otrdiena, 2012. gada 28. februāris

M.Karasikova seminārs Siguldā


No 23.02 līdz 13.03 Latvijā (Siguldā) viesojas energotransformācijas speciālists 
Mihails Karasikovs no Volgogradas (Krievija). 


Mihaila  Karasikova –-  lekciju un nodarbību cikls . Energotransformācija.  
Programmā „Most v jedinoje”, „Tilts uz Vienoto” mēs radoši pielietojam šo metodi, lai Apziņa pārietu  no individuālās uz  daudzlīmeņu Vienoto. Metodes ir pietiekami vienkāršas un efektīvas Tās atver spēcīgu lauku apzinātai energotransformācijai, kura pārnes pavadoņa apziņu  uz  pacienta  apziņu, brīvā bezrobežu dzīves enerģijā, kur beidzas mīti pa nepietiekamību un nošķirtību. 


Metodikas pamats ir energotransformācija. Tas ir daudzu līmeņu process, kas ietver sevī eju starp laika joslām atpakaļ, uz starta punktu pirms domas materializācijas. Energotransformācija bezrobežu iespējas, lai mainītu dzīvi visās tās sfērās vienlaicīgi. Pamata process: elektrisko lādiņu neitralizācija galvas smadzeņu garozā. Savstarpējā sadarbības procesā, pavadonis viegli pieskaras pacientam noteiktās galvas zonās, kas atbrīvo  : nervu sistēmu, un ķermeņa struktūras no ierobežojošiem uzstādījumiem un izkropļotiem uzskatiem un redzējumiem, par kuriem informācija glabājas elektrisko lādiņu veidā, kā  kompjūteri. 


Šīs zonas mēs saucam par cerebrālajiem kanāliem. Mūsu sesiju gaitā, izzūd dziļi sēdošo muskuļu savilkumi ,izzūd satraucošas domas, ķermenis piepildās ar spirgtumu, možumu, mierīgu rāmumu. Pēc šādas informatīvas attīrīšanās ķermenis sāk izmantot atbrīvotās enerģijas, lai atjaunotu dzīvības spēku un skaistumu, un prāts virzās uz panākumiem un pilnību. 


Kontaktinformācija: 
Daina 26327468
Tatjana 29247923
www.lumibridge. com