pirmdiena, 2012. gada 13. februāris

Ilarions 12.-19.februāris/2012


Viedas Meistars Ilarions
12.-19.februāris/2012
 
Mīļie!
 
Daudzi jau esat pamanījuši vienotības, domu bagātību, laipnības, palīdzības un sadarbības garu savu līdzgaitnieku Būtībās, kad, mainot sevi, kopā maināt Pasauli. Tā ir patiesība, ka vienīgā persona, ko varat mainīt, esat jūs pats, un tie, kuri lasāt šos vārdus, jūs kļūstat par Meistariem šajā jomā. Mēs labi zinām, ka reizēm šis process arī laupa cerības vai drosmi, jo mainot sevi, dažkārt sagaidāt, ka mainīsies arī jūsu apkārtējie vai mīļie.
 
Ziniet, Mīļie, katrā cilvēka sirdī patlaban notiek milzīgas pārmaiņas- vai nu tās ir fiziski saskatāmas vai nē. Tā kā jūs šobrīd savienojaties ar savas Būtības augstākajiem aspektiem, tad ziniet, ka visu šīs planētas jutīgo Būtņu sirds centri plaši atveras, un šī atvēršanās paceļ uz augšu daudzas svešas un jums nepiederošas enerģijas. Tā patiesībā ir labvēlīga zīme, jo nozīmē to, ka jūsu sistēmās ieiet Gaisma un turpinās tīrīšanās un attīrīšanās aktivitātes. Tagad aiziet viss tas, kas nav mīlestība; ar visām saknēm tiek aizvākts tas, kas nav jūsu patiesā Dievišķā daba, lai vairāk Gaismas- droši un aizsargāti- ienāktu jūsu pajumtē, jūsu fiziskajā ķermenī.
 
Šis tikko aprakstītais process turpināsies un gada laikā arī vēl paātrināsies, tāpēc mēs lūdzam jūs palikt koncentrētiem uz Pacelšanās mērķi un turpināt palikt Gaismā. Sekojiet sava ķermeņa sacītajām zīmēm un dariet to, ko tas no jums prasa, vai nu tas saistās ar pārtikas uzņemšanas ierobežojumiem- tādas pārtikas, kas nepalīdz jūsu fiziskā un mentālā ķermeņa attīrīšanai vai atmetot vecos un nokalpojušos ieradumus. Pienācis laiks ar lupu kārtīgi izpētīt visas tās jūsu dzīves jomas, kurām vajadzīgas modernizācijas un pārmaiņas- tāpēc, lai spētu viegli un ātri doties uz priekšu.
 
Turpiniet nepiespiesti un viegli iet savu ceļu uz Zemes, redziet sevī spēcīgu un varenu Būtību, jo dziļi sevī taču zināt, ka tāds esat. Ik dienas paceļas ilūziju priekškari un spēcinās jūsu neierobežojošo spēju atcerēšanās. Visās savās izvēlēs ejiet augstāko iespējamo ceļu un vienmēr visu veltiet visu augstākajam labumam. Šajā laikā jānoslēdzas visam iecerētajam, kam bija jānotiek šajos laikos. Gaisā virmo sajūta par kāda plāna ļoti sekmīgu izpildi, tas padarīts godam un saskaņā ar lemto. Šajā laikā jūsu dzīvēs notiek milzīgas aktivitātes, jo pamanāt, ka aust jauna diena un ikviens vēlas tai būt gatavs.
 
Augstākajā līmenī viss ir zināms un viss notiek Dievišķā Kārtībā. Viss ieņem savu vietu un notiek perfekti īstā laikā un sinhronitātē. Mīļie, esiet mierā, palieciet līdzsvaroti un stabili. Tas ir ļoti svarīgi šajos apstākļos visiem, kas atrodas jūsu starojuma laukā. Jūs esat Starojošie, kas dziedina un svētī visu, kur dodaties; jūs esat sapratuši, ka tā ir tīra un vienkārša sirds, kas uztur un valda Visuma vislielāko spēku- beznosacījuma Mīlestības spēku; spēku, kas veicina visu pārmaiņu norisi caur atlaišanu un visu veco uzskatu un programmu transmutēšanu, visa tā, kas pārāk ilgi turējis cilvēci pieķēdētu pie baiļu, šaubu un ierobežojumu vibrācijām.
 
Jūs tiekat bezgalīgi mīlēti, mēs atkal un atkal atkārtojam- jūs nekad neesat vieni.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 

Tulkoja Māra Brante