piektdiena, 2012. gada 17. februāris

Globālā meditācija līdz 21.februārim


Laba diena!
Pārsūtu man atsūtītu globālo meditāciju, kas jāveic katru dienu no rītdienas- sākot 12.02. līdz 21.02. plkst. 14:00. Kas organizē nezinu, jo nekas nebija norādīts, bet doma ir laba.
Lūdzu, pārsūtiet saviem domubiedriem!
Jānis



Globālā meditācija no 12.02.2012 līdz 21.02.2012
"Jaunā realitāte - no sirds uz sirdi"
Mīļie draugi, brāļi un māsas!
Dzirdot un lasot internetā daudzos aicinājumus palīdzēt dzīvniekiem un dabai, mēs ar prieku saskatām, ka vairāk un vairāk cilvēku uz Zemes arvien dziļāk apzinās to cietsirdības pakāpi kādā dzīvo mūsu pašreizējā civilizācija. Tāpat mēs saskatām, ka arvien vairāk un vairāk cilvēku brīvprātīgi iesaistās mieru radošajos procesos Tuvajos Austrumos un citos planētas karstajos punktos. Tas nozīme, ka mēs, Zemes iedzīvotāji, jau esam gatavi ieiet jaunajā Zelta Laikmetā. Lai notiktu Transformācija, tik vien kā nepieciešams sasniegt "labestības kritisko masu". Tāpēc aicinām jūs pievienoties globālajai meditācijai "Jaunā realitāte - no sirds uz sirdi" katru dienu līdz 21.februārim.
Nodoms jeb afirmācija:
Es radu realitāti, kurā katra Zemes cilvēka sirdī atmostas visas labākās īpašības, kas tam piemitušas jau no paša pirmsākuma!
Vizualizācija:
Mana sirds- plaukstošs sārtas rozes ziediņš, kas izstaro labestības, labsirdības, mīlestības, sapratnes, līdzcietības, maiguma, sapratnes, pieņemšanas, godīguma, patiesuma, atvērtības, miera un prieka viļņus līdzīgi kā smaržu viļņus. Tiklīdz kā šis vilnis pieskaras cita cilvēka sirdij, arī tā uzzied kā roze un sāk izstarot ap sevi tieši tādus pašus viļņus, pieskaroties citām sirdīm, kuras arī uzzied un tā tālāk. No sirds uz sirdi.
Pakāpeniski visa mūsu planēta ietinas mirdzošas Gaismas segā, kas austa no mūsu sirdīm, no mūsu siržu Gaismas.
Noturam šo vizualizāciju tik ilgi, cik sajūtam, ka nepieciešams. Jebkurā citā brīdī mēs atkal varam atgriezties pie šīs vizualizācijas, to papildinot ar jaunu Gaismas vilni.
Ja jums ir tuvāka kāda cita meditāciju tehnika vai lūgšana, lietojiet to. Galvenais, lai mēs visi to darītu vienlaicīgi!
Meditācija notiks katru dienu no 2012.gada 12.februāra līdz 21.februārim 12:00 (GMT jeb Grinvičas laiks) jeb 14:00 (Latvijas laiks).
Pateicībā no sirds uz sirdi!
Būsim kopā jaunā Zelta laikmeta radīšanā!