otrdiena, 2012. gada 21. februāris

Sistēmas “Cilvēka Dizains” prognoze 2012.gadam


Saskaņā ar sistēmu „ Cilvēka Dizains” jauns gads, vai, citiem vārdiem sakot, jauns Saules cikls, sākas katru gadu aptuveni 22. janvārī. Šogad jaunais gada cikls Rīgā, Latvijā sākās 22. janvārī plkst.17:18:48 pēc Latvijas laika.

„Cilvēka Dizains” ir relatīvi jauna sistēma. Tās ziņnesis Ra Uru Hu 1987. gada janvārī mistiskā veidā saņēma detalizētu informāciju par šo sistēmu. „Cilvēka Dizains” ir tradicionālo zinātņu: Rietumu un Austrumu astroloģijas, Kabalas, Hindu braminu čakru sistēmas un ķīniešu I Czin jeb Pārmaiņu grāmatas, kā arī mūsdienu zinātņu: ģenētikas un kvantu fizikas, sintēze.

Daļa no zināšanām, kas atnāca uz Zemi kopā ar „Cilvēka Dizainu” ir informācija par to, ka katra no I Czin jeb Pārmaiņu grāmatas 64 heksagrammām atbilst vienam no cilvēka gēna 64 kodoniem, kā arī attiecīgai zvaigžņu lauka daļai debesīs. Debesīs esošās zvaigznes (planētas) izstaro t.s. neitrīno, kas satur gan matēriju, gan enerģiju, gan informāciju, un tādējādi „programmē” vai ietekmē visu, kas pastāv.

Cilvēks piedzimstot saņem savu unikālo neitrīno „nospiedumu” jeb imprintu, kas viņu padara par īpašu un neatkārtojamu būtni. Balstoties uz dzimšanas datiem, tiek izskaitļota cilvēka individuālā dizaina (uzbūves) karte, kas parāda cilvēka auras tipu un citus unikalitātes parametrus. Cilvēka Dizains dod zināšanas par to, kā dzīvot savu dzīvi esot sev pašam, un ļauj apzināties uz Zemes pastāvošās Maijas jeb Ilūzijas mehāniku.

Jaunā gada prognoze sistēmas „Cilvēka Dizains” kontekstā ir informācija par to, kāda ir „ programma” nākamajam gadam. Savukārt to, vai Jūs izmantojat programmas „ ceļa vēju” vai arī dariet kaut ko pavisam pretēju, esat tiesīgi un spējīgi izlemt tikai Jūs paši, sekojot savai unikālajai stratēģijai un iekšējai autoritātei, kuru var uzzināt no savas individuālās dizaina kartes. „Cilvēka Dizains” piedāvā informāciju par to, kā katram no jums pieņemt vislabāko lēmumu, un aicina Jūs piedzīvot savu patieso un atšķirīgo unikalitāti!

Ja Jūs neesat pazīstami ar sistēmas „ Cilvēka Dizains” pamatiem un terminoloģiju, tad iespējams, ka daļa no tālāk teiktā šķitīs nedaudz mistiska un nesaprotama. Lūdzu, ņemiet vērā, ka prognoze ir balstīta uz I Czin jeb Pārmaiņu grāmatas „ atslēgas tēzēm” un tās var būt kā Dzen koāns. Tāpēc vienkārši izlasiet un ļaujiet šīm „atslēgas tēzēm” pašām atklāt sevi, nemokot savu prātu par to „ ko gan tas nozīmē”!

Tātad, Jaunais gads iestājas tad, kad Saule ieiet 41. vārtos, kas atbilst I Czin 41. heksagrammai. Ģenētiski šie vārti ir „starta kodons” un bioloģiski saistīti ar metionīnu. Kas tad ir „starta kodons”? Tā ir vieta ģenētiskajā kodā, kas izraisa gēna pārveidošanos proteīnā jeb citiem vārdiem sakot ir iekodētās informācijas realizēšanās dzīvē! Tad, kad Saule ieiet 41. vārtos, tā aktivizē jaunu sākumu.

Kā jau katru jauno gadu, tas sākas ar „ jēgu un pamatotību” visapkārt un tā ir zināma spiediena enerģija, kas vēlas iegūt „ labāko iespējamo no mazumiņa”. Tā ir lielā mērā balstīta uz loģisku sapratni, ko mēs iegūstam vērojot kā Saule nevar nedalīties ar savu gaismu, tā ik dienas dalās savā ietekmē. Šāds „nespējas nedalīties” princips ir pati loģiskākā un dabiskākā līderības izpausme un nākotnes metamorfoze. Neīstais Es vēlēsies būt karstgalvis un izrādīt jūtas, un tā ir līderības nedabiska izpausme.

Sākoties ciklam 41.1 vārtos, kas ir pamata jeb pirmie vārti cilvēciskai pieredzei, mēs redzam, ka tas virzās uz augšu caur 30., 36. uz 35. vārtiem. Cilvēka Dizainā šī enrģiju plūsma saucas „Cilvēciskās pieredzes ceļš”. Un šis ceļš ir abstrakts un emocionāls, un pilns ar pieredzēm. Tas ir interesanti, ka 3 no 4 cilvēces pieredzes vārtiem šajā gadā ir definēti jeb noteikti. Cilvēciskās pieredzes ceļš sākas ar „sagatavošanos startam”, tad tas iet caur „vēlmēm”, tad „krīzei” un beidzas ar „progresu”. Un PROGRESS ir tas vārds, caur kura prizmu mēs arī skatamies uz šo gadu.

Viena no pamattēmām, kas šajā gadā nodarbinās cilvēku prātus būs krīze. Tā nebūs programmas ietekme (jo 36. vārti, kas apzīmē krīzi nav definēti jeb noteikti), tā drīzāk būs pašu cilvēku jeb, izsakoties precīzāk, viņu Neīsto Es radīta. Ja jūs jautātu, vai mums ir nepieciešama krīze lai panāktu progresu šajā gadā, tad atbilde ir NĒ, NAV! Jo programmā mēs redzam, ka mēs varam nonākt pie progresa bez krīzes. Tas ko mēs novērosim šajā gadā, būs saistīts drīzāk ar krīzes meklējumiem. Mediji un cilvēki ir aizņemti ar krīzes meklēšanu, pat ja tās nav. Tā ir tēma, kas piesaista enerģiju, taču skatoties kartē mēs redzam, ka reālas krīzes nav!

Kā labs piemērs, ar kuru ir vērts salīdzināt ir 1918. gada notikumi, kad beidzās pirmais pasaules karš, kad bija ļoti līdzīga Gada kartes konfigurācija. Kur tā vietā, lai iestātos krīze, krīze beidzās. Jo ieplūstot emocionālai „degvielai” kas nāk no kanāla 41-30, kas ir saistīts ar mūsu pieredzes zemākajiem slāņiem, tika sasniegts kolektīvs progress.

Ir svarīgi atzīmēt, ka galvenais dzīves spēks, kas virza šī gada ciklu nāk caur Sauli un Neptūnu, kas veido kanālu no 41. uz 30. vārtiem. Tā kā šis kanāls ir saistīts ar sapņiem un vēlmēm, tad būs spiediens tos piepildīt, kas būs saistīts ar nervozitāti un nemierīgumu. Bet, lai iegūtu patiesu mieru, šos sapņus vajag vienkārši izbaudīt. Svarīgākā mācība, ko mēs varam šeit gūt, ir pacietība un savaldība.

Šogad Plutons 58.5 vārtos, Marss 6.1 vārtos un Venēra 37.5 vārtos arī nes pastāvīgi aktīvu enerģiju! Šīs planētas iekrāsos galveno šā gada dzīves spēku ar „patiesību” attiecībā uz „ prieku” un „fokusu”. Atpazīstam dabīgo specializāciju, kad sastopoties ar lielu stimulu daudzumu, nav grūtību nofokusēties. Izpratne, ka stimulācijai ir „nākotnes vērtība”. Notiks „nobriešana” un mutācija enerģijās, kas norāda uz to, ka „aizsargāties” pret bezgalīgu daudzumu nesaskaņu ir nevis drosme, bet muļķība! Atkāpšanos varam uztvert kā stratēģisku fāzi, nevis kā zaudējumu. Vērtības ap „ģimeni” un „mīlestību” arī piedalās spēlē, jā, tas ir laiks just mīlestību! Atbalsts dzīvē var parādīties caur „dabisku harmoniju” un „dalīšanos”. Un tas ir iespējams, ja kopienas ietvaros pastāv draudzība. Savukārt Neīstais Es kļūs nestabils, ja saņems pārāk daudz stimulu, un mocīsies ar nepastāvīgumu un mazvērtības kompleksu, pārvēršot mīlestību naidā

Mēness mezgli šajā gadā atrodas: Ziemeļu mezgls 35.3 vārtos un Dienvidu mezgls 5.3 vārtos, kas rada vidi „mēģinājumu un kļūdu” enerģijai un attiecīgai izrietošai elastībai attiecībā uz izdzīvošanu. Vai arī Neīstais Es būs pārāk aizņemts ar iegribām un vajadzībām, kas novedīs pie pesimisma. Un arī obligātuma jeb piespiedu tēma ir redzeslokā šogad un šeit mēs redzam bezpalīdzības izraisītas bailes, kas, savukārt, „piemet ogles” nevajadzīgām aktivitātēm un stresam. Mēs redzēsim, ka „dabisku obligātums” var tikt saprasts un tā negatīvie efekti var tikt mazināti, ļaujoties iztēles lidojumam. Tādējādi, lai gan stress turpina palikt klātesošs, tas nenoved pie darbības.


Tas viss ir balstīts „padošanās prasmē” fiksēta atbildes ritma loģiskiem ierobežojumiem, caur idejas spēcināšanu, ka nākotnē savā starpā jādalās dzīvības spēkā un iztēlē. Plus „sadarbība” māca mūs un šeit mēs redzam ainavu, kurā kopums ir lielāks nekā tā abstrakto daļu summa. Tas viss ir balstīts uz „citu labvēlīgo iedrošinājumu”, kas paplašina un transformē pagātnes refleksiju personiskās izpausmes, kā arī sabiedrisku, uz pieredzi balstītu progresu. Šis iedrošinājums var tikt sajusts kā spēja ienest progresīvas, uz pieredzi balstītas izmaiņas citu cilvēku dzīvēs. Neīstais Es to redzēs kā „atšķirību” no sava ritma un tam būs vajadzība būt uzmanības centrā un ignorēt citu cilvēku nozīmīgumu. Tā vietā, lai vienkārši vērotu notiekošo, kopējais „ Neīstais Es” identificēsies un piedzīvos būšanu uzmanības centrā, ignorējot citus.

Un visbeidzot – enerģijas, kas šogad ir fona (ne pastāvīgi aktīvā) režīmā:
Mēness 61.3 vārtos – ienes kustību un fokusu uz „iekšējo patiesību” un „ visa esošā savstarpējo saistību”. Šeit mēs atpazīstam un apzināmies, ka tas ir patiešām grūti unikālai individuālajai patiesībai pastāvēt vienai. Tā ir spēja apzināti veidot attiecības iedvesmojošu patiesību aktualizēšanai. Un caur šo attiecību „barojošo” un „ aizsargājošo” spēku nodrošināt stabilu vidi, kurā tās var turpināt augt. Tas ir mentāls spiediens uzzināt par sadarbības „šeit un tagad” pozitīvo ietekmi. Neīstais Es nepacietībā pametīs attiecības, dēļ tā, ka šāda enerģija būs pieejama pārpilnībā.

Merkūrs 61.2 vārtos - atnes komunikāciju ar „iekšējo patiesību” un „dabisku spožumu”, kas māca mūs. Un šeit mēs atpazīstam unikālu individualitāti, kas ir tik ļoti apdāvināta, ka tai ir liela ietekme, kas ir brīva no viltus un ir spēcīgi valdzinoša. Tas viss ir balstīts uz mentālu iedvesmu, kas pievilcīga, spēcinoša un labvēlīgi ietekmējoša citus „šeit un tagad’. Neīstais Es atradīsies egoistiskos maldos, ka jebkura iedvesma ir pelnījusi atzinību.

Jupiters 3.6. vārtos – atnes likumus un aizsardzību „ jūtu atzīšanai” un „pieķeršanās ugunij”, kur brīvība ir ilūzija un ierobežojums ir liktenīgs. Tas nes ilūziju plīvuru „spēcinājumam”. Šajā gadījumā „ spēcinājums” ir disciplīnas ieviešana, lai palīdzētu uzturēt pareizo darbību. Šeit arī ir uz pieredzi balstīts spēks izskaust negatīvās jūtas. Neīstais Es ievēros tādu spēku klātbūtni, kuriem nepiemīt spēks izskaust negatīvās emocijas.

Saturns 50.4 vārtos – ienes vērtēšanu un mācīšanos attiecībā uz „vērtībām un sabrukumu” . Šeit mēs iegūstam instinktīvu izpratni par to, kā spēcinošu vērtību trūkums var izpausties mūsu dzīvē. Tas viss ir balstīts uz neparasto un postošo dāvanu būt spējīgam „zemākas kategorijas vērtības” pārvērst materiālā atbalstā un veiksmē tādējādi, ka šīs darbības vairāk aprobežojas ar egoismu nekā ar noziedzīgumu. Tāpat šī ir enerģija par zināšanām un spēju aizsargāt un saglabāt savu radošo spēku, par spīti „zemākas kategorijas” vērtībām, kas dominē sabiedrībā. Neīstais Es būs sliktāks kā vispār var iedomāties – pilnīgi degradēts un apjucis.

Urāns 25.4 vārtos – graujoši un „ne tajā virzienā” iedarbojas uz „nevainību” un „ietekmi”. Mēs atzīstam un atpazīstam unikālu spēju pārvērsties no cilvēka ar neskaidru pozīciju par cilvēku, kuru virza un spēcina tā Patiesais Es. Tas ir tas, kas citiem šķiet kā „laba veiksme”, bet patiesībā nāk no Patiesā Es piedzīvošanas, pielietojot savu individuālo stratēģiju un autoritāti, un attiecīgi esot pareizajā vietā un pareizajā laikā. Līdz ar to radīsies iespējas. Neīstais Es attiecīgi slīgs neticībā un bažās par pareizo vietu un laiku.

Lūdzu, atceraties, ka augstāk aprakstītās ietekmes, ko šogad atnesīs planētas, ir kā laika ziņas. Jums nav noteikti jāpiedzīvo tās. Sekojot savai unikālajai stratēģijai un autoritātei, jūs varat izmantot šīs ietekmes vai arī ignorēt tās.

Mīliet sevi un lai Jums labs gads!

Inga & Juris

P.s.
Ja Jums ir jautājumi vai labas idejas sakarā ar Cilvēka Dizaina attīstību Latvijā, vai nepieciešama papildus informācija vai individuāla konsultācija, lūdzu rakstiet uz e-pastu: CilvekaDizains@gmail.com

Materiālu sagatavoja Cilvēka Dizains entuziasti Latvijā, biedrības „Cilvēka Dizains” dibinātāji Inga Priedīte un Juris Krūze, izmantojot:

2012.gada apskatus.