ceturtdiena, 2012. gada 2. februāris

Grupa „Metasintēze”- Ko mums gaidīt februārī?


2012.gada 1.februārī
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Un tā, janvāris – nosacītas atelpas mēnesis – ir beidzies. Kā mēs jau teicām, 1.janvārī Zemes centrālajā kodolā notika pāreja uz jaunu enerģētisko matricu. Protams, ka šis process iesākās daudz agrāk un vēl joprojām turpinās, turklāt notiek enerģiju „sablīvēšanās”, to spirālveida savīšanās enerģētiskas spirāles veidā. Janvārī šis process notika bāzes līmenī, toties februārī matricas programma sāks izpausties arī citos līmeņos. Tas izskatās, kā laika-telpas strukturēšana, balstoties uz citiem principiem, kuri nosaka dziļas mūsu planētas un visas Saules sistēmas transformācijas.
 
Februārī notiks jauns attīrīšanās vijums emocionālajā un mentālajā plānos.
Enerģētiskā „spirāle” sāk izplesties, sūtot spēcīgus impulsus no matricas programmas, kura nosaka jaunus cilvēku savstarpējo attiecību principus. Likumības, sociālā taisnīguma un godīguma idejas tika iniciētas jaunā līmenī jau iepriekšējā gadā. Tomēr šīs idejas izpaudās spontāni, emocionāli nesabalansēti un pat dramatiski, pilsoniskas nepakļaušanās, konfliktu, valdību maiņu, utt. veidā. Februārī šī tendence turpināsies.
 
Konflikti, ko izraisījušas nevienlīdzīgas attiecības, notiks ģimenēs, darba kolektīvos, valstīs un starp valstīm. Turklāt tiks skarti visi aspekti – psiholoģiskie, finanšu, ētiskie, utt.
 
Tomēr pakāpeniski, atkarībā no tā, kā tiks „nolaists emocionālais tvaiks”, tie [konflikti] kļūs strukturētāki un konstruktīvāki. Daudzi jēdzieni un sociālo attiecību idejas iegūs precizitāti un skaidrību, attīroties no ilggadīgiem melu uzslāņojumiem. Aizvien vairāk cilvēku sāks apzināties, ka viņu nākotne – ir viņu pašu rokās un tieši viņi – ir savas realitātes radītāji.
 
Tiem, kuri iet apgaismības ceļu, - februāris ir lielisks laiks padziļinātam darbam, lai attīrītu zemapziņas sastrēgumus. Augstas frekvences enerģijas sāk izpaust bailes, kas saistītas ar jūsu iepriekšējām dzīvēm uz Zemes un pat citās dimensijās (nefiziskajā formā). Dažkārt ar jums sazināsies jūsu aspekti, kas „iestrēguši” blīvajās dimensijās. Šos aspektus jūs varat neatzīt kā savus pašu, bet kā svešu ielaušanos jūsu enerģētiskajā laukā. Šeit ir jāizpauž maksimāla uzmanība, lai atpazītu sevis pašu aspektus un integrētu tos mīlestības un līdzjūtības enerģijās, atdalot tos no astrālajām būtībām, kuras jums piesaistās jūsu baiļu, naida, dusmu, u.tml. izpaustajās enerģijās. Daudzus no jums sev piesaistīs jūsu pašu pirmo iemiesošanos vietas (Latīņamerika, Indija, Ziemeļu un Dienvidu Poli, utt.), kuras metafiziski satur informāciju par jūsu misiju, mērķi jūsu atnākšanai uz Zemi. Ja jūs nevarat fiziski apmeklēt šīs ģeogrāfiskās vietas, ieejat šajā izplatījumā meditatīvi, saskaņojaties ar to [vietu] enerģijām, saņemiet vajadzīgo informāciju un strādājat problēmas, kas saistītas ar novirzēm no jūsu misijas turpmāko iemiesojumu gaitā.
 
Noskaņošanās uz Zemes enerģijām, no vienas puses, pastiprinās jūsu augstākās apziņas attīrīšanās un kristalizēšanās procesus, bet no otras puses – palīdzēs nezaudēt pamatu zem kājām un palikt „šeit un tagad” pat visdramatiskākajās situācijās, kuras radīsies ģimenē un darbā. Patstāvīga saikne ar Augstākajiem aspektiem noteiks jūsu attīstības vektoru un izpaudīs jūsu dievišķo pamatu.
 
Spēcīga enerģētiskā pārbīde maina planētas elektromagnētisko lauku (elektromagnēstiko plūsmu sadale, elektromagnētiskā lauka spriegums, utt.). Visas dzīvības formas uz zemes reaģē uz šīm izmaiņām, tai skaitā magnētisko sastāvdaļu izmaiņām, kas ietekmē DNS magnētisko lauku. Apzināts darbs ar DNS (kā bioloģfisko, tā arī nebioloģisko) palīdzēs sabalansēt jūsu magnētisko (elektromagnētisko) lauku visā diapazonā un nostiprinās jūsu saikni ar visiem apziņas līmeņiem.