trešdiena, 2015. gada 28. janvāris

Fragments no SOLĀRAS prognozes JANVĀRIM 2015

Fragments no SOLĀRAS prognozes JANVĀRIM 2015
~ Ceļa Noskaidrošana Savā Patiesajā Dzīvē ~
http://www.nvisible.com/
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …

Aizsākoties 2015. gadam, plaisa starp veco dualitātes realitāti un Jauno Realitāti šķiet lielāka, kā jebkad. Tanī pat laikā arī masveida migrācija ir novērojama, par cik daudzi cilvēki pamet dualitāti un pārceļas Jaunajā Ainavā. Arvien vairāk un vairāk ir tādu, kas saprot, ka savu Īsto Vietu, Īstos Cilvēkus un Patieso Mērķi vecajā pasaulē un nodeldētajos kontekstos atrast nav iespējams.
Janvāris sniedz mums daudz iespēju Ho'o Pono Pono īstenošanai, jeb Lietu Pareizai Kārtošanai. Dažas no lietām, kas darāmas Pareizi, mums ir pazīstamas, bet citas mums ir jauni izaicinājumi. Mēs varam arī sastapt reizēm negaidītas grūtības mūsu ceļā. Lielākoties tās ir neparedzamas. Dažas no tām var izskatīties milzīgas pirmajā brīdī, kamēr neesam noskaņojušies uz savas Sirds Zināšanu, ka VISS IR LABI. Tad mēs vienkārši plūstam Patiesības straumē, Patiesas Sirds Mīlestības straumē, līdz visi bloki tiek aizskaloti.
Daudzējādā ziņā Janvāris pārstāv kāda ļoti gara cikla noslēgumu. Mēs atlaižam daudzus savu vecos ieradumus un ierobežojošos uzskatus, kurus esam sev līdzi nesuši lielāko daļu no savas dzīves. Mēs atlaižam vajadzību piemēroties tam, ko ”citi” no mums sagaida, un sekojam savas Sirds Zināšanai. Mēs varam izlemt atstāt līdzšinējo darbu, pārtraukt attiecības vai izbeigt kādu konkrētu savas dzīves situāciju. Daudzi mūsu dzīves elementi tagad savietojas tā, lai izveidotos Ideāls Viesulis, kurš skaidri parādītu to, ko nepieciešams izmainīt, un piespiestu mūs to izdarīt. Ir svarīgi, lai mēs IZMANTOJAM šo reto izdevību, īstenojot MEGA PĀRSLĒGŠANOS ikvienā savas dzīves jomā.
Janvāris ir laiks, lai pamatīgi noskaidrotu un attīrītu jebko, kas vairs nerezonē ar Jauno Realitāti. Šis ir jauns izdevību logs, lai atlaistu visu, kas nomāc mūsu augstāko vibrāciju izpaušanos. Šī iemesla dēļ daudzi no mums Janvārī nodarbosies ar ceļa attīrīšanu uz savu Patieso Dzīvi.
Janvāris būs pastiprinātas noskaidrošanās mēnesis. Mēs tiksim vadīti uz savām Īstajām Pozīcijām pārliecinoši un droši, tādā veidā, ko nekad iepriekš nebūsim piedzīvojuši. Galvenās problēmas tiks atrisinātas, kad mēs apzināsimies, ka tās ir absolūti nepieciešams, un sāksim tās izjust vienkārši kā aizejošās dualitātes sekas.
Janvāris spīdoši novāc visu, kas bija atturējis mūs no pāriešanas uz savu Patieso Dzīvi. Tanī skaitā bailes, nedrošību un jebkādu pretošanos. Tas notiek tādēļ, lai Februārī mums būtu daudz tīrāki slāņi, kā līdz šim. Tad mēs varēsim nonākt pie skaidras izlēmīgas rīcības, lai ātri nostātos savās Īstajās Pozīcijās.
Daudzi no mums gaida kaut ko sevišķu notiekam. Mēs varam izjust lielas izmaiņas savā ceļā. Ir arī sajūta, ka kaut kas dziļi mūsos vēl gaida, lai tiktu aktivēts, un mēs varētu pilnībā parādīties kā mūsu Patiesais ES. Mēs gaidām, ka Atslēga pagriezīsies, un durvis atvērsies uz pilnīgi jaunu realitāti. Kamēr tas notiek, mums vajag turpināt nostādīt tik daudzus elementus, cik vien iespējams, savās īstajās pozīcijās, jo tas ir tas, kas veido šo Atslēgu.
Janvāris – tās ir izmaiņas pirms Pārmaiņām. Tas ir mūsu beidzamais gaidīšanas mēnesis. Kad mēs sasniegsim Pagrieziena Punktu, durvis uz Jauno Pasauli būs pilnībā atvērtas. Tad nebūs vairs atgriešanās. NE LEJUP, NE ATPAKAĻ. Mēs varēsim izjust milzīgu saviļņojumu par to, kas būs pienācis!    

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5646072