ceturtdiena, 2013. gada 5. septembris

Radošās svētdienas jeb atgriešanās pie SEVIS


Jaunais laiks izdara korekcijas it visā. Līdz ar to daudzas lietas ir jāmācās darīt pa jaunam. Pa jaunam domāt, pa jaunam just, pa jaunam rīkoties, pa jaunam dzīvot.

Visbrīnišķīgākais instruments, kā to var harmoniski paveikt, ir radošums. Ar radošumu radīt savu jauno pasauli, kas patiesībā ir esība Dvēseles gaismā. Šī Dvēseles gaisma ir katrā cilvēkā, tikai ne vienmēr esam savienoti ar to.

Daudzas lietas ir vieglāk iesākt darīt kopā. Tāpēc vienu reizi mēnesī tiksimies Radošajās svētdienās, kurās caur burvīgo instrumentu - radošumu ar katru soli arvien vairāk tuvināsimies SEV. Savam tik vienkāršajam dievišķās esības pamatam - ES ESMU ES. Katra svētdiena būs daudzkrāsaina un unikāla, kādi jau esam mēs paši.

Pirmā kopā sanākšana ir svētdien 15.septembrī. Šajā nodarbībā praktizēsim Iekšējo gaismas Centru. Tā ir vieta katrā cilvēkā, kas ,,pa tiešo,, savieno ar Radītāju, tātad beznosacījuma mīlestību, kas ir Jaunā laika pamata enerģija. Jo mēs vairāk tajā esam, jo vieglāka ir pāreja uz jaunu esību - dzīvi Dvēseles gaismā. Arī jebkura doma, vārds, rīcība, kas ,,nāk,, no Centra, sēj pasaulē tikai mieru un mīlestību.

Lai saikne ar dabas pasauli turpinātos arī citos gadalaikos, strādāsim ar Latvijas augu eļļām. Daudz tiek izmantoti dažādi citu zemju augu aromāti, bet mūsu augi satur tieši tās vibrācijas, kas svarīgas ir mums. Tiem, kas dzīvo šajā zemē - Latvijā. Dziļās eļļu meditācijas ienesīs šī auga smalkajā pasaulē, lai katrs pats priekš sevis varētu izjust un saprast, ko konkrētā eļļa var dot, izmainīt un bagātināt. Pēc tam kopīgi sasummēsim konkrētās eļļas īpašības un pienesumu enerģētikā un līdz ar to - tās praktisko izmantošanu.

Šajā nodarbībā gribu padalīties ar jaunu Eņģeļu kāršu likšanas veidu, kas ,,atnāca,, no pašiem eņģeļiem. Ja pašiem ir kādas no Eņģeļu kārtīm, tad ņemiet tās līdzi un praktizēsim kopā.

Noslēgsim Radošo svētdienu ar meditāciju, kas pacels mūs Debesīs, nolaidīs uz Zemes, ļaujot iesakņoties visām iekšējām pārvērtībām, kas caur radošuma plūsmu ir atbrīvojušas veco un savienojušas ar Jauno.

Ar SEVI sevī. Ar es esmu ES.

Tiekamies svētdien 15.septembrī no 10.00 līdz 15.00 Matīsa ielā 30 biedrības Metamarfoze telpās ( ieeja no pagalma).

Dalība ir 12 Ls, ja piesakās iepriekš, 15 Ls pasākuma dienā.

Jautājumi un pieteikšanās managaisma@inbox.lv vai 
29493382 Maija Kadiķe

Vairāk informācijas par pasākuma vadītāju un citiem notikumiem
http://www.engelupasaule.lv