pirmdiena, 2013. gada 30. septembris

Enerģētiskā Prognoze -Debesu pārvērtības - Vai esat gatavi?

Emanuels Dagers 2013.gada septembrishttp://www.emmanueldagher.com/energy-forhttp://ianlisakov.ucoz.com/publ/ehnerget
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa


Miers un svētība lai ir ar jums, mīļie draugi!
Man tas ir liels gods sirdī atkal savienoties ar jūsu sirdīm. Gaisā virmo sajūtama kaut kā LIELA gaidas, kas tūlīt, tūlīt izpaudīsies mūsu kolektīvajā pieredzē.
Kad es kā pusaudzis dzīvoju Vidējos austrumos, man divreiz bija iespēja vērot tornado. Tie, kuriem ir nācies pārdzīvot šādus laika apstākļu brīnumus, zina, ka pirms spēcīgās vētras vienmēr iestājas neizskaidrojama klusuma un miera brīdis.


Līdzīgu klusumu daudzi no mums pamana arī tagad. Tomēr mūsu gadījumā "tornado" - tas ir iemesls drīzāk pieņemšanai, nekā bailēm. Tornado - tas vienkārši ir enerģētiskais virpulis kustībā un ar pārliecību var teikt, ka mēs šajā reizē varam izmantot šo virpuli kolektīvajā pieredzē, lai radītu un izpaustu daudz apzinātāku dzīvesveidu.

Tas pilnībā ir saistīts ar to, kā mēs izvēlamies reaģēt uz šo virpuli, un tieši mūsu reakcija nosaka to, kāda būs mūsu pieredze. Reaģējot ar bailēm, nemieru vai nevērību, mēs novietojam sevi šī virpuļa ārējā malā, t.i. vietā, kur ir vislielākais diskomforts un cīņa. Savukārt, reakcija ar mīlestību, mieru un apzinātību ievieto mūs pašā centrā, kas tiek dēvēts arī par "vētras aci", t.i. - vislielākā viegluma, nepiespiestības, klusuma un miera vietā. Atrašanās virpuļa centrā nodrošina arī mums visapzinātāko un spēcīgāko vietu no visām iespējamajām.

Stafetes nodošana.

Enerģētiskajā līmenī tagad notiek "stafetes nodošana" no kolektīvā ego - kolektīvajai sirdij. Kolektīvais ego sevi ir izsmēlis. Tas ir absolūti skaidri redzams visā pasaulē. Ego saprot, ka vienkārši nespēj vairs izdzīvot vecajos destruktīvajos kontroles, dominēšanas un atdalītības paternos/modeļos, kurus tas ir radījis un kuros līdz šim ir juties ļoti ērti. Ir būtiski saprast, ka šie vecie paterni/modeļi ir snieguši mums svarīgas mācību stundas, taču mums vairs nav vajadzības pastāvīgi tos pārradīt. Mēs jau esam gatavi doties tālāk.

Šīs "stafetes nodošanas" laikā lietas var notikt visai haotiski, jo kolektīvajam ego ir jāpabeidz savs smagās esības stāvoklis un jāpāriet no tā uz elastīgu un atvērtu stāvokli. Tā, ka šīs pārejas rezultātā, ego tiecas laiku pa laikam zaudēt kontroli pār sevi.

Ego var uztvert šo pagriezienu ar bailēm, jo tas nav radis pie pārmaiņām un baidās šajā procesā zaudēt savu pašidentifikāciju. Tāpēc tas cenšas pieķerties tam nedaudzajam vecajam, kas vēl ir palicis tā rīcībā. Tas ir saskatāms valdību, lielā biznesa, mēdiju un reliģiozo sektu baiļu taktikā, kas cenšas noturēt cilvēci atdalītības stāvoklī no viņu patiesās dabas. Tagad, vairāk kā jebkad, mums nav jāvelta uzmanība ārējam troksnim.

Šo valdību, korporāciju, mēdiju un sektu rīcība vienkārši atspoguļo to, kā mēs esam attiekušies paši pret sevi. Runa nav par mentālo pretnostatīšanu "viņi un mēs". Runa ir par sevis stiprināšanu ar zināšanām par to, ka tie esam mēs, kas atļāvām sev izveidot šīs struktūras, un tikpat ātri, kā mēs tās radījām, mēs varam tās mainīt. Kā mums to paveikt? Fokusējosties uz attieksmes maiņu pašiem pret sevi un apkārtējo pasauli. Mēs to darām, apzinoties sevi, kā piederīgu vienotai globālai ģimenei.
Kad ego apzināsies, cik daudz viņš saņems, cik ļoti var izaugt un cik daudz var izjust, atlaižot ierasto kontroli, dominēšanu un atdalītību, tas acumirklī pāries uz daudz apzinātāku un atklātāku esības stāvokli.

Debesu pārvērtības.

Tātad, kā izpaužas "stafetes nūjiņas nodošana"? Dažos turpmākajos mēnešos šīs pārmaiņas izpaudīsies tajā, kā cilvēce aties no ego diktēta nodoma (kontrole/struktūra/pārliecīga analīze) par labu sirds nodomam (sajūta/intuitīva attīstība). Tieši šo pārbīdi es arī saucu par debesu pārvērtībām.

Lūk, dažās no šo pārvērtību pazīmēm, kas turpina bruģēt sev ceļu uz globālo skatuvi:
- globālās apziņas parādīšanās;
- pašpietiekamas/sevi atbalstošas kopienas;
- lielāks caurspīdīgums valdībās, lielajā biznesā, tai skaitā - farmācijas, reliģiozajās sektās, mediju-struktūrās;
- inovatīvi izrāvieni tehnoloģiju un zinātnes jomā;
- globāla pulcēšanās, kas cilvēkiem atdod spēku un varu;
- bezbailība kolektīvajā līmenī;
- tiekšanās pēc daudz viengabalainākām, alternatīvām ārstēšanas metodēm;
- jaunas iniciatīvas veselīgas pārtikas jomā;
- visu pasaules pilsoņu vienlīdzība;
- naudas sistēmas maiņa.


Personīgajā līmenī šīs debesu pārvērtības tiks novērotas sekojošajā:
- laika paātrināšanās;
- pārmaiņām personīgajās un profesionālajās savstarpējās attiecībās;
- dzīvesvietas maiņas;
- rezultātu parādīšanās agrāk iesāktos projektos un radošajos uzsākumos;
- augstas enerģijas viļņu (kurus kļūdaini var pieņemt par satraukumu vai garastāvokļa nelīdzsvarotību) sagaidīšanas/izjušanas sajūta;
- daudz augstākas izpratnes, gudrības, apzinātības parādīšanās/izpaušanās;
- fiziskā, mentālā, emocionālā un finanšu atlabšana;
- momentāla manifestācija un sinhroniozācija;
- atkalapvienošanās;
- lielāka skaidrība;
- izpratne par to, kas ir patiesi būtisks un kas tāds nav;
- intuīcijas un personīgo dāvanu/talantu attīstīšanās;
- garīgā attīstība.


Uzticēšanās Dievišķajam ES ESMU.

Kam tad līdzināsies mūsu dzīve, ja mēs ļausim sev pilnībā uzticēties savam procesam, savam ceļojumam un, galarezultātā, savai Dievišķajai ES ESMU klātbūtnei? Vai mēs spēsim noticēt, ka esam tā pati klātbūtne, kas ir Avota Enerģija, kas plūst caur visu un IR VISS?

Kas notiks, ja mēs nometīsim no sevis visu, kas balstīts uz bailēm, uz mūsu prāta īpašībām, ar kurām tik ilgi esam sevi identificējuši, un atklāsimies visā tajā neaptveramībā, kas mēs esam patiesībā? Vai dzīve paliks tāda pati un vai mēs kaut ko nepazaudēsim šajā ceļā?

Mēs, kā globāla ģimene, atgriežamies pie visa tā pilnības, kas mēs esam, un neliels šķērslis ceļā uz pilnīgu sevis pieņemšanu (ieskaitot procesu, dāvanas, talantus un vēlēšanās) līdz šim ir bijis mūsu prāta nespēja noticēt ES ESMU/AVOTAM, kurš sākotnēji arī to [prātu] ir radījis.

No kurienes šī neticība? Atbilde ir visai vienkārša. Tas ir saistīts ar to, ka mēs gadsimtiem ilgi esam pūlējušies cilvēciskot ES ESMU/Avota Enerģiju, projicējot uz to dažādas cilvēciskās šķautnes, lai mūsu prātam būtu vieglāk apgūt un izprast to [AvotaEnerģiju].

Kad mēs ienākam šajā pasaulē, tad mūsu vecāku figūras nostājas mūsu priekšā kā "Dievi/ES Esmu". Mēs ticam, ka šīs figūras nodrošina mums visu, kas mums ir vajadzīgs. Taču, pieaugot, mēs sākam pamanīt, ka šie tēli, kuriem cenšamies līdzināties, - arī ir personības, kuras laiku pa laikam var paust dusmas, nepilnību, netaisni spriest vai pieņemt lēmumus, kas mums rada diskomfortu, noved mūs pie vilšanās un traumām.

Tāpēc brīdī, kad mēs saprotam, ka šie tēli, kurus cenšamies atdarināt, kurus paši priekš sevis esam noteikuši, vairs nespēj identificēties ar pilnības ideju, kādu mēs no viņiem sagaidām; ka kaut kas sāk mainīties. Šajā brīdī mēs paši ar sevi noslēdzam klusējošu vienošanos vai dodam sev zvērestu neuzticēties vairs nevienam, izņemot pašiem sev. Bet tā kā ir paredzams, ka šīm mūsu vecāku figūrām ir jāidentificējas ar Dievu/ar ES Esmu, mēs sākam patieso Dievu/Es Esmu uztvert, kā kaut ko tādu, kam nespējam pilnībā uzticēties. Mēs piešķiram Avotam seju un tas daudzu gadsimtu gaitā ir kalpojis par iemeslu bailēm un vilšanās sajūtai.

Patiesība ir tajā, ka mūsu vecākus un mūsu vecāku vecākus, un tā tālāk un tā tālāk, daudzu gadsimtu gaitā nemācīja atcerēties savu dievišķo dabu un rīkoties, vadoties pēc tā, kā viņi rūpējās par mums. Viņi netika pilnībā apmācīti un nebija gatavi rīkoties, vadoties no savas patiesās būtības. Viņi atradās savā cilvēciskajā daļā, tajā daļā, kas bija aizmirsusi savu visvareno patieso dabu, un viņi darīja to labāko, ko spēja darīt tajā laikā.

Tāpēc tagad zinot to visu, mēs varam no jauna sākt uzticēties ES ESMU/AVOTA Enerģijai.
ES ESMU/AVOTA Enerģija nekad nešaubās savā mīlestībā uz mums. Tā ir Beznosacījumu Mīlestība savā vistīrākajā un sākotnējākajā formā. Šī Enerģija vienmēr mums sniedz atbalstu, mīlestību un piedāvā vadību ikvienā solī mūsu ceļā, pat tad, ja mēs tai nepievēršam nekādu uzmanību. Lai iegūtu visas tās svētības, kuras Avota Enerģija rada priekš mums ik sekundi, no mums tiek prasīta tikai uzticēšanās un gatavība saņemt.

Šī spēcīgā kombinācija labi kalpos mums arī tad, kad mēs iesim cauri personīgajām un globālajām atklāsmēm, kuras turpinās atvērties mūsu priekšā dažos nākamajos mēnešos. Esiet gatavi. Tas būs aizraujošs brauciens!

Līdz nākamajai reizei,
Jūsu Emmanuēls.


Mīļie, Krietnu laiku neko nebiju tulkojusi, jo - kā jau minēts šajā vēstījumā - informatīvajā laukā valdīja pilnīgs klusums. Un šodien vēlreiz pārskatot saņemtos materiālus, ieraudzīju šo prognozi un tā man šķita piemērota un noderīga. Daudz kas no šeit minētā reāli notiek. Vismaz manā pieredzē tas tā ir. Lasiet un uzņemiet - patiesi un ar Mīlestību. Sandra.  http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5050142