otrdiena, 2013. gada 17. septembris

17.septembris

2013.gada 17.septembris
Ziemeļu vilnis – Ziemeļu diena – 1 OK – Suns, Dvēseles māju sargs, Struktūra un harmonija.

Ir sācies jauns 13mit dienu vilnis un atkal esam pirmajā pakāpienā. Pirmais pakāpiens ir tas, kad visi procesi sākās mūsos.... Mūsu ego uzsāk jaunu attīstības ceļu un šo ceļu vada OK enerģija.

OK enerģija ir tā, kura sakārto visu pēc principa - mīl vai nemīl.
OK arī saliek visu pa plauktiņiem un sastrukturē.

Ok enerģija ir mīlestības skarbā izpausme, tā neļauj sevi nemīlēt, tā burtiski piespiež mīlēt sevi un tikai tad citus. Ok sargā mūsu dvēseles un māca mums mīlēt tās.

Visa šī diena un arī viss vilnis mums mācīs mīlēt sevi, ielaist savā dzīvē tikai to, ko mīlam un izmest no savas dzīves to, kas traucē mums sevi mīlēt vai to, ar ko darām sev pāri.

Mēs citreiz pat neapzināmies, ka darām sev pāri - sabiedrībā ir daudz pieklājības normu un stereotipu, kuri nosaka, kā mums uzvesties, ko citiem var teikt un ko nevar. Tas grauj mūsu mīlestību pret sevi. OK tādā ziņā ir nežēlīgs un lauž visus šos stereotipus un pieņēmumus.

Šī enerģija pirmkārt māca mīlēt sevi un tad tikai citus.

Dodot solījumus, bieži vien nemīlam sevi un OK ir tas, kurš neļauj tos izpildīt. Šī enerģija māca paskatīties uz visām lietām caur mīlestības prizmu. Tā liek aizdomāties, vai mīlu sevi, ja palīdzu kādam kolēģim vai draugam tad, kad pašam vajadzīgs laiks kādiem citiem darbiem. Tā māca atteikt citiem, ja mums no tā, ko mums prasa, rodas zaudējumi vai arī nav nekāda ieguvuma. Tā neļauj izdabāt citiem tad, kad svarīgi ir veltīt laiku un mīlestību sev.

Visu pirmkārt ir jāmīl sevi un ja darām kaut ko tikai pēc pieklājības normām vai stereotipiem, tad mums pat nepasaka paldies.

Šī dzīve mums ir dota, lai dzīvotu sev un nevis izdabātu citiem. Mēs bieži domājam - ko teiks draugi vai ģimenes locekļi, ja atteiksim viņiem palīdzību tad, kad mums tam nav laika, vēlēšanās vai ir kas svarīgāks darāms. Mēs domājam - kā tas izskatīsies, ja dzīvosim tikai sev, taču tas ir vienīgais veids kā iegūt īstus draugus un tikt vaļā no tā saucamajiem “parazītiem”.


Jo īsts draugs nekad neapvainosies par atteikumu un arī viņam tas ir pārbaudījums, kurš jāpārvar pašam, nevis uz citu rēķina.

Mūsu dzīves uzdevums nav nest visus uz saviem pleciem! Protams nav arī tā, ka nav jāpalīdz citiem. Tas ir jādara, taču tikai no sirds. Mums nav jāiekļaujas sabiedrības uzskatos, ja no sirds to negribam.


Darot visu no sirds, mums sākotnēji liksies, ka varam pazaudēt visus draugus, taču mēs caur to tikai iegūsim īstos draugus un pievilksies īstie cilvēki, ar kuriem būs patīkami mijiedarboties. Ja tēlojam izpalīdzīgos un labos, kaut arī tādi neesam, cilvēki pievelkas pie mūsu maskas, nevis pie mums, un tad mēs brīnāmies, ka daudz ko negribās un darām kaut ko pret savu gribu.

Mēs brīnāmies - kāpēc draugi ir tik riebīgi un izmanto mūs, bet tas ir tikai tāpēc, ka paši neesam patiesi pret sevi.

Ja būsim patiesi pret sevi, brīžiem skarbi, brīžiem nežēlīgi un brīžiem mīļi, ja vadīsimies tikai caur savu sirdi un mīlestību pret sevi, cilvēku loks ap mums nomainīsies uz to patīkamāko pusi.


Arī savu īsto dzīves draugu mēs varam atrast tikai esot patiesi pret sevi, jo ja tēlosim labos un izpalīdzīgos, pievilksies tie, kuriem ir patīkami to izmantot savtīgi.

Mīlēt sevi nozīmē darīt tikai to, ko gribās, to, kas vairo mīlestību pret sevi. Nedarīt sev pari izdabājot citiem vai spodrinot savu tēlu sabiedrībā.
Mums nav jābūt labiem pret visiem un mums nav visiem jāizdabā, mēs neesam nākuši kalpot citiem.

Mēs esam nākuši paust un vairot mīlestību, un tas ir iespējams tikai mīlot sevi. Un tikai mīlot sevi, mēs varam kļūt laimīgi.


Šodien vērojiet vidi, vērojiet notikumus un padomājiet, vai tas, ko dariet, Jums patīk vai nepatīk, vai Jūs to darot mīlat vai nemīlat sevi? Šī diena var būt skarba, ja esam aizmirsuši par mīlestību pret sevi, jo OK enerģija ir tā, kas māca mums mīlestību.

Ielaidiet savā sirdī mīlestību un tā virmos visapkārt!


Visuma laika un telpas radošā alķīmija