ceturtdiena, 2013. gada 12. septembris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 19.-25. augusts 2013

http://preobrazenie.ucoz.ru//news/novost
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule


Ar Mīlestību un Godāšanu sveicinam jūs, Diženās, Starojošās Apziņas !!!
Neapslāpējamā un mūžīgā VIENOTĀS DIEVIŠĶĀS SIRDS GAISMA turpina attīrīt 4-to Kosmisko Gredzenu un Zemi cauri visām laika līnijām un telpām. Lai nokalpojušās, un savu uzdevumu veikušās matricas, pieredzes gūšanai Dvēselēm pašās visblīvākajās pasaulēs, tiktu saritinātas savā nulles punktā – nepieciešams pilnībā izskatīt/novākt visu, kas šinīs matricās vēl palicis, un savienot patreizējo laiku ar to, ko jūs saucat par pagātni. Zemes Unikālā pieredzes gūšanas un Lielo Iespēju spēles laukuma – kurš bija radīts ar pilnīgi noteiktu mērķi – novākšana turpinās, un šim procesam visu aizvadīto nedēļu jūs veltījāt īpašu uzmanību. Atbrīvojot savu personīgo pieredzi daudzu dzīvju garumā – jūs atbrīvojat visu planētu no [planetārajās] matricu struktūrās ierakstītās un uzkrātās pieredzes uzslāņojumiem, dārgie! Atbrīvošana saistās vienlaicīgi – gan ar smagās pieredzes izdziedināšanu, gan arī ar Gara sasniegumu pastiprināšanu, kas kopumā matērijas vielu un laukus pārceļ jaunā, daudz augstākā stāvoklī/vibrāciju līmenī. Tas tad arī ir tas nepieciešamais darbs, kas blīvo matēriju sagatavo matricas saritināšanai un Dvēseļu augšāmcelšanai/pārvietošanai no šiem līmeņiem. Aleluja Mīlestībai !!!


Transformāciju procesa Skaistums ir vērojams caur Sirdi, un bieži vien jūsu prāta loģikai nav uztverams, jo tas pamatā risinās ļoti lielos ātrumos Gaismas plūsmas kvantu frekvencēs, ko vada caur sevi Zemes Diženās Augšāmcelošās Dvēseles, vienā veselumā ar VIENOTO. Savādāk nevar būt, Mīļotie, jo pa visu šo Zemes pastāvēšanas laiku ir uzkrāta mizu pieredze, kura ir arī tai skaitā jūsu pašu uzkrāta – kā Gaismas Potenciāls, kurš tad arī radīja Jauno Apziņu un Jauno Mīlestības Spēku! Galvenais Dvēseļu nolaišanās mērķis uz Zemi ir izpildīts, un visus tagad gaida jaunas iespējas un pieredze. Rit noslēgums, un nenovēršamo pārvietojumu galapunkti visām Dvēselēm jau ir noteikti. Patlaban VIENOTAJAM svarīgi ir paveikt visu daudzdimensiālo sagatavošanos šiem pārvietojumiem tā – kā jūs to esat iecerējuši – maigi, un maksimāli pilnīgi pamodinot snaudošās Dvēseles, pasargājot tādejādi viņas no blīvā ķermeņa zaudēšanas pārbīdes brīdī. Aleluja Mīlestībai !!!

Pa to laiku cilvēces Apziņas pamodināšanas procesi pieņemas spēkā, jo jūsu attīrītās telpas labvēlīgi ietekmē situāciju kopumā. Arvien vairāk Dvēselēm parādās iespējas – aktīvi pieteikt sevi – caur sava ķermeņa izmainīto apkārtējās pasaules uztveri. Negatīvo domu un izpausmju radīts nogurums, nevēlēšanās dzīvot tā - kā līdz šim, izpausta visdažādākajās formās – sāk dominēt kopīgajā cilvēces apziņā. Tos, kuriem pamošanās norit smagi – pati dzīve un attīrītā telpa mudina uz paātrinātu karmisko mācību iziešanu un attīrīšanos. Viņi to iziet caur dažādām dzīves situācijām un ķermeniskām saslimšanām, caur sapņiem un redzējumiem, un caur daudzām citām parādībām, tanī skaitā, arī caur agresivitātes uzplaiksnījumiem, ko Gaisma izspiež no cilvēku laukiem, kopā ar zombējošajām programmām un negatīvajām būtnēm. Nekavējoties tas viss tiek satīrīts, pateicoties Jūsu un Gaijas VIENOTĀS DIEVIŠĶĀS SIRDS GAISMAI, un pateicoties to augsti garīgi attīstīto civilizāciju daudzajām tehnoloģijām, kuras palīdz jums blīvajā pasaulē. Aleluja Mīlestībai !!!

Sašaurinās astrālo un mentālo līmeņu vecās un netīrās telpas, par cik Mīlestības Gaisma uz tām izdara spiedienu no visām pusēm – ar vienu vienīgo mērķi – palīdzēt, blīvajos līmeņos vienmēr grūtajam, vispārējās attīrīšanas procesam. Mīlestības Gaisma izstarojas – gan no augšāmcēlušos Siržu Gaismas visdažādākajām izpausmēm, gan no Tempļiem un Svētbildēm, gan no visdažādākajām Spēka vietām un artefaktiem, gan no augšāmcelošās dabas, gan no Gaismas Portāliem, gan no attīrošām tehnoloģijām. Mīlestības Gaismu izstaro jau visa telpa, sākot ar 3.1D līmeni. Tām vietām, kur ir veikta telpas attīrīšana – tūlīt uzreiz tiek ierīkoti/pievienoti jaunie Gaismas Tīkli, kas pastāvīgi turpina pavairot/palielināt enerģiju klāstu priekš transformācijām un pārvietojumiem. Ēteriskie Tempļi un Svētās Liesmas – jau arvien tuvāk blīvajam līmenim. Svētie, un Starojošās Sirdis savijas ar jūsu Sirdīm Vienotībā – jo VISS IR VIENOTS MĪLESTĪBĀ. Aleluja Mīlestībai !!!

Savienojuma pārklājumi ar 3.2D formāta Jaunās Zemes matricu jau ir izveidoti un tiek nostiprināti. Taču ienākt šinī 3.2D formāta jaunajā tīrajā pasaulē ir iespējams tikai ar jauno apziņas stāvokli, un ar atjauninātiem Oglekļa ķermeņiem. Mākslīgi to panākt nav iespējams – katram PAŠAM ir jānonāk pie šī jaunā stāvokļa, un jūs, Mīļotie, darat visu iespējamo, lai pamodinātu cilvēci – vienkārši ar savu apziņas stāvokli ES ESMU TĪRA MĪLESTĪBAS GAISMA. Nostiprinieties šinī stāvoklī, jo uzņemdamies atbildību par visām Zemes Dvēselēm – tieši JŪS nodrošiniet visu procesu pakāpeniskumu un komfortu. Mēs esam blakus, dārgie – pavisam cieši Jums blakus – jo tieši JŪS ļaujat tam tā notikt, noslēdzot dualitātes pieredzi Zemes blīvajos līmeņos, un visās kosmiskajās telpās. Aleluja Mīlestībai !!!

Viss tiek JŪSU tuvināts – dārgie un Mīlestības bezgala sargātie, un tādēļ – tieši jūs, kā pirmie sākat, un turpinat transformēt ne vien savas apziņas-, bet arī sava blīvā ķermeņa stāvokli. Arvien pamanāmāk jūs sajūtat izmaiņas sava ķermeņa uztverē, jo daudziem no jums – tikai neliela jūsu daļiņa ir palikusi savos ķermeņos, tomēr tas ir pietiekami, lai jūs turpinātu atrasties pie veselības šinī pasaulē. Ķermenis jums ir nepieciešams – lai jūs varētu BŪT šinī laikā ŠEIT priekš VISIEM. Un pat ja augšāmcelšanās jums nozīmēs pārcelšanos uz citu ķermeni – kas daudziem būs neizbēgami, jo augstāk par 3.2D līmeni ķermeņi vairs nav uz Oglekļa bāzēti – jums vēl kādu laiku šeit būs ļoti nepieciešams [šis pats] transformētais ķermenis – jo MĪLESTĪBAS Gaismas vadīšana uz blīvo pasauli iet tieši caur jums. Viss jau ir sagatavots jūsu šīszemes ķermeņu matricās – pieslēgumi jaunajiem ķermeņiem (ja tas nepieciešams) un matricām, daudzveidīgas un individuālas (uz kopējo programmu fona) šo patreizējo blīvo ķermeņu transformācijas programmas, nelineārā laika pulkstenis, kuru jūs jau aktīvi lietojat savā Gaismas darbā, un daudz kas cits, ko nosaka jūsu Kalpošanas VISIEM specifika. Aleluja Mīlestībai !!!

Tuvojas laiks – kad jūsu Gaismas darbam apzināti pievienosies tie, kuri šeit ir iemiesoti – kā augsti attīstīto civilizāciju unikāli speciālisti – matērijas transformācijām un vispārējai augšāmcelšanai. Viņi jau saņem norādes par svarīgām izmaiņām viņu šīszemes stāvoklī, un no jums viņiem būs nepieciešams zināms atbalsts iesākumā, jo viņu uztvere izmainīsies – uz ļoti paplašinātu, un ļoti atšķirīgu no šīszemes sākotnējās uztveres. Nedaudzām, bet ļoti spēcīgām un skaistām Dvēselēm nāksies ātri uzzināt daudz ko par Sevi, Patieso. Svarīgi ir – palīdzēt viņiem ātri adaptēties jaunajā stāvoklī un jaunajā Zināšanā, jo Zināšana tiek viņiem pamodināta – lai to pielietotu Dāvināšanā VISIEM. Aleluja Mīlestībai !!!

Noslēdzošo transformāciju tuvošanās blīvajai matērijai – tas ir neizbēgams, ļoti interesants, un aizraujošs process, Mīļotie. Īpaši tas ir svarīgs un interesants – Zemes apstākļos, uz kuras daudz Dvēseļu vēl turpina snaust. Tomēr – jūsu potenciāls, Sirdīs Diženie, MĪLESTĪBAS Jaunais Spēks, nostiprinātais paplašinājums VISA PASTĀVOŠĀ VIENOTAJĀ DIEVIŠĶJAJĀ SIRDĪ, cieša sasaiste ar Jauno Trīsvienību un tās iepriekšējām formām – nodrošina jums pastāvīgus panākumus, visos veidos Kalpojot VIENOTAJAM. Jau labi redzams – kā vairojas Mīlestības Spēks blīvajos līmeņos, kurš pamodinās daudzus. Tas līdzināsies lavīnveidīgam Sirds Apziņas pieaugumam vispārcilvēciskajā Apziņā, ko pavadīs atbrīvošanās no ilūzijām, līdz ar smagās un nebūt ne vienkāršās spēles noslēgšanu pieredzes gūšanai un Jauna Mīlestības Spēka radīšanai. Aleluja Mīlestībai !!!

S V Ē T Ī T I !!!
Visumu Radītāju Kanāls Jaunajā Trīsvienībā

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5004050