piektdiena, 2012. gada 17. februāris

Cilvēciskā pārkalibrēšanās


Cilvēciskā PārkalibrēšanāsDzīvais Kryon čenelings caur Lī Kerolu

Šis dzīvais čenelings tika dots 07.01.2012 Red Deer pilsētā Albertas provincē Kanādā, un to var noklausīties audioierakstā:
http://www.kryon.com/cartprodimages/down…
Šis čenelings tika vēlreiz caurskatīts, piedaloties Lī Kerolam un Krajonam – lai palīdzētu lasītājiem gūt labāku sapratni, jo bieži vien dzīvais čemeligs satur enerģijas, kuras nav iespējams nodot rakstiskā veidā. Baudiet šo padziļināto vēstījumu, kas tika dots Red Deer pilsētā Kanādā.
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
**no Maijas ...**
Pagaidām šī ir vēl tikai neliela daļa no Lī Kerola tikko publicētā čenelinga.
 

Sveicināti, dārgie, Es Esmu Kryon no Magnētiskā Dienesta. Šķiet, ka tikai kādu minūti atpakaļ es teicu jums, ka šai telpā notiks izmaiņas, un tās jau tagad var sajust. Neiztrūkstošs atribūts tam, kas nāk no Aizkara otras puses – tā ir Līdzcietība, Līdzjušana [compassion]. Lai nu kā, te vienmēr rodas jautājumi. Daži vaicā, „Kā lai es zinu, kas mani apciemo? Mani biedē šis un tas, un kad es noskaņojos uz saskarsmi un atveru savu sirdi, es neesmu drošs par to, kas var notikt. Vai tad es varu ļaut jebkurai Visuma enerģijai ienākt bez brīdinājuma?” Un mēs jums sakām – ak, cik trīsdimensionāli tas ir no jums – domāt, ka Eņģeli, kas stāv jums blakus jebkad pieļautu kaut ko tādu! Ja tās ir Līdzjušanas enerģijas, tad tās ir no Dieva. Ja nē – tad tās ir no jums pašiem. Tas ir ļoti vienkārši. Nevajag savā prātā iedomāties tumšo enerģiju pūļus, kuri to vien gaida, lai uzbruktu jums, jo tā ir mākslīgi radīta suģestija. Jūs Dievu esat tik ļoti cilvēciskojuši, ka jūs nejūtaties droši pat tad, kad Gars jūsu roku tur savējā.

Mums vajadzētu izmainīt tagad šo situāciju. Ziniet, lai kur arī jūs neietu – jūs varat to saukt kā gribat – bet jūsu enerģiju gaisotne, jūsu pavadošā grupa vienmēr ir ar jums. Ir ļoti sarežģīti jums paskaidrot Dvēseles fragmentāciju, jo tas asociējas ar kaut ko negatīvu, taču patiesībā tas ir skaisti. Jūsu Trijotne vienmēr ir ar jums, lai kur jūs arī neietu. Oo, patiesībā jūsu pavadošā svīta ir daudz lielāka, taču patlaban mēs reprezentēsim galveno grupu. Viens no šīs Trijotnes ir jūsu Augstākais ES, kurš ir jūsu būtības kodols. Kā lai es to paskaidroju ... Tas ir JŪSU kodols. Tā ir JŪSU daļa, kas vibrē augstāk. Tas neatrodas a u g s t ā k par jums – tas atrodas JŪSU iekšienē, un šis augstāk vibrējošais „ES” atver portālu, lai jūs savienotos, un burtiski sarokotos ar GARU. Un tas esat jūs. Tas ir numur viens.

Tad vēl Jūsu Trijotni pārstāv apzinīgais prāts, kurš reprezentē jūsu Bioloģisko ES. Tā jau ir otrā daļa. Cik jums vēl vajadzīgs grupai? Vai redzat? Tās ir lietas, kuras ir kvantiskas, un kuras jums IR, tiklīdz jūs šeit ierodaties, ieskaitot arī lauku ap jums astoņu metru platumā. Cilvēks ir apbrīnojams.

Nākamā no Jūsu Trijotnes daļām – tā ir tā JŪSU daļa, kura paliek MANĀ Aizkara pusē, un kuru jūs galīgi neizprotat un neatzīstat kā SAVU. Jūs to saredzat kā pavadoņus vai palīgus, kuri jums ir cieši piesaistīti. Īstenībā tā ir konstante, kura jūs savieno ar Dievu – vienmēr un visur – lai kur arī jūs nebūtu.

2012
Es vēlos ar jums parunāt par to, kas patreiz notiek uz planētas, un es gribu jums dot šinī pirmajā plašajā 2012. gada čenelingā to, ko es nosauktu par atribūtiem enerģijai, kura jūs tagad apciemo. Šī enerģija mainās. Tie, kuri sēž šodien šeit, un tie, kuri sēdēs manā priekšā rīt [runa ir par tiem, kas čenelingu klausīsies Okanagan ielejā], saņems vienu un to pašu vēstījumu. Tas būs viens no nedaudzajiem gadījumiem, kad es atkārtošu savu vēstījumu tai pašā valodā. Ir vajadzīgs to atkārtot. Ieraksti tiks veikti, un daudzi tos dabūs dzirdēt.

Kad būšu devis šo izskaidrojumu, senās Dvēseles vairāk uzzinās par piedzīvojumiem, kas viņus sagaida, un labāk sapratīs šo piedzīvojumu cēloņus. Tas tiek dots Mīlestībā, un te nav no kā baidīties. Jūs atrodaties drošā vietā.
 
Enerģija, kura tagad apciemo Zemi, ir gaidīta. Tā ir sen pareģota, un mēs jums devām iepriekšējos čenelingos, pat čenelingā, kas tika dots valstī, ko jūs saucat par Peru – ieskatu par pārbīdi, ko mēs nosaucām par spārnotās čūskas pārvietošanos [pirmo reizi pieminēta Kryon 8.grāmatā 2000. gadā]. Faktiski polu nomaiņa notiek starp Sievišķajām un Vīrišķajām enerģijām uz Zemes. Ziemeļu puslode, kura visu laiku bija Vīrišķo smagnējo enerģiju nesēja – izmainās. Dienvidu puslode, kura nebija orientēta tādā veidā – arī izmainās. Senās gudrības, kas bija izvietotas Dienvidu puslodē, sāk apmainīties ar Ziemeļu puslodes senajām gudrībām. Un jūs sākat pamanīt cilvēkus – daudz maigākus.
 
Garīgā ziņā, senās Dvēseles bija gatavas šai pārbīdei pirmās, un sāka izjust bioloģiskas pārmaiņas. Jūs to gaidījāt, un tas nu ir klāt. Šis process ir tāds, kas sajūtams uz visas planētas. Satraukums, kuru jūs varat redzēt tagad tanīs valstīs, kuras bija noturējušās bez izmaiņām simtiem gadu – ir šo pārmaiņu rezultāts. Un tas ir tas, kas notiek, kad cilvēce iemanto vairāk Līdzjušanas, kad viņi vairāk vēlas apvienoties, nevis būt katrs par sevi, un kad jaunas domas un gudrība sāk darboties.

Jauni Izgudrojumi


Šī jaunā apziņa rada jaunus izgudrojumus – augstāku zinātni, augstākus risinājumus tām lietām, ko jūs saucat par cilvēces pamatproblēmām. Demogrāfiskais sprādziens, pārtika, ūdens, elektroenerģijas avoti – visas šīs lietas piedzīvos izmaiņas. Tur būs jauna domāšana, jaunas domas un jauni atklājumi nākamo divu paaudžu laikā, un dažos gadījumos – pat nākamo 18 gadu laikā. Taču pārbīde NOTIEK, un es jums pateikšu – KAS to sajutīs vispirmām kārtām. Tie ir tie, kuri sēž manā priekšā un klausās manu balsi, vai arī lasa šīs rindas, un kuri ir bijuši uz šīs planētas jau ļoti daudz reižu, kad viņi tika lietojuši veco enerģiju. Senās Dvēseles, jūs sākat atcerēties. Jūs sākat atcerēties – KĀ TAS BIJA, un KĀ tas varētu BŪT atkal. Senās Dvēseles, jūs sākat savu Pārkalibrēšanos, un šīs ir 3D izmaiņas ŠŪNU līmenī.

Šī enerģētiskā pārbīde – mēs jums sakām – tas nebūs kaut kāds Jaunās Ēras ezotēriskās maģijas veids. Gluži pretēji – jūs varēsiet redzēt to skaidri pamanāmu valdībās un zinātnē. Jūs varēsiet redzēt to pa visu planētu, jo enerģija sāk pārbīdīties tālu no tā, ko kāds varēja iedomāties. Lēnām ... Es to jau esmu teicis. Lēnām ... Tās būs valstis, kuras bija atradušās izolācijā ilgus gadus, un kuras vēlēsies atvērt savus vārtus. Jūs labāk piefiksējiet patreiz to visu attēlos un filmās, jo vairs nekas nebūs tā, kā bijis. Lēnām viņi pievienosies pārējai pasaulei, un viņu bērni satiksies ar jūsu bērniem, un jūs aptversiet – ka jums ir kas kopējs, nevis, ka viņiem ir zemu enerģiju atribūti, kā tas jums tika iegalvots.
 
 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3849526