svētdiena, 2012. gada 26. februāris

DL Zeta. Saņemot Jaunā gada Vīziju/Redzējumu


2012.gada 10.februārī
No angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Jaunā gada sākumā daudzi atklāj sevī tiekšanos pēc saviem Pavadoņiem un Augstākā Es, meklējot Vīziju/Redzējumu nākamajiem laikiem. Tā kā enerģijas paātrinās, ir svarīgi, veikt regulāras „realitātes pārbaudes”. Jaunā gada sākums ir labs laiks, lai ieviestu skaidrību pagātnes redzējumā un atklātu jauno.
Kad jūs saņemat regulāru garīgās vadības lejuplādi, jūs varat atklāt, ka jūsu prāts tiek pārpludināts ar iespēju attēliem, kuras šķiet pārsniedz jūsu pašreizējās spējas. Patiesībā, pilnīgi iespējams, ka darbošanās dažās no Vīzijām, kuras jūs saņemat, prasa no jums veikt „lielus ticības lēcienus” pašiem sevī. Dažkārt tas līdzinās lekšanai no klints, paļaujoties, ka jūs atbalstīs mīlošās Gara rokas. Katru reizi, kad jūs iegūstat pieeju 5-dimensiju apziņai, jūs atklājat, ka saņemat pārsteidzošas vīzijas par nākotnes iespējām, kuras var tikt īstenotas tikai tad, ja ienākat kapitulācijas un uzticēšanās telpā.
 
Atvērtība Nākotnes Vīzijai
 
Brīžos, kad jūs esiet visvairāk saskaņoti ar savu Augstāko es, jūs saņemat ieteikumu un informācijas lejuplādes. Viens no ieteikumu aspektiem, kas lejuplādēts jūsu apziņā, ietver sevī attēlus no nākotnes iespējamībām.
Ir viegli atpazīt Garīgu Vīziju, jo tā jūs pacilā un uzbudina. Jūsu apzinātais prāts gan var izjust zināmas bailes un satraukumu saistībā ar Vīziju, taču citā līmenī, jūs varat sajust notiekam paplašināšanos un priecāties par to. Ļaujiet šīm vīzijām ienākt jūsu apziņā un eksistēt pašām savā telpā. Neļaujieties kārdinājumam ielenkt vīzijas domās par to, kā tās pārbaudīt vai cik sarežģīti vai neiespējami, vai grūti jums būtu ar tām rīkoties. Jūsu apzinātais prāts vienmēr grib zināt - kas, kad, kur, kā un kāpēc ir jūsu vīzijās. Ļaujiet sev nezināt atbildes uz šiem jautājumiem. Šī lielā mērā ir uzticēšanās jūsu augstākajam redzējumam.
 
Ļaujot Vīzijai iesakņoties apziņā
 
Kad jūs ļaujat Vīzijai eksistēt jūsu apziņā, jūs redzat, ka tā sāk iesakņoties. Jūs sākat saskatīt soļus, kādus varat spert, lai ieviestu to dzīvē. Jums nav nepieciešams sākumā zināt visus soļus. Visticamāk, jūs tos nezināsiet. Ticiet, ka tad, kad jūs saņemat Vīziju, tā jau eksistē jūsu enerģētiskajā laukā - kā potenciāla realitāte.
 
Ticiet, ka tad, kas jūs saņemat Vīziju par kaut ko, kas „jau eksistē” enerģētiski, resursi Vīzijas manifestēšanai ir viegli pieejami. Patiesībā, lai Vīzija netiktu izpausta, to bloķē jūsu domas, pārliecība, attieksme un emocijas. Ja tie ir pilnībā skaidri un atklāti, jūs saņemsiet ieteikumus attiecībā uz pasākumiem, kas veicami, lai iemiesotu savu Vīziju fiziskajā realitātē.
 
Jūs nespējat saprast, kāpēc jūs saņemat Vīzijas. Piemēram, ja jūs redzat sevi pārceļamies uz citu pilsētu vai uzsākam jaunu mācību kursu, jūs sākumā nevarat saprast – kāpēc.
Kolīdz jūs spersiet soļus, lai izpētītu Vīzijas, kuras jūs saņemat, jūs sapratīsiet, kāpēc jūs tās saņēmāt un kā tās var sniegt jums svarīgu izpratni, kas jums vajadzīga, lai garīgi progresētu. Jo jūs, iespējams, pilnībā neizpratīsiet sava soļa nozīmību, pirms būsiet to spēruši, jums ir jāiemācās uzticēties un ticēt savām Vīzijām.
 
Mēs šeit piedāvājam soļus Garīgās Vīzijas saņemšanai:
 
1) Izpaudiet Nodomu būt atvērtam Vīzijām, kuras jūsu Gars jums sniedz.
2) Ievadiet sevi mierpilnā, transam līdzīgā stāvoklī ar elpošanas, meditācijas, pašiedvesmas vai citu metožu palīdzību.
3) Nomieriniet savu prātu, atbrīvojiet visas domas un palieciet modrā klausīšanās stāvoklī.
4) Atļaujiet attēlam noformēties/izveidoties jūsu apziņā.
5) Kad jūs šo tēlu redzat skaidri, pierakstiet to, ierunājiet magnetafonā vai uzskicējiet to.
6) Ieejiet ļaušanās stāvoklī. Ļaujiet šim tēlam eksistēt jūsu apziņā, nezinot, kā tas izpaudīsies.
7) Ja jums rodas jautājumi par šo Vīziju, jautājiet saviem Pavadoņiem un savam Augstākajam Es to izskaidrot. Nevilcinieties, formulēt jautājumus saviem Pavadoņiem un Augstākajam Es, kuri sniegs papildus informāciju un ieteikumus.
8) Kad saņemat ieteikumus, esiet gatavi rīkoties, lai reaģētu uz attēliem, kurus saņemat. Daļa šī soļa notiek nevainojamā sinhronitātē. Tas var nozīmēt zīmju un sinhronitāšu sarindošanās vērošanu. Kad jūs saskatāt vadošās līnijas izpaužamies jūsu apkārtējā vidē, esiet gatavi konkrētajā brīdī rīkoties nevainojami.
9) Pēc tam, kad esiet sākuši rīkoties, vērojiet, kā viss izvēršas. Ja jums ir vajadzīgi skaidrojumi, jautājiet saviem Pavadoņiem par soļiem, ko esiet spēruši, un lūdziet izskaidrot turpmākos soļus.
10) Pieņemiet savas rīcības rezultātus, lai kādi tie arī būtu, apstiprinot visu, kas notiek jūsu dzīvē, jo tā ir iespēja jums paplašināt jūsu izpratni.
11) Pateicieties jūsu Pavadoņiem un Augstākajam Es par palīdzību un informāciju, ko viņi ir snieguši.
12) Palieciet modri, lai sadzirdētu kādi turpmākie soļi ir sperami.
 
Fragmenti no: Nākotne jau Tagad Ir Šeit: DL Zeta. Soļi līdz piekļūšanai 5-dimensiju apziņai
Lai iegūtu vairāk informācijas, apmeklējiet
 

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3867687