piektdiena, 2012. gada 17. februāris

Ješua "Par vecāku rūpēm"



Tiek publicēts pēc bērnu, apvīstītu ar vecāku rūpēm, lūguma...
Es saprotu, ka mans lūgums ir personiska rakstura, taču, ja iespējams, es gribētu saņemt atbildi no Ješua.
Man ir zināmas problēmas ar dēlu. Puisis pagājušajā gadā pabeidza universitāti, ieguva jurista specialitāti, specializācija – kriminālās tiesības. Paši zināt, cik sarežģīti iekārtoties juristam – mums valstī ir pārprodukcija šajā specialitātē. Pagājušajā gadā vecmāmiņa mēģināja iekārtot viņu FDD[1]. Viņš pat jau sāka iziet komisiju un pēkšņi atteicās iet strādāt jebkurās spēka struktūrās vispār. Motivēja ar to, ka tur viņš nebūs brīvs cilvēks. Bet iekārtoties kaut kur civilajās struktūrās nevar, tā kā visur pieprasa stāžu specialitātē, bet viņam tā nav. Tagad viņš gatavojas braukt uz Maskavu, saka, ka tur ir vienkāršāk iekārtoties darbā. Taču Maskavā mums nav pazīstamu un radinieku, bet īrēt pat istabu ir padārgi. Es šajā brīdī esmu pensijā. Un pēc tam, kāda ir garantija, ka viņš iekārtosies tur? Bet man tagad pagrūti būs viņam palīdzēt. Bet uz Maskavu es baidos viņu atlaist. Ja iespējams, palīdziet, lūdzu.

Es sveicu tevi, dārgā, un caur tevi un tev es gribu teikt visām mātēm – nevajag uztraukties par jūsu bērniem, kad viņi jau ir izauguši un viņiem nav vajadzīga aizbildniecība. Jūs devāt viņiem savu mīlestību, jūs caur to iemācījāt viņus arī mīlēt un iemācījāt viņus dzīvot šajā pasaulē. Ir pienācis laiks atzīt viņu tiesības pašiem izvēlēties savu ceļu, un mēs neesam brīvi viņiem traucēt tajā. Atzīstiet šīs viņu tiesības kā dievišķu likumu, jo tas tā arī ir! Ar savu nemieru un pārdzīvojumiem jūs pievelkat viņiem problēmas, par kurām domājat. Tas strādā tieši tā. Kad jūs ražojat nemierīgas domas – jūs projicējat šo programmu savā dzīvē un jūsu bērna dzīvē! Ir nepieciešams to pārtraukt, jo patiesi vēlot labu saviem tuvajiem, ar bažām jūs pārvēršat viņu dzīvi šķēršļu virknē. Uzticies dzīvei, jo dzīve ir dievišķa un tai vienmēr ir taisnība! Katram no jums ir brīnišķīgi komfortablas un garīgi skaistas dzīvošanas varianti, jums vajag tikai izvēlieties tos, pilnībā uzticoties Dievam. Es nenogurstu atkārtot: jūsu apziņas stāvoklis nosaka, kāda ir jūsu dzīve, bet ne otrādi! Jūsu rokās ir būt laimīgiem! Atļaujiet jūsu bērniem pašiem izvēlēties savu ceļu un pieņemt to tādu, kāda būs viņu izvēle! Dievs nekad nav pārtraucis Mīlēt jūs un caur daudziem mīlošiem palīgiem palīdzēt jums, jums nav vajadzības uztraukties! Mātes sirdij ir jāpriecājas par saviem bērniem un jāatbalsta tie jebkurā to izvēlē. Tieši tā tu vari palīdzēt dēlam, un visas mātes var palīdzēt saviem bērniem – jūsu siržu mīlestība ir liela ne mazāk kā dievišķā mīlestība. Tad esiet viedi un brīnišķīgi, iegūstot šo dižo spēku!
ES ESMU JEŠUA
Pieņemts 04.08.2009 g

 tulkoja Jānis Oppe


[1] FDD – Federālais Drošības dienests. Krieviski: ФСБ – Федеральная служба безопасности Российской Федерации. (Tulk. piezīme)