svētdiena, 2012. gada 26. februāris

Ilarions 26.februāris- 3.marts


Viedas Meistars Ilarions
26.februāris- 3.marts/2012
 
Mīļie!
 
Ikdienas gaitās, lūdzu, saprotiet, ka viss ko domājat, jūtat un darāt atspoguļojas veidojamajā astrālajā plānā un tam savukārt ir ietekme uz Zemi ieskaujošo atmosfēru, un tā nu tiek ietekmēts Viss, kas tajā atrodas. Tāpēc mēs jums iesakām kļūt paš- disciplinētiem un paš- atbildīgiem. Šobrīd pa Zemi pārvietojaties kā spēcīgas enerģētiskās Būtnes un viss, ko darāt, arī visu ietekmē. Kad  mēs  sakām,  ka  jūsu  Gaismai  ir  nozīme  un  ietekme,  tad  tieši to  arī  domājam!
 
Jūs esat savu ķermeņu, domu un emociju pārvaldnieki. Mēs saprotam, ka daudzi šobrīd sastopaties ar reciklējošajām enerģijām, kas turpina atgriezties, lai tiktu atrisinātas, un saprotam, ka disciplīnas saglabāšana dažkārt ir ļoti grūta. Tāpēc  arī  sakām- esiet pēc iespējas labi un piedodiet sev neveiksmes un šķēršļus, tie  ir pagaidu  pēc savas dabas un cikliski savā izpausmē. Arī tas pāries. Būsiet ievērojuši, ka tad, kad atkal parādās šie cikliskie notikumi, tad  emocionālā  piesaiste  jau  ir samazinājusies, salīdzinot ar to, kāda tā bija agrāk,  un tāpēc aizvien vieglāk un vieglāk ir atbrīvot un ļaut tiem aiziet.
 
Tādos brīžos, kad atkal parādās vecās cikliskās domas, ir svarīgi zināt un atcerēties, ka jums ir iespēja mainīt savas domas uz augstākiem nodomiem. Kādu  brīdi papētiet, kuras  tad ir tās  domas, ieradumi vai rīcība, kas joprojām vēl paceļas virspusē un tad uzrakstiet apgalvojumu, lai varētu to atkārtot brīdī, kad atkal kas tāds parādās. Tas pilnīgi noteikti radīs jauna veida nospiedumu jūsu mentālajā ķermenī un radīs jūsu piecus ķermeņu sistēmā  jaunu programmu un nospiedumu. Tieši tā arī  notiek, ja ik dienas atkārtojiet piesaukumus un pēkšņi kādu vairs nevēlaties atkārtot. Tas savu ir nokalpojis, jūs esat sasnieguši augstāku pakāpi un pienācis laiks veidot jaunu.
 
Jūs ļoti centīgi ejat pa  Pacelšanās ceļu. Mēs redzam- tagad jums ir vajadzīgas  rūpes par Sevi un sevis lološana un mēs ļoti iesakām ik dienas veltīt kādu  brīdi nodarbēm, kas sniedz   prieku un gandarījumu. Mīliet sevi no visas sirds,  piedodiet sev tā saucamos atpakaļ soļus, tādi notiek tad, kad apgūstat mācību stundas. Mācību  stundu ir daudz, daudz  vairāk nekā varat saskatīt no Zemes raugoties. Eksistē augstāka perspektīva, tā nāk no Varenā ES ESMU un tā šobrīd  tiek izspēlēta. Saglabājiet  savā  ceļojumā  pacietību un fokusējieties  solim, ko sperat Patlaban dotajā brīdī.
 
Pašaizliedzīgākajiem Pasaules Gaismasdarbiniekiem ceļš patlaban sašaurinās. Tiek  veiktas  jaunas korekcijas; jūsu apziņā  aizvien vairāk parādās tendence atlaist šo  Pasauli,  un tieši tā atveras platāks ceļš tiem,  kuri tikko Mostas un ieņem savu vietu uz Ceļa, lai braši dotos  Gaismā. Spēles vārds, mīļie, ir pārmaiņa. Katra diena jau ir piedzīvojums kā tāds, tāpēc kļuvis grūti kaut ko plānot, cilvēkam tikai jādara un jāpieredz tas, kas stājas tam priekšā. Esiet viengabalaini, savu patiesību izsakiet maigi. Nevar zināt, kurā brīdī  jūsu klātbūtne  var kalpot kā  perfekts  katalizators kāda  cita cilvēka dzīves pozitīvām pārmaiņām.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 

Tulkoja Māra Brante