piektdiena, 2012. gada 17. februāris

Ammas 270. stunda


Mīļais, es esmu Amma, Dievišķā Māte un es esmu tava Māte.
Sagatavo sevi tā, kā tu to jau māki darīt. Un neaizmirsti ie-OM-ot savā Sirds Hologrammā.
Ieej Sirds Centra aizmugurējā daļā – savā sakrālajā telpā.
Savienojies ar Pašu Es, ja vēl neesi to izdarījis.
Šodien es tevi iepazīstināšu ar veidu. kā strādāt ar tiem tavas ģimenes locekļiem, kuri ir aizgājuši pirms tevis, taču atrodas tavā enerģijas laukā.
Iepriekšējā nodarbībā tu vaicāji kādam no savas ģimenes aizgājušajiem locekļiem, vai viņš/a ir atgriezies pie Dieva kopš atstāja savu ķermeni.
Ja saņēmi apstiprinošu atbildi un ja izjuti viņa/as enerģiju par tīru un vibrējošu esam, tad ar šo būtni, kas ir kopā ar tevi, viss ir kārtībā.
Taču, ja atbilde bija "nē", vai arī tu saņēmi pretjautājumu, tad te būs vēl zināms darbs darāms.
Atstājot savus ķermeņus, cilvēki ne vienmēr atgriežas mājās. Tam var būt daudz iemeslu, taču mēs tos detalizēti neanalizēsim. Pateikšu vien, ka daži no tiem ir bailes, vēlme rūpēties par kādu palicēju, kāds kaitīgs ieradums, vai arī tas, ka aizgājējs nav sapratis, ka ķermenis ir nomiris.
Ja ģimenes loceklis ir pabeidzis šīs dzīves ciklu, viņa enerģija būs patīkama. Šīs dzīves cikla pabeigšana nozīmē to, ka viņš/a ir atgriezies mājās, izvērtējis savu dzīvi, sapratis, kā tā ierakstās visu iepriekšējo dzīvju kopsakarā un ir ticis izdziedināts no jebkurām palikušajām kaitēm.
Tu gribi tikai tādu ģimenes locekļu klātbūtni, kuri ir pilnībā pabeiguši savu dziedināšanu, tas ir – pilnībā sadziedējuši šajā dzīvē iemantotās brūces.
Ja ģimenes loceklis nav nokļuvis mājās (atgriezies pie Gaismas), tev ir iespēja palīdzēt viņam/ai to izdarīt.
Vienkārši pasaki viņam/ai, ka tev un viņam/ai pašam ir ļoti svarīgi, lai viņš/a atgrieztos pie Dieva vai Gaismas.
Daži ne visai grib atgriezties. Un tam var būt daudzi iemesli. Pārliecini viņus, ka viņus sagaida vienīgi mīlestība. Pārliecini, ka tu iztiksi bez viņiem un ar tevi viss būs vislabākajā kārtībā. Saki, ka tev vajag, lai viņi aizietu un atgrieztos mājās.
Gadījumā, ja viņi uzstāj palikt kopā ar tevi, tev jāpasaka, ka, ja viņi mīl tevi, tad viņiem ir jāaiziet. Viņi, paši to negribot, sāpina tevi. Viņi nosūc tavu enerģiju.
Pieaicini kādu no otrās puses, lai pavada viņus uz mājām.
Tā ir sakrāla dāvana, ko tu sniedz saviem tuvākajiem.
Kad esi pabeidzis, pasakies un atgriezies savā "parastajā" esības režīmā.
Līdz nākamai nodarbībai ...


Saņemts caur Ketī Čepmenu
Cathy@AmmaTheDivineMother.com

www.AmmaTheDivineMother.com
Tulkoja Uldis Kokins