otrdiena, 2013. gada 17. septembris

Laiks 17.09.2013. – 29.09.2013.

OK – KIB – IK (17.09.2013. – 29.09.2013.)
Ir sācies jauns Ziemeļu vilnis un šī 13mit dienu scenārija autors ir OK enerģija, kura māca mīlēt sevi.


7tajā pakāpienā, kurš ir viļņa maģiskais pakāpiens un caur kuru atstājam laiktelpā nospiedumu, ir KIB enerģija, kura ir drosmīga, lai ieskatītos sevī un žēlsirdīga, lai piedotu sev visu, ko nespējam piedot.

Viļņa rezultāta 10tajā pakāpienā ir KAWAK enerģija, kura transformē pagātnes melnos mākoņus nākotnes apskaidrībā.

Savukārt 11tajā pakāpienā, kurš rāda mums to, ko Augstāki spēki mums saka priekšā par rezultāta sasniegšanu, ir AHAW enerģija, kura māca beznosacījumu mīlestību.

Un galējais punkts, kurš ievada arī nākamo vilni, ir IK enerģija, kura simboliski nozīmē brīvību un kustību saskaņā ar Dievišķo.

Un tas viss nozīmē to, ka šajā vilnī mācīsimies mīlēt sevi patiesi un no sirds tādus, kādi esam. Ja mīlam sevi no sirds, kā vecāki mīl savus bērnus, tad spēsim piedot sev visu, ko uzskatām par savām kļūdām, spēsim piedot to, par ko jūtamies vainīgi. Tikai patiesa mīlestība spēj piedot, jo mīlestība ir Gaisma, kas izgaismo visas mūsu tumšās puses, kur atrodas sastāvējušās un sabiezējušās emocijas, kuras bremzē mūsu dinamisku kustību uz priekšu pretī savai laimei. Ja šajā vilnī uz sevi paskatīsimies caur mīlestības prizmu, spēsim sev piedot pat visbriesmīgākos savus darbus un spēsim citiem piedot sev pāri nodarīto.

Ja spēsim piedot, tad transformēsimies un kļūsim par tīrāku un spožāku Gaismu, kura izstaro beznosacījumu mīlestību apkārtējiem.

Ieraugot patiesību sevī, mēs esam spējīgi ieraudzīt to citos, un ja spējam piedot sev par nesmukām lietām, tad sapratīsim, ka arī citiem ir tiesības kļūdīties un arī viņi ir pelnījuši piedošanu.


Šī piedošana un mīlestība būs tā, kura aizstums visus negaisa mākoņus un mēs visu ieraudzīsim patiesajās krāsās no gaišās puses.
Piedodot sev un apkārtējiem, mēs nodedzinām un pārra

ujam saites, kuras mūs ir turējušas un nav ļāvušas virzīties uz priekšu. Piedodot un atlaižot, mēs kļūstam brīvi -brīvi kā putni debesīs, brīvi kā vējš virs ūdens, kalniem un ieplakām. Mēs spējam lidot pāri visam un priecāties par to, kas esam.

Mēs visi mācāmies kļūt par Dieviem, kas rada savu pasauli harmonisku, skaistu, patīkamu un brīvu no sāpēm. Un mums visiem sanāk kļūdīties ceļā uz rezultātu. Un kļūdas ir tās, kas palīdz apzināties šo procesu pilnībā. Kļūdoties mēs iedziļināmies un izpētām visu padziļināti. Tāpēc ļausim sev un apkārtējiem kļūdīties, piedosim to un dosimies tuvāk sevis radītajai paradīzei, kurā valda brīvība un mīlestība.

Visuma laika un telpas radošā alķīmijahttps://www.facebook.com/#!/maijulaikapavedieni