otrdiena, 2012. gada 21. februāris

Ilarions 19-26.februāris/2012


Viedas Meistars Ilarions
19.-26.februāris/2012
 
Mīļie!
 
Pēdējā laikā vakaros daudziem cilvēkiem jau pavisam agri nāk miegs, un jums neatliek nekas cits kā doties pie miera, jo šīs sajūtas ir ļoti spēcīgas. Šobrīd mēs strādājam, lai pielāgotu jūs enerģiju laukus un to vislabāk var paveikt tad, kad jūsu fiziskais ķermenis atrodas dziļā atpūtā. Lai paātrinātu transformāciju procesus, patlaban šādu individuālu apstrādi saņem pilnīgi visi un ikkatrs mūsu Gaismasdarbinieku Ģimenes cilvēks.
 
Esiet saprotoši un mīliet sevi, tas nav slinkums vai laiskums, tā ir procesa daļa, pieņemiet to un lai tā ir. Daži cilvēki jūtas slikti kādos noteiktos diennakts periodos- arī tas drīz pāries. Ieklausieties dotajos signālos un atpūtieties tad, kad jūtat vajadzību atpūsties, darbojieties, kad jūtaties spēcīgi un pēc iespējas vairāk palieciet pozitīvā un labvēlīgā prāta stāvoklī. Ja prātā nāk negatīvas domas, tad tūlīt pat pārslēdzieties uz pozitīvām un augšup ceļošām. Tā jūs pilnveidojat savu domāšanas veidu.
 
Ar katru dienu aizvien vairāk atveras jūsu sirds čakras, un dažkārt jūs to sajūtat kā paātrinātu sirdsdarbību (palpitāciju) sirds apvidū. Ja tā notiek, tad vienkārši kādu brīdi atpūtieties līdz tas pāriet. Dažādās ķermeņa vietās turpināsies parādīties neizskaidrojamas sāpes- tā ir zīme par to, ka notiek pielāgošanās un pieskaņošanās. Šajā laikā labāk visu pieņemt, nekā pretoties ar aizspriedumiem par to, kā jābūt. Daudzi projekti pierims, ejot cauri šim procesam. Ziniet vienu- viss atkal ies tālāk tiklīdz būs pienācis īstais laiks un tad arī gludi plūdīs; viss notiks viegli un ātri.
 
Iespējams, ka būsiet novērojuši arī šādu faktu- uzlabojas cilvēku savstarpējās attiecības. Daudzi sāk izteikt savas visdziļākās iekšējās sajūtas un domas daudz skaidrāk nekā agrāk un tas ir ļoti pozitīvs solis pretim vienotības apziņai. Kad mēs spējam pieņemt viens otru bez kritikas un nosodījuma, tad atveras ceļš dziļākai un nozīmīgākai komunikācijai. Un tā cilvēki izstaro savu Gaismu visai pasaulei.
 
Esiet lepni par to, kas esat. Visā Visumā nav neviena tāda kā jūs. Jūs esat unikāli, jūs visā pasaulē esat ļoti svarīga daļa. Bez jums šajā laikā Pasaules visā Veselumā pietrūktu kāda ļoti svarīga daļa. Praktizējiet mīlestības noturēšanu un svētīgu domu domāšanu pēc iespējas biežāk visas dienas ritumā, tas palīdzēs iezemēt jūsu Kristus Es. Identificējieties un saistieties ar Sevis visaugstākajiem atribūtiem, godājiet Sevi un manifestējiet to. Kur atrodas jūsu domas, tur atrodaties jūs pats. Šajos laikos ikvienam jādod savs ieguldījums un to arī darāt. Mūsu sirdis ir mīlestības piepildītas, kad, jūs vērojot, redzam jūsu saplūšanu ar augstāko, Mīļie. Ziniet, ap katru no jums atrodas Gaismas Ģimene un mēs ejam kopā ar jums.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 

Tulkoja Māra Brante