pirmdiena, 2012. gada 13. februāris

Stāsts par ķēniņu un elektriķi


Pašlaik Zemes virsū man ir ļoti sena dvēsele. Citā Pasaulē es biju ķēniņš, bet šajā tikai elektriķis bez patstāvīga darba.
Vienu laiku mani tas tracināja, bet nu esmu jau saradis ar daudz ko:
- kad jau zinu to, kas vēl nav noticis, bet uzskatu, ka jau ir noticis;
- kad nevaru saprast ar ko īsti sarunājos - ar cilvēku pašu vai cilvēka dvēseli, jo sadzirdu to, ko cilvēks nav teicis;
- kad daru ko nepareizi, tad sajūtu Dievu - vai nu atskan dusmīga balss, vai tieku parauts aiz matu cekula, vai nu saņemu plaukstas sitienu pa pakausi, kaut telpā esmu viens pats;
- kad ir sajūta, ka Tevi kāds novēro, bet apkārt neviena nav;
- kad rītausmā pirms saules lēkta Tevi modina Dievietes balss;
- kad ejot pa ielu, kāds pienāk Tev klāt, kaut ko pasaka vai iedod kaut ko un apgriežoties vai atskatoties konstatē, ka neviena nav, bet iedotā lieta ir Tavās rokās;
- kad lasot Dzīvās Ētikas mācību, tad katru reizi pārlasot to, mainās lietu kārtība - vecais pazudis un parādījies kas jauns;
- kad pie Tevis naktī atnāk Gari un ienāk Tevī, un uz pasauli Tu skaties ar Garu acīm, un Tu vari iziet cauri jebkurai mājai, un tā ir vairākas dienas no vietas. Bet tas viss notiek spontāni, pats no sevis, jo pie normālas apziņas pat gribēdams to neizdarīsi;
- kad runā dvēseles, tad man virs galvas veidojas riņķis. Un to es saprotu tā, ka manai dvēselei ir ārpuszemes pieredze.
Man ir teikuši, ka ir man Trešā acs, bet savu Trešo ausi es sačamdīju pats pakauša kreisajā puses lejasdaļā. Tai ir mainīgs biolauks, kurš nepakļaujas mēģinājumiem to stabilizēt. Tā ir saite ar Dievu vai Dievieti, tā ir saite ar Kosmosu un tas ir vēl kaut kas, ko nespēju izskaidrot.
Es nemeditēju, man viss notiek ejot pa ielu vai braucot mašīnā. No sava ķermeņa esmu izgājis, bet tas ir bijis uz īsu mirkli. Varu arī kādam pieslēgties, bet ar to neaizraujos, tikai šad tad, kad uznāk luste.
Katrs mēs te nākam ar savu uzdevumu, kurš laika gaitā un kļūstot vecākam izkristalizējas. Dzīves mērķis man ir tāds pats kā mans biolauks un, cik noprotu, mans uzdevums ir modināt cilvēkus no miega.
Bet joks tāds, ka neviens tā burtiski neguļ, varbūt tas ir cits ''miegs'', teiksim garīgais, īsti nezinu kā to noformulēt.
Ir jānāk jaunai ticībai, bet ir viens'' bet'', jo kas ir bijis, tas vēl būs, bet kas būs, tas jau ir bijis. Vienkārši vecās reliģijas nomainīs vēl vecākas, sen aizmirstās. Nu kā sanāk, tā sanāk. Laikam priekšā neaizleksi.
Un vispār, pietiek kaut ko tikai pateikt, tikai vienreiz, lai tas materializētos! Tikai tas mēdz iesprūst Laikā...
 
http://www.draugiem.lv/eurika.lvaforismi/news/?p=6493434