otrdiena, 2012. gada 28. februāris

Retrīts "Dzīves misija", 15.09. - 22.09.2012. Tossa de Mare, Spānija


Labdien!


Agrāk vai vēlāk praktiski katrs no mums sāk uzdot sev jautājumus "Kāda ir manas dzīves jēga? Kāda ir mana misija? Ko lai iesāk? Kādā virzienā virzīt savas domas, enerģiju un laiku?"
Arī es uzdevu sev šos jautājumus, un strādājot ar sevi un maniem klientiem, nonācu pie secinājuma, ka katrā no mums jau no dzimšanas ir  "ielikta" īpaša mūsu dzīves iecere. Šī iecere apraksta mūsu "labāko dzīvi", dzīvi, kurā mēs varam būt lamīgāki un veiksmīgāki, apmierināti ar sevi un bez pārāk lielas piepūles.
Šī iecere paredz, ka katram no mums ir īpašs dzīves plāns, un tā jau ir mūsu izvēle, vai mēs to īstenojam vai ne.
Šī iecere nav nelokāms, strikti noteikts, tikai vienas iespējas plāns, bet gan struktūra, balstoties uz kuru veidot vislabākās nākotnes izvēles.
Šī struktūra ietver sevī katram individuālu informāciju par to, kā justies komfortabli un laimīgs pats savā ādā, tas ir ceļš uz cilvēka labāko dzīvi.
Kad atklāj šo katram unikālo ieceri, struktūru, mēs varam pakārtot šim dievišķajam plānam mūsu izvēles, tādejādi atrodot visorganiskāko veidu, kā sasniegt piepildījumu visās dzīves jomās bez stresa, pārāk lielas piepūles, konfliktiem utml.


Retrīta "Dzīves misija", kas notiks 15.09. - 22.09.2012. Spānijā, Tossa de Mare, mērķis ir palīdzēt katram dalībniekam atklāt viņa vislabākās dzīves ieceri, struktūru, uz kuras balstoties, var veikt izvēles, kas dod vēlamo, vislabāko rezultātu un ir pielietojama visām dzīves jomām.


Grupā tikai 7-8 cilvēki!!!
Vēl ir tikai 3 vietas brīvas!
Vēlot panākumus Jūsu misijā,
Rita Ivanova
t. 29857838


P.S. Ludzu, pārsūtiet šo informāciju arī Jūsu draugiem un paziņam. Paldies!