otrdiena, 2012. gada 14. februāris

Ješua "Par slimībām un iemesliem saslimšanai ar vēzi"



Šodien biju onkoloģiskajā dispanserā... Skatos uz cilvēkiem, bet viņi it kā “dzīvi līķi”. Viņu acīs nav cerību, nav dzīvības, nav jēgas... Tādas aukstas acis es sen nebiju redzējusi. Šajā slimnīcā biju ne pirmo reizi. Izgāju un sāku lūgties par šo cilvēku glābšanu! Dod Dievs viņiem cerības un izdziedināšanās!
Man radās daži jautājumi:
1. Vai tiks atrastas zāles pret vēzi tuvākajā nākotnē?
2. Šī slimība ir iedzimta? (mūsu ģimenē visi mirst no vēža)
3. Kāpēc rodas šī kaite, liktos, laimīgiem, mīlētiem un mīlošiem cilvēkiem?
Jau iepriekš paldies!

Es sveicu tevi, dārgā, un es atbildēšu tev uz šo jautājumu, tā kā problēma patiešām ir ieguvusi plašākā mēroga izmēru jūsu sabiedrībā. Un sākšu es laikam ar to, ka mēs parunāsim par iemesliem šai kaitei, kura ir piemeklējusi ļoti daudzus cilvēkus, viņi cieš no šīs kaites, un kāds no viņiem mēģina iziet no šīs situācijas, bet kāds bezcerīgi ir pieņēmis to un pārcieš ciešanas bez cerības uz izdziedināšanos.

Man ir jāsaka, ka, tāpat kā ar iemesliem citām saslimšanām, vēzis ir saslimšana, kuras iemesli atrodas garīguma sfērā. Un galvenais iemesls ir tāds, ka cilvēki ļoti ilgu laiku ražoja iekšējās bailes, iekšējo neapmierinātību ar dzīvi, neapmierinātību ar sevi, savu stāvokli dzīvē, antipātiju pret sevi un nosodījumu. Viņi ir attālinājušies no patiesās sevis kā dievišķu būtņu uztveres, viņi ļoti dziļi ir aizgājuši materiālajās problēmās, aizspēlējušies tajās un dzīvo šo problēmu līmenī, ļoti zemu vibrāciju līmenī, kas neatbilst patiesam cilvēka uzdevumam šajā dzīvē.

Jebkura krāšanās nevar būt bezgalīga, un iestājas tas brīdis, kad viss sakrātais negatīvs, kurš eksistē šo cilvēku uztverē, atspoguļojas fiziskā ķermeņa stāvoklī, un parādās šī slimība. Šī slimība ir saistīta ar antipātiju pret sevi, sevis un dzīves nepieņemšanu. Kad šis stāvoklis pāriet hroniskā tieši tādā dzīves uztverē, šī slimība kļūst neizbēgama.

Ja risinātu šo problēmu no cilvēku garīguma atdzimšanas un būtības tam, kas viņi ir patiesībā, paskaidrošanas viņiem pozīcijas, ja viņiem paskaidrotu, ka tie priekšstati par dzīvi un tās bailes, kuras viņiem ir sevī un kuras viņi izplata apkārtējā telpā, ka tās ir viņu ilūzijas, tad izdziedināšana noteikti notiks. Taču tāda izdziedināšana ir iespējama tikai tajā gadījumā, ja cilvēks PATS sev iekšienē pieņem lēmumu pārskatīt savu attieksmi pret dzīvi un pārskatīt savus dzīves uztveres principus. Ja cilvēks pats patiesi gribēs izpaust mīlestību pret sevi, izpaust mīlestību pret dzīvi un visu, kas viņam ir apkārt, tad no šī redzes viedokļa šī slimība nav pārāk sarežģīta. Ja cilvēks pieņem tādu lēmumu un šis lēmums ir patiess, tad viņš spēj ne tikai apturēt slimības attīstību sevī, bet arī pilnībā izdziedināt to. Tādi fakti jūsu medicīnas praksē ir, taču par tiem diezgan maz ziņo. Tas liecina tikai par to, ka nav pieprasījuma sabiedrībai pēc tādas informācijas, to uztver drīzāk kā nejaušu brīnumu nekā reālu iespēju.

Es jau teicu par to, ka jebkura informācija par to vai citu saslimšanu iemesliem un to izdziedināšanas formām un metodēm nonāk pie jums tikai tad, kad jūs to pieprasāt, un, ja šī iekšējā vajadzība caur jūsu iekšējo patiesu vēlēšanos neeksistē, tad arī atbilde netiks saņemta. Tāpēc globāli šo problēmu var atrisināt tikai, radot apstākļus cilvēkiem tam, lai viņi aizdomātos par patiesajiem iemesliem saslimšanām, un ne tikai vēzim, un sāktu savas garīgās atdzimšanas procesu.

Garīgi skaidrs cilvēks un garīgi sabalansēts cilvēks, kurš nepārkāpj galvenos dievišķos principus un dzīves likumus, neslimo un pilnīgi citādi uztver dzīvi. Viņa dzīve attīstās pilnīgi citādi un nenoved viņu onkoloģiskajā dispanserā un citās slimnīcās.

Jūsu uzdevums tagad, to, kas saprot, par ko es tagad runāju, ir tajā, ar ko jūs arī nodarbojaties, – jūs  tīrāt planētas telpu no tām daudzajām negatīvajām domām, bailēm un niknuma, pasaules nepieņemšanas, kuri nekur nepazūd, tie visi atrodas uz šīs planētas. Attīrot planētu, jūs dodat šiem cilvēkiem cerību tam, ka “viņi ieraudzīs gaismu tuneļa galā” un ka šajā attīrītajā telpā viņiem būs vieglāk ieskatīties savā dvēselē un atrast tur vēlēšanos uzdot sev patiesu jautājumu: “kas gan notiek ar mani, un kāpēc tas gadījās?”. Šis jautājums ir jāuzdod bez sevis nosodījuma, bet ar patiesu vēlēšanos saprast un patiesu vēlēšanos izdziedināties no jebkurām kaitēm, un šī izdziedināšana sāksies tieši no apzināšanām un vēlēšanās saprast dzīves jēgu un patiesas vēlēšanās padarīt savu dzīvi patiesi laimīgu un veselīgu visās nozīmēs, kuras jūs ieliekat šajā jēdzienā.

Vai tiks atrastas zāles pret vēzi tuvākajā nākotnē. Jā. Ātras izdziedināšanas varianti un tehnoloģijas ātrai tikšanai vaļā no vēža bez operāciju pielietošanas un ķīmijterapijas pielietošanas, tādas tehnoloģijas jau ir nodotas uz planētu, un tās pieprasīs dzīve un tiks aktīvi izmantotas nākotnē, taču pie tā noteikuma, kad parādīsies sabiedrības garīgs pieprasījums pēc šīm tehnoloģijām. Tas notiks, kad pēc iespējas vairāk cilvēku, tajā skaitā arī slimie ar šo saslimšanu, gribēs uzzināt, atrast un izlabot tos iemeslus, kuri noveda pie šīs saslimšanas. Kad būs sakrāts pietiekams garīguma līmenis un arvien lielāks skaits cilvēku garīgi atdzims, modīsies no ilgā garīgā miega. Jo ātrāk šis process notiks, jo ātrāk šīs tehnoloģijas tiks reāli parādītas jūsu dzīvē un reāli izmantotas ātrai tikšanai vaļā no šīs saslimšanas. Tādejādi, nekas nemainās visuma likumos, viss tāpat kā agrāk ir atkarīgs no katra no jums izvēles un patiesas vēlēšanās.

Vai šī slimība ir iedzimta? Tā ir iedzimta tajā nozīmē, ka, un kā tu saki, piemēram, ģimenē daudzi mirst no vēža, tad runa iet par dzimtas karmu, kad vienā ģimenē sapulcējas dvēseles, kurām ir ļoti līdzīgas karmiskās programmas, un viņas ir piesaukušas sevi palīdzēt cita citai risināt šīs karmiskās programmas. Ja runā vienkāršotākā valodā, tad, piemēram, viena dvēsele, acu priekšā savai ģimenei, kurā patiešām atrodas mīloši un cits citu atbalstoši cilvēki, izlemj iziet šo saslimšanas ceļu visu acu priekšā un aiziet no dzīves nāves ceļā. Tādejādi, viņa veic labas gribas aktu, ar kuru grib parādīt visiem pārējiem šīs karmiskās un dzimtas programmas dalībniekiem, kur atrodas šīs problēmas plakne un atrisinājums. Viņa ar tādu savu gribas aktu piespiež viņus aizdomāties par dzīvi un pārskatīt savus dzīves uzstādījumus. Tādejādi, šī dvēsele mēģina pateikt priekšā visiem caur mīlestības un pieķeršanās vienam pret otru emocijām, parādīt dzīves patieso jēgu un parādīt, kur un kādā veidā vajag meklēt šīs problēmas atrisinājuma avotu. Es tādām ģimenēm varu parekomendēt paskatīties uz šo problēmu vispirms kā uz garīgu un meklēt iekšējus iemeslus, kuri pieved pie šīs saslimšanas, tajā skaitā arī atrast to sevī caur tām tuvā cilvēka zaudējuma ciešanām, kuras viņi iziet. Tas piespiež jūs visdziļāk un visnopietnāk aizdomāties par paša dzīvi un savu tuvinieku dzīvi. Jūs spējat atrisināt šo problēmu ģimenē un pārtraukt šo virkni nāvēm, kuras notiek šī iemesla dēļ, tikai ar vienu vienīgu patiesu šīs saslimšanas ģimenē patieso iemeslu apzināšanās brīdi. Un, tikko kā tas notiks, izbeigsies nepieciešamība norādīt visiem pārējiem ģimenes locekļiem uz problēmas būtību un norādīt viņiem uz nepieciešamību izskatīt šo problēmu no garīguma redzes viedokļa. Tieši tajā ir tādu dvēseļu apvienību ar līdzīgām programmām dižā jēga, – viena vienmēr cenšas glābt pārējās ar savu personīgo piemēru un ar to ciešanu piemēru, kuras pārdzīvo tuvie cilvēki sakarā ar viena ģimenes locekļa aiziešanu. Dievs vienmēr ir mīlējis un vienmēr mīlēs jūs bez visādiem noteikumiem, tad atļaujiet sev pieņemt šo Mīlestību, iemīliet sevi un dievišķo pasauli ap jums!

ES ESMU JEŠUA
Pieņemts 31.07.2009. Nika      http://preobrazenie.ucoz.ru/publ/7-1-0-175
 tulkoja Jānis Oppe