piektdiena, 2013. gada 27. septembris

Dziedinoša Zīme

25. sept. Augani Rītausma
Gaismas un krāsu simbioze ir nozīmīga un dziedinoša figūra sakrālajā ģeometrijā . Sakrālā ģeometrija ir sena zinātne, svēta valoda un atslēga izpratnei, kā būvēts Visums.

  Tā ir Telpas, Formas, Viļņu , Vibrāciju pētniecības nozare, kura iziet ārpus 3 dimensiju pasaulei. Tā ir Radīšanas valoda, kura ir visas matērijas pamatā, Gara transportlīdzeklis. Tā tika nosaukta par visas Radīšanas pamatu, Dvēseles harmonisku konfigurāciju,Dievišķo ritmu, kura rezultātā parādās pieredze.
Sakrālajai ģeometrijai ir iespēja sabalansēt cilvēka enerģētiskos laukus, atverot Čiekurveida dziedzeri un tā satura sarežģītas informatīvās sistēmas, kuras var tikt izmantotas dziedināšanās sasniegšanai un uzlabojumiem daudzās dimensijās.
 Redzot šīs Zīmes iedarbību uz cilvēka ķermenis malkajā plānā, var pamanīt noteiktas likumsakarības. Neredzami Gaismas stari nāk no Zīmes iekšpuses centrālā punkta un ietiecas 3.acī. Iziet caur hipotalamusu , kā caur prizmu un dodas uz vairogdziedzeri ( trijstūra katete) . Šeit tas apgriežas un nolaižas uz uz Dveseles Sirdi ( otra katete). Dvēseles Sirds ir novietota plaukstas platumā virssaules pinuma.

Tālāk Gaismas stars no jauna apgriežas un dodas uz Zīmes centru ( trijstūra trešā katete). Trijstūra malas ir vienādas. Visefektīvākais attīlums Zīmei no cilvēka ķermeņa ir lai Zīmes atstatums līdz cilvēka galvas smadzeņu centru līdzinātos attālumam nogalva ssmadzeņu centra līdz Dvēseles Sirdij.Cilvēki, kuriem Dvēseles Sirds ir aktivizēta, Zīme sāks paplašināties. Var būt sajūta, ka krūtīs, viens pēc otra, sāk atvērties tūkstošiem lotosa ziedlapu.
 Pārējiem būs sajūta, ka viņus velk centrā. Atbrīvoti skatoties uz Zīmi 10-15 minūtes, var sajust pulsējam Vienoto Pasaules Uzbūves Sirdi un cilvēka sirds tai sāk pieskaņoties, iegūstot Harmoniju.Ja izdodas pietiekami atslābināties, acs centrā var redzēt kustīgas galaktikas.

  Šo dziedinošos Zīmi nav radījis cilvēka prāts.Tā kā Gaismas Stara vibrāciju frekvencenes sevī Mīlestību, Harmoniju, Veselumu, tad izejot caur hipotalamu, tā izlīdzina programmas, kuras atbildīgas par katru cilvēka fiziskā ķermeņa atoma funkciju. Tādā veidā katrs orgāns ķermenī noskaņojas uz savu harmonisko frekvenci. Cilvēka fiziskais ķermenis uz kādu laiku nosakņojas uz Visuma frekvenču harmoniju un tas nes Mīlestību, Veselību, Laimi, Prieku, Labklājību, ilgdzīvotību. Cik ilgi šīfrekvence spēs noturēties cilvēka ķermenī- tas atkarīgs no viņa paša. Mūsu domas, jūtas, vārdi, rīcība , apziņas stāvoklī izstaro katrs savu frekvenci. Ja tie vibrē Mīlestībā un Harmonijā, tad arī dziedināšanās notiek ātri un uz ilgstošu laiku.
Centrālais riņķis aktivizē DNS , stimulē ķermeņa šūnas un atjauno bojātās.

http://www.draugiem.lv/blogs/#/augani/blog/?p=10717455