otrdiena, 2015. gada 20. janvāris

Ilarions 18.-25.janvāris

Viedas Meistars Ilarions


18.-25.janvāris/2015


Mīļie!
Jūsu četri zemākie ķermeņi kļuvuši izsmalcinātāki, un tā kā jaunās enerģijas paceļ tādas domas, sajūtas un emocijas, par kurām jums agrāk nav bijušas ne mazākās jausmas, tad jūs darāt visu iespējamo, lai saglabātu līdzsvaru. Tuvākajā laikā kļūs vieglāk, jo lielākā cilvēku daļa jau gandrīz pabeigusi attīrīšanos, tīrot un šķīstot, no saviem iekšējiem dziļumiem un iekšējiem es visu to, kas nav mīlestība. Tagad ceļš jūsu priekšā ir piepildīts ar lielāku gaismas spektru un dod plašāku redzējumu nekā agrāk. Sevis izpratne sniedz arī lielāku sapratni par saviem brāļiem un māsām, ar kuriem dalāt šo pasaules telpu. Dzīve uzsāk jaunu vilni, tā piepildīta ar neierobežotām iespējām. Pateicoties tam, ka esat lielākā skaidrībā par sevi un apkārtējo, pateicoties fokusam uz darāmo, tas viss padara iespējamas domu un radošo ideju ātrākas manifestācijas.


Agrāk bija vajadzīgi gadi, lai īstenotu savas vēlmes, tagad tās piepildās bez piepūles un harmoniski. Piepildās viss labais, ko esat vēlējušies un to sagādā visums un Radītājs. Tagad sākat saprast, ko nozīmē dzīvot harmonijā ar visumu un Radītāju, tā ir plūstoša prieka, viegluma, gaismas, krāsu un radošuma upe. Virspusē fiziskajā pasaulē paceļas dāvanas un talanti. Tagad ir lieliskas iespējas ļaut tām izpausties caur jums. Talanti un prasmes, par kurām reiz tikai sapņojāt, izrādās atrodas jūsu iekšienē un tās izpaužas ikdienā. Katram jums ir savi unikālie un īpašie talanti un prasmes, kas paslēpušies gulēja zem jūsu uzskatu limitiem un nu šie ierobežojumi izšķīst aizmirstībā.


Būs arī negaidītas lietas un pārsteigumi, kas katram sniegs īpašas iekšējās atklāsmes un liks mainīt rīcību. Viss notiekošais maina iepriekšējos uzskatus un jums nav jāpretojas nekam, kas notiek. Palieciet atvērti un apcerēt griboši, iekļaujieties jaunās straumēs un virzienos, tie pacels jūs jaunos augstumos. Sirdī izlolotie nodomi vainagosies panākumiem un sāks īstenoties augstākais labums. Saņemot šo augstāko labumu, atcerieties pateikties pasaulei. Notikumi maģiskā veidā virpināsies ap jums, lai radītu to realitāti, ko meklējat. Esiet entuziasma pilni par jaunajām iespējām un potenciāliem, esiet optimistiski savos uzskatos un tāpat arī par citiem, lai arī tie var uzplaukt, augt un attīstīties. Ikviens cilvēks jūsu apkārtnē redzēs jūsu patiesās būtības pozitīvos un skaistos aspektus un atspoguļos tos jums atpakaļ.


Ļaujiet atklāt vēl neapgūtās sevis izpausmes teritorijas un skatiet savus projektus un plānus ar jaunu redzējumu un radošāku pieeju. Vairāk riskējiet un atverieties jaunām un dažādām idejām. Atbrīvojiet vecās bailes un ierobežojumus, atverieties radošajai iedvesmai. Lai paplašinātu redzesloku, esiet mierīgi, klusi prātā un ļaujiet visumam jums piegādāt vairāk jaunu iespēju. Ļaujiet visumam jūs atbalstīt, ļaujiet tam piegādāt jums iespējamos risinājumus. Esiet atvērti uztveroši, pacietīgi un elastīgi, palieciet griboši saņemt- pārsteidzošos un tēlainos veidos. Turpiniet doties uz priekšu un turiet acis vaļā, esiet atvērti visam jaunajam un negaidītām iespējām. Būsiet patīkami pārsteigti par to, kur tas aizvedīs.


Ziniet, ka viss ir kārtībā un ap jums ir tikai mīlestība. Iemiesojiet jauno pasaules un dzīves redzējumu. Visam apkārtējam jūs esat starojoši, mirdzoši gaismas lauki, jūs iedvesmojat apkārtējos ar savu mīlestību, viedumu un klātbūtni. Pienācis laiks mirdzēt vēl spožāk un parādīt pasaulei savu patieso būtību.


Līdz nākamajai nedēļai…


ES ESMU Ilarions

© 2008-2015 Marlene Swetlishoff / Tsu-tana (Soo-TAM-ah) glabātāja simfoniju žēlastības
Marlene Svetlišofa / Tsu-tana (Soo-TAM-ah) glabātāja simfoniju žēlastības
Atļauja tiek dota, lai dalīties ar šo ziņu, kamēr ziņa rakstīja kopumā un nekas nav mainījies, vai sagrozīti, maksa netiek iekasēta, lai to izlasītu, un rakstu mācītājs kredīta, autortiesību un mājas lapas ir iekļauti.
Paldies, ka arī iepriekš tīmekļa saites, kad norīkošanu šo ziņu.


Tulkoja Māra Brante