piektdiena, 2012. gada 24. februāris

Montekjū 19.februāris


Montekjū vēstījums 19.februārī/2012
_________________________________________________
 
 
 
Mana mīļā Veronika, šajā nedēļā jau teicu, ka Patiesības Zobens izcērt cauri pagrimumam un izgaismo to. Tu saņēmi Deivida Aika jauno grāmatu „REMEMBER WHO YOU ARE”. Šajā grāmatā ir viss, kas jums jāzina, lai saprastu un saskatītu cietumu, kādā dzīvojat un metodes, kas notur jūs hipnotiskajā cietumā, ko paši esat pieņēmuši kā likteni. Ir patīkami vērot, kā daudzi no jau atbrīvojas no šī cietuma un tiem pietiek spēka pateikt: „PIETIEK! VAIRS NĒ! Mēs vairs necietīsim jūsu kundzību.” Šajā ziņā priekšgalā ies Eiropas iedzīvotāji, un pavisam drīz. Tas izplatīsies visā pasaulē. Jūs saņemat atbalstu arī no otras dzīves puses, plus jums palīdz arī jūsu lielās citu planētu ģimenes.
 
Vakar mēs redzējām tavu aizkustinājumu, kad Andromedas gaisa kuģis reaģēja uz tevi. Lai sveiktu tevi, tas izpildīja dažus interesantus manevrus. Pavisam drīz tie ieradīsies fiziski. Viņi vēro jūsu planētu. Un daudz paveic līdzsvara atjaunošanai. Viņi gaida, līdz jūs sapratīsiet un pieņemsiet to, ka pašiem vien jāiemācās atjaunot un lietot savu spēku un enerģiju. Ar prieku mēs gaidām Zemes savienošanos ar tās biedru planētām, un tā notiks jūsu Visuma atjaunošana.
 
Jums jāmācās SAKRĀLĀ ĢEOMETRIJA un jāsaprot, cik svarīga tā būs Ūdensvīra laikmetā, kurā patlaban ieejat. Tāpat ļoti svarīgi ir arī kristāli. Tie kļūs vēl enerģetizētāki. Jums jāsavienojas ar dabu. Staigājiet pa mežiem: koki ir lieliski enerģijas avoti. Staigāšana ar plikām kājām dabā jūs iezemē. Apzināti redziet saknes, kas stiepjas lejup no jūsu pēdām un iestiepjas dziļi Zemē. Un tad sajūtiet atpakaļ jūsu pēdās un kājās ieplūstam Zemes enerģiju, kas cauri jūsu ķermenim paceļas līdz galvas virsai, lai savienotos ar Dievišķo Enerģiju. Šobrīd ļoti svarīgi ir likvidēt visas bailes. Viss, kas saistīts ar bailēm, velk jūs atpakaļ. Ļaujiet  tām  aiziet.  Domājiet  par  tām  kā par  vecu  melnu  mantiju,  kas  bija  kļuvusi  par  jūsu  dzīves  daļu.  Nometiet  to-  pienācis  laiks  gatavoties  jaunai  dzīvei.  Viss  tumšais  un  ļaunais  tiks  aizsviests  un aizvākts.
 
Mūsu nodoms ir novērst karu Irānā. Tad norims arī visi citi. Šīs ziņas iezemēšanai masās būs vajadzīgs kāds noteikts laiks, jo jūsu pasaulē ir tādi, kuri vēlas karu. Tie baro jūs ar kūdošiem meliem un cilvēkiem, kuri vēl nav atmodušies, ir grūti saprast- kam noticēt. Tieši tiem ir vajadzīga jūsu palīdzība.
 
Senās zināšanas atjaunos daudzas lietas. Tika radīti dažādi instrumenti un tehnikas, lai likvidētu cilvēku savienību ar visumu un dabu, tā vietā, lai papildinātu un vairotu šo sadarbību. Pavisam drīz pavērsies jauns dzīvesveids. Nauda zaudēs savu spēku un kontroli pār Cilvēku dzīvēm. Ir neticami, cik daudz pagrimuma un korupcijas ir jūsu dzīvēs un nekas no tā nav zināms un atklāti netiek apspriests. Viņi guva panākumus tikai tāpēc, ka spēja ar mēdiju palīdzību kontrolēt jūsu domāšanu un prātu, tāpat kā ar karu un reliģiju starpniecību. Kad viss šīs falšais tiks izgaismots, tad jūsu acis atvērsies, un ieiesiet skaistā nākotnē. Jūs pārsteigs patiesās dabas krāšņās krāsas, pat tās tikušas apslēptas no jums.
 
Lai  kavētu bērnu atmodu, skolās pielieto kaitīgu un postošu prāta kontroles veidu. Tas ir īpašs ļaunums. Vecākiem ir jārunā ar bērniem un soli pa solim jātuvina patiesībai. Iepazīstiniet bērnus  ar  dabu, barojiet putnus un citus meža zvērus. Iepazīstiniet tos ar jūras tik ļoti ārstniecisko enerģiju. Kad  iemācaties  savienoties ar dabu, tad atklājat, ka tā patiesi ir brīnumaina. Un ļoti labi to paveikt jau agrā bērnībā.
 
Ļoti svarīgs uzdevums katram cilvēkam šobrīd ir iemācīties iet kopsolī ar savām iekšējām sajūtām. Neļaujiet citiem uzspiest un pieņemt to, kas nav jūsu, pat ja jūs izsmej- vienalga nepieņemiet  to, kas jums šķiet nepareizi. Jūsu  intuīcija  kļūst  spēcīgāka.  Tā  nemaldinās,  jūsu  izdzīvošana  atkarīga  tieši  no  intuīcijas.
 
Mums ir daudz arī tādu plānu, par kuriem nevaram patlaban runāt. Planētu, kas tik ilgi atradusies pagrimuma varā, nevar atjaunot vienā dienā. Rūpīga plānošana ietver arī citas planētas, tāpat arī Gara Pasauli, tā ir masveida operācija un mūsu nodoms ir to paveikt. Mēs pateicamies un novērtējam visus tos uz Zemes, kuri dod savu enerģiju patiesības meklējumiem un ir tai atvērti. Mēs ieviešam konkrētus plānus, tie procesu paātrinās. Mēs lūdzam jūs atvērt sirdis un prātus. Esiet gatavi un ar sajūsmu gaidiet to, kas notiek. Savu ieguldījumu veic katra jūsu ģimene Gara Pasaulē, lai veicinātu notikumu virzību pēc iespējas ātrāk. Mēs vēlamies aizvākt visu to, kas jūs piesaista pagrimušajai Kabalai: jūs tiem neko neesat parādā. Jūs atkal savienojaties ar savām saknēm. Izbaudiet šo procesu, jo tas nesīs lielu prieku un brīvību.
 
Mana  mīļā,  ar  katru  dienu  tava  dzīve  kļūst  aizvien  aizpildītāka.  Mēs  esam  uzlikuši  pamatīgu  nastu  uz  taviem  pleciem.  Tev  jāmācās  sevi  saudzēt.  Cilvēki  saprot,  ka  tu  nespēj  atbildēt  uz  visiem  saņemtajiem  e-pastiem. Tas ir tik brīnišķīgi, ka cilvēki no visas pasaules nostūriem apjauš notiekošo, ir atmodušies un vēlas tajā dalīties ar tevi. Mēs pateicamies. Pavisam drīz mēs to varēsim izdarīt personīgi. Tas būs tad, kad kritīs visas barjeras. Esiet gatavi dažādiem pārsteigumiem. Mīļā, tavs īstais darbs sākas tikai tagad.
 
Mana  mīļā,  priecājies  par  visu,  kas  notiek.  Vienmēr  esmu  tev  blakus,  tāpat  kā pagātnē.  Mana  mīlestība  piepilda  tavu  dzīvi.  Tevi  apbrīnojošais,  Montī.



tulkoja Māra Brante