piektdiena, 2013. gada 20. septembris

Saulgriežu un saulstāvju enerģētiskais spēks

Biruta Komolova 03.09.2013.http://www.pervoistok.lv/p0663.htm
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Par neparastajām pašreizējā laika iespējām rakstīts ir daudz, tāpēc es gribu izdarīt dažus akcentus universālu ieteikumu un praktizēšanas paņēmienu veidā īpašu kosmisko spēka procesu - Saulgriežu un Saulstāvju laikā.
 
Visi pēc Vasaras Saulgriežiem notiekošie enerģētiskie notikumi pieņemas spēkā kosmiski paātrinātā tempā. Mēs taču atrodamies uz Zemi nonākošo enerģiju spēka virpulī, lai radītu materiālo dzīvi jaunajai rasei - Dievcilvēka Saules rasei uz jaunās Zemes. Dažās mācībās to dēvē par Maldenu. Galvenais ir pieņemt, ka Zemes jaunā realitāte - ir cita evolūcijas telpa, tā ir vibrāciju realitāte, kur jaunā zeme kļūst par centrālo zvaigzni jeb Centrālo Sauli jaunam Visumam. Iespējams, dažiem tās pagaidām vēl šķitīs muļķības ... taču atcerēsimies Kryon teikto - nedomā kā cilvēks!
 
Manī jau ļoti sen ir klātesošas zināšanas par to, ka "Zeme ir radīta pirms Visuma". Mani daudzus gadus ir mulsinājušas šīs zināšanas, kā gan tas var būt? Un tikai pēdējos gados es esmu sapratusi, ka tās bija zināšanas par jauno Zemi, kuru mēs visi kopā radām kopīgi ar Dievišķajiem spēkiem. Tā nav trīsdimensionālā Zeme, kas atrodas Piena Ceļa galaktikas nomalē. Tā ir Zeme savā augstākajā Garīgajā iemiesojumā/izpausmē un augstākajā dimensijā, kas tad arī veido jaunās Zemes radīšanas kodolu, Garīgās Zemes, kurā plaukst un attīstās Dievcilvēku vai Dieveņģeļu Saules rase.
Tā ir jaunas realitātes, kurās materializējas radīšanas procesi, ir izpausta vispusīga radīšanas brīvība, tie ir tikai pozitīvi notikumu varianti. Un tas ir brīnišķīgs kopīgās radīšanas eksperiments, kurā ikviens var sevi izpaust kā jaunu dzīvības sistēmu radītājs un veidotājs.

Ir būtiski saprast un pieņemt, ka mūsu Zemes realitātes ir mainījušās. Ir notikusi sava veida realitāšu tiražēšana un pavairošana - katrai uz zemes dzīvojošai būtnei, ikvienam cilvēkam. Tās ir bezgalīgi daudzas paralēlās realitātes ar konkrētu vibrāciju fonu, diezgan plašu, lai tajos nostiprinātos cilvēki, kuri savas enerģijas ir sagatavojuši dzīvei šādā vibrāciju vidē.

Šo konkrēto realitāšu iekšienē pastāv bezgalīgs skaits personīgo realitāšu sfēru ikvienam. Tas ir - lielajā realitātē eksistē personīgo dzīves realitāšu iedalījums ikvienam no mums. Mēs apdzīvojam šīs jaunās dzīves telpas, tik ļoti dažādas, unikālas un optimālas ikvienam cilvēkam.

Daudzi ir pievērsuši uzmanību tam, ka mēs tagad ne vienmēr sa-dzirdam citus cilvēkus, ar kuriem sarunājamiem. Kopējā dialogā ikviens dzird kaut ko savu, atšķirīgu. Daudzi šā iemesla dēļ ir apmulsuši. Taču tas tā var būt pavisam vienkārša iemesla dēļ - jūs katrs dzīvojat savā vibrāciju realitātē. Tāpēc mums nāksies iemācīties apvienoties saskarsmes telpā un noskaņoties uz sava sarunbiedra enerģētiku, lai dialogs un saskarsme būtu produktīva.

Vai esiet pievērsuši uzmanību tam, par cik būtisku stāvokli un pārtapšanas faktoru mums ir kļuvusi LAIKA enerģija! Mēs vēl tikai tuvojamies izpratnei par to, kas tad ir Laika enerģija. Mēs tagad izdzīvojam saules aktivāciju daudzveidību. Tās ilgst nebeidzami, katru dienu, ik stundu, ik mirkli! Enerģijas savā daudzveidībā un daudzskaitlīgumā caurauž Centrālās Saules enerģijas, kuras uz Zemi izstaro mūsu Saule. Mēs visdažādākajā veidā un ar visdažādākajām metodēm uzņemam saules laika enerģiju.

Tā ir tik ļoti jauna enerģija, ka mēs vēl neesam gatavi saprast un apzināties tās iespējas. Tas ir bezgalīgs resurss un vienlaicīgi brīnišķīgs dažādu procesu un stāvokļu sinhranizātors. Šīs enerģijas unikalitāte ir tā, ka, iegremdējoties tās vibrācijās, mēs varam strādāt ar savu dažādu pagājušo notikumu stāvokļu pieredzi. Tajā nepastāv lineāra laika forma, ir laika apjomi, kas pēc vajadzības ir pieejami.

Tuvojošies rudens Saulgrieži - tas ir daudzveidīgs/daudzu variantu pagrieziena punkts, pāreja, kura mums kārtējo reizi sniedz iespēju atbrīvoties no smagās pārbaudījumu, ciešanu, apspiestības, izdzīvošanas, paverdzināšanas un nomāktības pieredzes, no visa tā, ko esam izdzīvojuši simtiem tūkstošu gadu gaitā. Vienlaikus, tā ir arī ieiešana tīrā telpā - brīviem un atvērtiem (ja mēs esam drosmīgi ieraudzīt sevī nevajadzīgo, sevi izsmēlušo uzdevumu/misiju), ar patiesu prieku un Mīlestību pieņemot jauno un visjaunāko.

Tas ir periods, kad Saule un Mēness darbojas kopā pārī, izveidojot enerģētisko un materiālo līdzsvaru, jo jebkuros augšupejas procesos ir nepieciešama periodiska līdzsvarošana un izlīdzināšana.
Mēness enerģijas izgaismo apslēpto. Taču tie nav tikai nevajadzīgi stāvokļi un nevajadzīgi enerģētiskie kodi, tiek izgaismotas arī agrāk slēptās zināšanas, kuras mēs cenšamies pieņemt un izprast.

Saules enerģijas aktivizē jaunus stāvokļus, lai mēs spētu realizēt/ īstenot iegūtās zināšanas, izmantot savu Saules spēku saulgriežu periodā.
Daži ieteikumi:
Nekad neiesaistiet enerģētiskajā darbā tikai šīs dzīves pieredzi. Tas nedos gandrīz nekādu jūtamu rezultātu.

Mēs esam liels daudzu Zemes dzīvju pieredžu veselums. Visa šī pieredze tagad izdzīvo transformāciju, pārkodēšanu, iespējams, reducēšanu līdz nulles stāvoklim vai pārlādēšanu, citiem vārdiem sakot, daudzus un dažādus energo-informatīvos pārveidojumus.
Jūsu Šodienas notikumus ietekmē viss, kas ar jums ir noticis kopš Zemes radīšanas brīža. Lai jūsu dzīve mainītos, ir vajadzīgs no enerģētikas aizvākt visu, kas kā magnēts pievelk nevajadzīgus stāvokļus un notikumus.

Tās var būt personības īpašības, rakstura iezīmes, vecās savstarpējo attiecību shēmas, ģimenes stāvokļi daudzu tūkstošu gadu garumā, saskarsme ar kaimiņiem, partneriem, pasaules uzskati, reakcijas uz situācijām vai cilvēkiem, dzīvesveids ... pilnīgi viss, ar visām sekām nebeidzamā jūsu rīcības un notikumu virknē.

Nav iespējams ar prātu aptvert to visu, tāpēc piesauciet palīgā Dievišķos spēkus, izjūtiet un sajūtiet enerģētisko apvienošanos visai zemes pieredzei, no kuras daudz kas vairs nav vajadzīgs jaunajā civilizācijā, atlaidiet to visu ar Mīlestību un pateicību ...

Apzinieties un pieņemiet iespēju iziet jaunā, daudz augstākā enerģētiskajā attīstības pakāpē un veiciet enerģētisko pāreju, atstājot aiz muguras visu, kas savu jau ir nokalpojis ...
Tā ir visvienkāršākā un iedarbīgākā metodika.

Sāciet strādāt ar visām jūsu reālās dzīves sfērām un apstākļiem, savstarpējām attiecībām, plāniem, sapņiem par nākotni, jūsu personības stāvokļiem, ar visu, ko uzskatāt par būtisku un vajadzīgu... Ja varat vienlaicīgi noturēt aktīvas apzināšanās zonā visas sfēras, veiciet vienu padziļinātu praksi. Ja vēlaties to izdarīt vēl dziļāk un apzinātāk, metodiski strādājiet ar atsevišķiem dzīves sektoriem vai konkrētām attiecībām (jebkurā sfērā - ģimene, lietišķās saiknes, radniecīgās attiecības, visu iespējamo).

Sajūtiet sevi un dzīves telpu, daudzo iemiesojumu daudzveidīgo pieredzi, sajūtiet, kā Dievišķā Gaisma, kuru Dievišķie Spēki ievada jūsu enerģētikā, izgaismo un transformē visu nevajadzīgo ... Gaisma izplešas, stabilizējas ...

Izplūst pa dzīves telpām, pa savstarpējo attiecību ķēdēm - visām, un jo īpaši spilgti tas notiek tur, kur ir vajadzīga optimizācija ...

Jūs esiet Gaisma ... Dievišķa Gaisma ... kas izgaismo jūsu dzīvi, notikumus un realitātes ... ir vieglas pacilātības sajūta, jūsu dzīves realitātes dažādās jomās kļūst mierīgākas, gaišākas, maigi pārvietojoties uz daudz augstāku vibrāciju telpu ... Tajā visus notikumus iekrāso pozitīvā enerģijas ... Tā jau ir cita realitāte...

Dievišķā Saules rases pasaule uz zemes - tā ir notikumu un procesu pozitīvu variantu telpa ... Un jūs kļūstat stabilāki savās enerģijās, sajūtot tās nofiksētas uz Zemes...

Faktiski, tas ir stāvoklis, kad "Debesis ir nolaidušās uz Zemes ..."
Jūs varat izdarīt savu izvēli, pārvietojot savu dzīvi uz šīm Dievišķajām telpām/izplatījumiem, kuros Saules rases kodu nesējiem nāksies noenkurot zemē Pilnības Kodus dažādās dzīves un savstarpējo attiecību sfērās ...

Ar Mīlestību,
Biruta Viktorija Komolova


http://www.pervoistok.lv
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?sort=date&f_tid=5020539