ceturtdiena, 2015. gada 8. janvāris

Pret slimībām ar karstu ūdeni

 

Nelāgas domas, vārdi un darbi, kā arī neveselīga pārtika un kaitīgie ieradumi mūsu organismā veido gļotas, kas veicina dažādas saslimšanas. Dziednieks Aldis Ķeviņš atklāj kādu vienkāršu, bet iedarbīgu metodi, ar kuras palīdzību no tām atbrīvoties!

«Gļotas mūsos veidojas no prāta (tātad sliktajām domām un dažādām citām negācijām), neveselīga ēdiena un kaitīgajiem ieradumiem.
Lai tās noskalotu, kafijas un tējas vietā no rītiem, pusstundu pirms ēšanas, ieteicams izdzert glāzi karsta, nesaldināta ūdens!

Tam jābūt pēc iespējas karstākam – tādam, ka tik tikko var iedzert,
jo šādi uzņemtais ūdens daudzums no organisma vieglāk izvadīs visu slikto un nevajadzīgo un uzlabos vielmaiņu. Līdz ar to šī metode ieteicama ne tikai tām, kuras vēlas attīrīties, bet arī sievietēm, kuras grib notievēt,» stāsta Aldis Ķeviņš.
Dziednieks atklāj, ka papildus tam, ka karsta ūdens dzeršanas rituāls palīdzēs uzlabot vielmaiņu, tas arī kavēs pārāk lielu pārtikas patēriņu!

«Mūsu organismā esošajās gļotās mīt mikroorganismi, kas prasa ēdienu. Pat ja mēs paši varbūt nemaz nejūtamies izsalkuši, mikroorganismi grib ēst un mēs dodamies pie ledusskapja, lai ieturētos.

Tomēr, ja ik rītu izdzersim glāzi karsta ūdens, var gadīties, ka pusstundu pēc tam mums ēst nemaz vairs negribēsies!

Tas tādēļ, ka ikviens cilvēks pārtiek no enerģijām, un patiesībā mums pietiek tikai ar vienu, divām ēdienreizēm dienā.

Tad, ja to neievērojam, ēdam vairāk un ar laiku uzbarojamies. Savukārt pārlieku lielā pārtikas patēriņa dēļ mūsu organismā atkal savairojas gļotas un pārņem vēlme pēc ēšanas.

Lai izvairītos no šī apburtā loka, nudien iesaku izmēģināt šo vienkāršo ikrīta rituālu! Tēja jādzer, kad esam saslimuši, jo tā paredzēta veselībai, bet ikdienā pietiks ar glāzi karsta ūdens,» tā dziednieks.

http://www.tvnet.lv/sievietem/veseliba/5…