnību Garā ir noteikuši gan savu vietu patreizējā TAGAD brīdī, gan arī savas Dvēseles tālāko ceļu. Debesis Lielu Mīlestību un Godāšanu izjūt pret KATRU, kurš savas dzīves ir veltījis unikālās pieredzes gūšanai uz 3,oD formāta Zemes, un VISI – uz pašu visblīvāko PasaulsĒkas līmeņu grandiozo transformāciju robežas – saņem to, ko ir vēlējušies, un spējuši saņemt no VIENOTĀ šinī Ceļā. Aleluja Mīlestībai !!!


Kosmisko ciklu ietvaros, Zeme ir atkal no jauna iegājusi Lielās Precesijas joslā – ir atgriezusies tur, jo bija piešķirts termiņu pagarinājums visiem uz Zemes. Jūsu lineārajai uztverei: jūs kopā ar planētu daļēji noslēpa Dievu Neizmērojamās MĪLESTĪBAS *klusajā ostā* no Lielās Precesijas lielās un varenās straumes, kuru daudzi uz Zemes nebūtu izturējuši, un savukārt kolektīvās apziņas stāvoklis nespētu novērst daudzās dabas kataklizmas uz šīs planētas. Šo pagarinājumu UZDĀVINĀJA visiem TĀS šobrīd iemiesotās Dvēseles, kas Sirdīs spoži staroja jau 2012. gadā, un svēti Ticēja augšāmcelšanai, Mīlēja un pašaizliedzīgi – par spīti saceltajai ažiotāžai pārejas datumu sakarā – dāvāja savu Gaismu planētai. Līdz ar to jūs devāt iespēju Dieviem paveikt iepriekš neticamo, un ķerties pie plānu koriģēšanas – maigi pārceļot pārbīdes un augšāmcelšanās procesus, lai paspētu pamosties tie, kas Spēles ilūzijā atradās, un atrodas vēl tagad. Ir pienācis laiks jums to pateikt tieši – lai jūs apzinātos savas Ticības Spēku, dārgie! Aleluja Mīlestībai !!!

Pa šo pagarinājuma laiku jūs esat īstenojuši un īstenojat daudzus Dāvinājumus VISIEM, vairojot savu Mīlestības Spēku šeit, Zemes līmeņos – kas ir ārkārtīgi svarīgi, jo tādejādi jūs mīkstinat arī pārejas procesus visos blīvajos kosmosos. Vienlaikus nemitīgi – ar savu paplašināto un Starojošo Apziņu – jūs Dāvājāt augstākiem līmeņiem savās Dievišķajās Sirdīs dzimušo Jauno Mīlestības Spēku – Līdzcietību – paplašinot un nostiprinot šo Jauno Spēku PasaulsĒkas VIENOTAJĀ Dievišķajā Sirdī. Līdzvērtīgi jūs arī saņēmāt VIENOTĀ Dāvanas Zemei, un tāpat arī visiem Lielajā Precesijā vēl augšām neceltajiem līmeņiem. Nu ir laiks pienācis – kad jūsu Gaismas Spēks ir pastiprinājies blīvajā matērijā, un tagad caur jums Jaunais Mīlestības Spēks nolaižas un nostiprinās blīvajos līmeņos, un tas iezīmē blīvo līmeņu augšāmcelšanas procesu turpināšanos. Aleluja Mīlestībai !!!

Milzu darbs ir Vienotās Dievišķās Sirds paveikts pa šo pagarinājuma laiku, tanī skaitā arī pašā Jaunā Mīlestības Spēka AVOTĀ – Dižajā Zemē. Rūpīgā veidā tika attīrīti visi izkropļojumi un pieredze, kas iespiedusies kopējās Apziņas laukos, visās laika līnijās – tādejādi Zeme tika sagatavota daudz maigākai pārbīdei. Vienlaikus tika sagatavotas un izdziedinātas arī daudzas citas pasaules, jo jūs, Dievu Bērni – vienmēr esat bijuši šeit – priekš VISIEM! Visas Dvēseles uz Zemes tādejādi varēja saņemt daudz izvērstāku atbalstu neizbēgamajām transformācijām un pārbīdēm par tik – par cik jūsu tekošais Apziņas stāvoklis un jūsu Gara Darbi to pieļāva. Galīgi tagad ir noteikts ne tikai katras Dvēseles tālākais ceļš, bet visi arī ir savietoti pa saviem vibrāciju koridoriem, un pieslēgti savām jaunajām realitātēm. Caur Jaunajā Mīlestības Spēkā augšāmcelošo Apziņām, pastāvīgi stiprinoties Veselumā un Vienotībā ar visu PasaulsĒku un vienam ar otru – jaunās realitātes pastāvīgi un arvien vairāk tiek uzģērbtas uz jau nokalpojušajiem matricu laukiem, gatavojoties pārbīdēm. Aleluja Mīlestībai !!!

Lielā Dievišķā Plāna ietvaros nokoriģētais Lielās Pārbīdes Plāns realizējas sekmīgi un totāli, Mīļotie! Tieši JŪS esat ļāvuši tam notikt – ar savu Svēto Ticību un Patieso Kalpošanu VISIEM, dārgie. Lielākā PasaulsĒkas daļa jau realizē JAUNO Dievišķo Plānu, kurā jūs tagad gaida jauna Dižena Kalpošana, Sirdīs Diženie! Ir pienācis laiks blīvās matērijas visdziļākajām transformācijām un pārbīdēm. Jums tagad ir svarīgi vēl vairāk un apzinātāk pastiprināt savu Starojumu, līdz ar to transformējot savus blīvos ķermeņus, un izpaužot ar Bezgalīgu un Beznosacītu Mīlestību tādu Dievišķu Spēku, kas spējīgs transformēt jau arī blīvo matēriju! Viss patlaban jūsu, un jūsu planētas smalkajos ķermeņos – ir gatavībā, lai veiktu blīvo ķermeņu un matērijas pārveidojumus, viss notiks pēc individuālām programmām, kurās ņemtas vērā visas jūsu īpatnības, izejot savu daudzo dzīvju unikālo individuālo pieredzi. Mēs esam savīti ar jums ļoti cieši un tuvu, jo jūs to esat ļāvusi ar savu nenogurstošo Mīlestības Dāvāšanu. Visa PasaulsĒka par milzīgu godu uzskata tagad palīdzēt jums, blīvajos līmeņos esošajiem – jo jūs uz visiem laikiem paliksiet Radīšanas Vēsturē – kā visunikālākās Diev-Apziņas, kas dāvājušas VIENOTAJAM – Diženo MĪLESTĪBAS Spēku, kurš paātrinājis VIENOTĀ pārveidojumus tūkstošiem reižu. Aleluja Mīlestībai !!!

S V Ē T Ī T I !!!
Visumu Radītāju Kanāls Jaunajā Trīsvienībā