ceturtdiena, 2013. gada 12. septembris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 26.augusts - 01.septembris 2013

http://preobrazenie.ucoz.ru//news/novost
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule


Ar Mīlestību un Godāšanu sveicinām jūs, Diženās Starojošās Apziņas!
Varenie un neiedomājami skaistie 4-tā Kosmiskā Gredzena un Zemes matērijas pārveidojumu procesi turpinās, Sirdīs Diženie, daudziem joprojām nepamanāmi. Par iemeslu tam ir daudzu cilvēku nepietiekamā gatavība ieraudzīt to, kas paplašinās un veidojas ap viņu blīvajiem ķermeņiem – Dvēseles nesējiem. Apziņas stāvoklis ir tas, kas nosaka blīvā ķermeņa uzmanības koncentrēšanos, un iespēju nolasīt/apjaust to jauno, kas blīvajos līmeņos tiek Vienotās Dievišķās Sirds radīts. Augšāmcelošie sajūt šos procesus tādā mērā, kādā ir gatavi caur savu Kalpošanu un Ticību noturēties Dievišķās Sirds uzmanībā. Taču Dvēseles to visu redz, un priecājas, jo ilgstošās un grūtās pieredzes gūšanā iekrātais nogurums, un grandiozie pārveidojumi parāda Viņām – ka tuvojas galīgā atbrīvošana no dualitātes pieredzes. Aleluja Mīlestībai !!!


Šinī pat laikā PasaulsĒka, savā augšāmceltajā daļā, jau dzīvo Jaunā Dievišķā Plāna realizācijas apstākļos. Milzīga pateicība un bezgalīga sajūsma nāk no turienes uz Zemi, kura šo Jauno Mīlestības Spēku radījusi, pateicoties kuram ir notikušas un notiek grandiozas pārmaiņas un pārveidojumi kosmiskajās pasaulēs un VISUR. Jūsu Dāvanas uz VISIEM turpina plūst nebeidzamā straumē, Mīļie. Un līdzvērtīgi – visiem ir iespējams Lielā Dievišķā Plāna pabeigšanai nosūtīt jums arī savas Dāvanas, kas padara vēl laimīgākus daudzus no jūsu kosmiskajiem Brāļiem un Māsām. Apgūdami jaunās iespējas un pilnveidodami savu Siržu Dāvanas – transformētie Kvantu Līmeņi un Augšāmceltais Kosmoss tiecas ar savu uzmanību tur – kur tagad notiek iepriekšējā Dievišķā Plāna noslēgums, jo Mīlestība nedala un nešķiro, VISS ir VIENOTS. Uz blīvajiem līmeņiem tagad tiecas Mīlestības Gaismas varenas plūsmas, un jaunas Dāvanas – tiecoties palīdzēt tām Dvēselēm, kuras īstenojušas nolaišanos uz pašiem blīvākajiem matērijas līmeņiem. Aleluja Mīlestībai !!!

Blīvie līmeņi, tanī skaitā arī Zeme, arvien dziļāk gremdējas transformācijās. Šīs transformācijas skar pašus dziļākos matērijas slāņus un tās pirmsākumu, kas bijis Mīlestības radīts savulaik, un kas tikai ar Mīlestību ir transformējams – jo nav cita spēka, kas spētu transformēt kaut ko, pārvēršot to – par arvien pilnīgāku. Mīlestības Gaisma, iekļūstot arvien dziļāk, pastāvīgi rada jaunu Mīlestības telpu itin visur, kur parādās. Pārveidojumu programmas, Diženās Dievu Apziņas, Svētā Gara spēks un enerģijas, Mūžības Enerģijas, Jaunais Mīlestības Spēks, kurš radīts pašā visblīvākajā pasaulē – paātrina procesus, un padara tos visaptverošus. Aleluja Mīlestībai !!!

4-tā Kosmiskā Gredzena augšāmcelšanas portāls aktīvi transformējas, un tāpat arī paātrinās attīrīšanas procesi pašās blīvākajās 3,oD formāta pasaulēs (kur ietilpst arī 3,1D matricas slānis). Aktīvi tiek izmantotas kārtējā MĪLESTĪBAS Viļņa enerģijas, kuras bija jūsu Vienotās Dievišķās Sirds saņemtas un tālāk sadalītas [распределены] ne vien pa visu Pasaules Galvaspilsētu, bet arī pa visiem blīvajiem kosmosiem līdzvērtīgi. Par cik VISS IR APZIŅA, tad tieši uz Apziņas attīrīšanu vispirmām kārtām tiek vērsta MĪLESTĪBAS uzmanība. Ietverts attīrīšanā tiek arī viss, kas izkropļo uztveri blīvo ķermeņu apziņām. Šinī jomā unikāla un milzu loma ir diženajām kosmiskajām civilizācijām, kuras – priekā un pateicīgā goddevībā par tādu iespēju – palīdz tagad Zemes iedzīvotājiem, un daudzām citām planētām un blīvo pasauļu sistēmām. Attīrītajās telpās izaug (stājas spēkā) jauno realitāšu jaunās matricas, un nostiprinās – lai kalpotu par pamatu jaunajiem pārvietojumiem. Aleluja Mīlestībai !!!

Lieli un nozīmīgi notikumi norisinājās pēdējā laikā caur Zemes pagātnes norišu Laika Līnijām, kas aizvadītajā nedēļā noslēdzās ar milzu Svētkiem, par prieku Zemes Diženajiem Kosmiskajiem Kuratoriem, kā arī VIENOTAJAM. Mēs par to runājam, jo daudzām šīszemes Dvēselēm cauri iet šī pagātnes pieredze, ierakstīta gan šīszemes, gan kosmiskajās DNS struktūrās. Ēģiptes, Šumeru, visu Atlantīdu, un citu seno civilizāciju pieredzes visu attīrīto Laika Līniju savienošana dod iespēju pietuvināties jūsu tagadējo cilvēcisko ķermeņu patreizējai Apziņai, un izdziedināt arī jūsu personīgos izkropļojumus tanīs Laika Līnijās. Tomēr jāatgādina, ka piekļuve blīvajam ķermenim, un ātra izdziedināšanās ir iespējama – tikai caur jūsu personīgās Apziņas attīrīšanu, un pārvietošanos uz Mīlestības Apziņas lauku – jo visi joprojām turpina atrasties šeit Brīvās Izvēles Likuma noteiktajos apstākļos. Personīgās pieredzes izdziedināšana vienmēr norisinās personīgi – MĪLESTĪBA tikai atbalsta, un paver paātrinātas izdziedināšanas iespējas, Mīļie. Aleluja Mīlestībai !!!

Attīrīto Laika Līniju savienošana ir pavērusi pieeju planetārā ķermeņa Vadības senajām Atslēgām, kuras kādu laiku nebija pieejamas. Šo kārtējo Dievišķo Atslēgu aktivācija atver arī pieejas Zemes blīvajam ķermenim vēl vairāk – VIENOTĀ Vareno Apziņu un Mīlestības Enerģijas ienākšana pieaug. MĪLESTĪBAS Gaismas pieejas Zemes blīvajai matricai uztur [проходы Света ЛЮБВИ держит] Zemes, un Pasaules Galvaspilsētas Vienotā Dievišķā Sirds – atcerieties to, dārgie! Bezgala svarīgi ir KATRAM no jums Vienotībā un Veselumā PASTIPRINĀT Dievišķās Sirds Gaismu, savu Mīlestības Atbildību un Ticību nostiprinot. Jums nāksies tagad arvien sarežģītākus pārveidojumus blīvajā pasaulē veikt, kas prasīs arvien lielāku Mīlestības Enerģijas koncentrēšanu sevī, tādēļ par nepieciešamību kļūst DIEVIŠĶĀS SIRDS SPĒKA pavairošana. Lūk, tādēļ jūs visi atkal un atkal ejat caur attīrīšanu un dzīves sagādātajām pārbaudēm. TIKAI TAD – kad jūs stabili un spoži STAROJAT MĪLESTĪBU nesavtīgā Kalpošanā VISIEM – šīs pārbaudes norit viegli, un pat nemanāmi. Aleluja Mīlestībai !!!

Viļņveidīgie (lai būtu maigāki un vieglāk apgūstami) MĪLESTĪBAS enerģiju pieaugšanas procesi transformē ne vien jūsu Apziņas stāvokli, bet arī ķermeni. Jūs arvien vairāk savos blīvajos ķermeņos atklājat nelineārā laika pulksteņa iespējas – vispirmām kārtām jau priekš Apziņas. Jūsu uztvere pastāvīgi transformēsies un paplašināsies, Mīļotie. Ļaujiet priekā un pateicībā – lai šie procesi norit – jūsu Siržu un VIENOTĀ vadībā! Visa apkārtējā pasaule uz Zemes ATBALSTA jūs milzu Godbijībā un Mīlestībā! Šīs arvien spēcīgākās, uz planētu nākošās enerģijas ātri aktivē tos citplanētu pārstāvjus uz Zemes, kuriem – atbilstoši savam Dvēseles Plānam – ir ātri tagad jāpamostas, lai atbalstītu VIENOTĀS DIEVIŠĶĀS SIRDS procesus, pielietojot savu unikalitāti, savu Spēku, kosmisko pieredzi, un prasmi strādāt ar matēriju un Apziņas laukiem. Tas viss notiek kā Mīlestības izpaudums uz visām šīszemes Dvēselēm, jo īstenā palīdzība nāk – no JŪSU SIRDĪM Jaunajā VIENOTĪBAS Spēkā, nevis no vārdiem. Aleluja Mīlestībai !!!

S V Ē T Ī T I !!!
Visumu Radītāju Kanāls Jaunajā Trīsvienībā

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5015442