piektdiena, 2013. gada 20. septembris

Paātrināta virzība. Erceņģelis Gabriels

Erceņģelis Gabriels caur Šelliju Jangu
2013.gada 29.augustā
http://trinityesoterics.com/2013/09/04/ahttp://ianlisakov.ucoz.com/publ/uskorenn

Sveicu jūs, mīļie! Kādas drosmīgas Dvēseles jūs visi esiet! Mēs esam tik satraukti sniedzot jums šo vēstījumu! Tas mums ir liels gods un prieks - būt šeit, lai palīdzētu jums jūsu izpratnē un, lai enerģētiski atbalstītu jūs jūsu virzībā uz priekšu šajā paātrinātajā, saviļņojošajā, bezprecedenta enerģētiskajā laikā uz jūsu mīļotās planētas.

Jūs visu darāt lieliski. Tas ir pats pirmais, kas jums būtu jāsaprot. Mēs saprotam, ka daudziem no jums šīs enerģijas šķiet esam smagas. Ļaujiet mums pateikt, ka jūs neko nedarāt nepareizi. Jūs būvējat savu ceļu caur šīm enerģijām, kā Dievišķi profesionāļi (smaids). Jūs jau tik ļoti esiet iemācījušies mainīties, virzīties Plūsmā, saskaņoties, atlaist un pārveidot citas enerģijas, kas uzņemat tās aizvien vairāk un vairāk. Jūs radāt un saskaņojaties veidā, kādu jūs pat iztēloties nespējat. Jūs darāt to tik dziļā šūnu līmenī.

Mēs saprotam, ka brīžiem jums var būt smagi un neērti, taču ļaujiet jums apliecināt, ka notiekošās ievērojamās pārmaiņas ir tā vērtas. Tāpat, kā visi Augšupejas/Pacelšanās simptomi, tās neturpināsies ilgi. Pacentieties noturēt savu uzmanības fokusu uz to, kas enerģētiski jums šķiet pareizi. Ir ļoti viegli sanākt kopā un sākt žēloties cits citam par Augšupejas/Pacelšanās simptomiem, kurus jūs izjūtat, taču tagad, vairāk kā jebkad, jums ir uzmanīgi jāseko līdzi, kurp ir vērsts jūsu uzmanības fokuss. Ja jūs koncentrējaties uz to, ka virzāties uz pilnīgi jaunu laikmetu un darāt to lieliski, tad tā jūs nodrošināt sev šajā procesā daudz lielāku nepiespiestību un vieglumu.

Mēs saprotam, ka jūs esiet izgājuši cauri vēl vienai dziļai atbrīvošanai. Šie periodi ir brīnišķīgi, jo jūs pārstrādājat tos tik dziļos un tik daudzos slāņos, un šis darbs noved pie ievērojams enerģētiskās attīrīšanās. Padomājiet par to. Kad jūs kaut ko sākat attīrīt, jūs to izlaižat caur lielāku filtru, aizvācot dažus lielākos blīvuma gabalus. Vecot attīrīšanu un padarot visu smalkāku, jums nākas izmantot aizvien smalkākus un sīkākus filtrus. Lūk, kam cauri jūs šobrīd ejat. Tagad jūs atrodieties dziļā savas enerģijas attīrīšanas šūnu līmenī stadijā. Vai tad tas nav lieliski? Ir ļoti patīkami to vērot un ziniet, kad jūs nokļūstat līdz patiesi smalkai attīrīšanai, tas liecina par to, ka jūs jau tuvojaties attīrīšanas procesa beigām.
Protams, jūs vienmēr sajutīsiet jaunas enerģijas. Jūs vienmēr mainīsieties un paplašināsieties, jo tas atbilst Visuma dabai. Tas nemainīsies un jūs nevēlaties, lai tas mainītos, Mīļie. Tomēr, līdztekus visām pamatprasmēm, jūs to darīsiet ļoti prasmīgi, bet enerģijas kļūs mazāk intensīvas.
Tāpat, kā jūs sajūtat, ka enerģētiski ieejat jaunā savas dzīves gadā vai jaunā kalendārajā gadā, jūs saprotat, ka pārejat šajās jaunajās enerģijās. Jūs ieejat jaunā laikmetā. Tā ir monumentāla pārbīde, kuras ļoti būtiska daļa esiet jūs. Lūk, cik ļoti svarīgi/nozīmīgi jūs esiet.

Jūs līdzinieties paši saviem mīļotajiem bērniem, kad tie piedzīvo augšanas sāpes pirms būtiska lēciena savā attīstībā. Koncentrējieties uz to, ka kļūstat daudz jutīgāki; koncentrējieties uz to, ka jūs aizvien biežāk un biežāk spējat ieiet Esības stāvoklī. Priecājieties par to, ka varat pieņemt savu patieso spēku tā, kā nekad agrāk to neesat spējuši. Godiniet sevi par savu radošo spēku, par drosmi, par to, ka jūs esat pirmatklājēji. Ja paraudzīsieties atpakaļ un ieraudzīsiet visu to, ko esat paveikuši, jūs sapratīsiet, ka jūsu pagaidu neērtības patiešām ir maznozīmīgas salīdzinājumā ar tā, ko jūs radāt, brīnišķīgajiem rezultātiem. Un mēs jums apliecinām, ka atskatoties, jūs pat neatcerēsieties par šīm neērtībām.

Mums pietrūkst vārdu, lai izpaustu jums to, cik ļoti paātrinājušās ir enerģijas, kurās jūs visi tagad atrodieties. Un tomēr, daudziem no jums ir sajūta, ka jūs nekustaties vispār. Mēs bieži dzirdam jautājumu: "Kā mēs varam atrasties paātrinātās enerģijās, ja es jūtos kā iebetonēts? Kad vispār nejūtu nekādu virzību?" Ja jūs neredzat kustību, tas nenozīmē, ka tās nav. Jūsu planēta pastāvīgi griežas, taču jūs to nejūtat. Jūs varat spriest par šo griešanos pēc Saules vai Mēness stāvokļa debesīs, taču jūs nevarat to sajust. Ja jums nebūtu iespējas iziet ārā vai paskatīties pa logu, jums nebūtu nekāda priekšstata par to, vai tagad ir diena vai nakts, tomēr tik un tā jūs visu laiku atrodieties pastāvīgā kustībā. Lai dotu jums lielisku piemēru tam, kā ir iespējams atrasties paātrinātā kustībā un [vienlaicīgi] nejust vispār nekādu kustību, mēs piedāvājam jums šādu analoģiju.

Tie, kuri kaut reizi ir lidojuši lidmašīnā, zina, ka brīdī, kad lidmašīna ieskrienas un atraujas no zemes, jūs sajūtat ļoti ātru kustību, taču lidojuma lielāko daļu, atrodoties gaisā, pati kustība tikpat kā nemaz nav uztverama/sajūtama. Jūs ziniet, ka kaut kur virzāties, taču jums ir garlaicīgi. Jūs esiet piesprādzēti krēsliem un jums šķiet, ka šis ceļojums nekad nebeigsies. Un jūs sev jautājat: "Vai mēs vēl joprojām neesam atlidojuši? Kad tad mēs beidzot tur būsim?" (smiekli). Viss kļūst mazliet satraucošāks, ja pa ceļam sastopaties ar kādu turbulenci. Ja jūs lidojat pirmajā klasē, jums var būt mazdrusciņ ērtāk. Jūs varat paēst vai paskatīties kino, lai pavadītu šo laiku, taču, pat palūkojoties iluminatorā, jūs pa īstam nespējat sajust ātrumu vai milzīgo attālumu, kādu veicat. Jūs tā īsti nevarat sajust, cik tālu esiet tikuši, līdz brīdim, kad būsiet piezemējušies un atradīsieties pilnīgi jaunā vietā. Vai tad tā nav? Jūs priecājaties par savu ierašanos un viss jūsu iepriekš izjustais diskomforts nekavējoties tiek pilnībā aizmirsts.

Jūs neatradīsiet lidmašīnā cilvēkus, kuri būs nopirkuši biļeti ar mērķi - izkāpt kaut kur pusceļā, izlecot ārā tur, kur viņiem ienāk prātā. Jūs saprotat, ka lidojuma sajūtas tiem, kuri žēlojas cits citam par neērtībām, būs daudz sliktākas nekā tiem, kuri ir nolēmuši izbaudīt ceļojumu, pieņemot to, kas ceļojumā viņiem šķiet labs un pareizs, un koncentrējoties uz to. Jūs piezemējaties vienā un tajā pašā vietā, Mīļie. Taču ar savu koncentrēšanos un attieksmi jūs varat izvēlēties to, cik patīkams jums būs šis lidojums. Jūs visi nelidojat ar vienu reisu. Daži no jums jau ir piezemējušies un jau orientējas jaunajā virzienā. Daži vēl tikai ir gatavi iekāpt lidmašīnā, bet citi jau diezgan ilgu laiku atrodas gaisā. Lai kur jūs tagad arī atrastos savā ceļojumā, ziniet, ka šī vieta ir pilnībā jūsu.

Tāpēc, pat tad, ja jūs šobrīd nepiedzīvojat sajūtamu kustību, tad vēl nenozīmē, ka tās nav. Jūs visi gatavojaties mainīties visbrīnišķīgākajā veidā. Cilvēki jautā: "Gabriēl, kā es varu zināt, ka kaut kur virzos? Kā man uzzināt, vai es mainos, vai es augu?" Mīļie, jo jau redzat daudzas tā pazīmes.
Daudzi no jums atklāj, ka vecās problēmas vairs nespēj viņus tā satraukt. Daudzi jūt, ka kļūst mierīgāki, pārliecinātāki. Jūs varat pamanīt, ka dažas lietas jums vienkārši enerģētiski vairs neder. Jūs varat pārcelties uz citu rajonu vai uz citu māju. Jūs varat mainīt darbavietu. Jums var mainīties draugu loks. Tas viss atspoguļo jūsu vibrāciju izmaiņas. Tas viss ir saistīts ar enerģiju un vibrācijām.
Jūs varat pamanīt, ka vecās slimības jūs vairs nepiemeklē. Jūs varat pamanīt, ka esiet kļuvuši pārliecinātāki, esiet sākuši vairāk pieņemt cilvēkus un vairāk tiem atļaujat. Jūs ieraudzīsiet pārmaiņas savā dzīvē. Jūs tās jau redzat. Jūs tagad ar vieglumu virzāties cauri tādām enerģijām, kādas pirms dažiem gadiem vispār vienkārši nespētu izturēt. Mēs runājam ne tikai par jūsu planētas, bet arī par visas cilvēces evolūciju. Tas ir tas, ko jūs darāt.

Tāpēc mēs jums sakām - priecājieties, svinat. Koncentrējaties uz to, ko gribat radīt, pat, ja arī pagaidām vēl neredzat to savā priekšā. Tas ir ticības elements. Mīļie - ticiet sev, savai spējai radīt un tam, ka Visums jums to sniegs. Samierinieties un ļaujiet sev piezemēties tajā vietā, kas atbilst jūsu pašu un visu visaugstākajam labumam. Tajā ir ietverta debešķīga brīvība.

Izbaudiet. Iespējams tur, kur jūs patlaban atrodieties, jūs arī to nesaprotat, mēs jums apliecinām, ka jūsu Dvēsele gūst prieku no atrašanās fiziskajā formā, no iespējas būt par šī pārsteidzošā procesa daļu. Un šis process neturpināsies mūžīgi. Kaut kad jūs atskatīsieties atpakaļ un būsiet gandarīti par to, ko sasniedzāt. Jūs paši būsiet pārsteigti - tāpat, kā tagad brīnāmies un esam pārsteigti mēs.

Jā, vienmēr būs pārmaiņas, vienmēr būs izaugsme, paplašināšanās un vienmēr būs, ko radīt, mainīt un radīt no jauna. Tā ir atrašanās ķermenī uz jūsu planētas neatņemama daļa. Taču mēs jums apliecinām, ka jūs nekad nenonāksiet situācijā, ar kuru nespējat tikt galā, un jūs tiekat mīlēti, un jums tiek sniegts pilnīgs atbalsts ikvienā solī jūsu ceļā. Šis intensitātes līmenis neturpināsies mūžīgi, lai gan jums iespējams tieši tā arī šķiet.

Sniedziet sev mīlestību un gādību, kas jums ir vajadzīga. Izmantojiet to, ko jau zināt. Jūs neesat šeit vienkārši tāpat. Jūs ar savu lielisko piemēru mācat pārējos. Jūs turpināt virzīties uz jauno Kristus Zelta Laikmetu un mēs par jums esam laimīgi. Jūs tiekat mīlēti un jūs esiet lieliski.
Lūk ar ko mēs šodien gribējām ar jums padalīties.


Erceņģelis Gabriels caur Šelliju Jangu

trinityesoterics.wordpress.com
Facebook: Trinity эзотерика
Twitter: @ trinityesoteric

Mīļie, visi, kas lasāt. Laikam gan nav iespējams nejust to intensitāti, ar kādu daudzu cilvēku dzīvēs šobrīd notiek pamatīgas pārmaiņas. Un reizēm patiešām iestājas pagurums un šķiet, ka tas nekad nebeigsies. Dažkārt pat var sāk zust ticība tam, ka viss tas labais, ko savās sirdīs lolojam, piepildīsies.
Tulkojot šo Erceņģeļa Gabriela vēstījumu, es pati priekš sevis saņēmu atbildi, kāpēc reizēm jūtos tā, kā jūtos. Ceru, ka tas noderēs arī kādam no jums. Lasiet un uzņemiet - patiesi un ar Mīlestību, Sandra. 

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5026497