ceturtdiena, 2015. gada 8. janvāris

Čūskas kodiens svētlaimei

 

Seksuālais kontakts ir visspēcīgākais sava slēptā psihoseksuālā spēka, pirmatnējās enerģijas vai iekšējās uguns atbrīvošanas veids, un tas ir arī lētāks un efektīgāks par nodarbošanos ar jogu.

Šīs enerģijas milzīgais potenciāls snauž cilvēka ķermeņa seksuālajā apvidū - iegurnī un Austrumos tiek attēlots kā čūska, saritinājusies trijos gredzenos, ar galvām abos galos. Tās nosaukums ir Kundalinī, kur vārda sakne kunda nozīmē baseinu vai enerģijas rezervuāru. Kundalinī čūska ir gatava iedzelt jebkurā brīdī, taču pareizi vadīta šī enerģija var dot atbrīvotību, patiesas zināšanas un izsaukt kosmiskās apziņas klātbūtni. Pamodināta Kundalinī var darboties gan graujoši, gan radoši. Tās celšanās sajūtas nav iespējams sajaukt ar neko citu. Kā trīsas, šķidra uguns, kas pārņem visu augumu, tā vienlaikus ir gan karsta, gan auksta; visu ķermeni paralizējoša un reizē atbrīvo un apskaidro visu būtni. Arī prāts darbojas visauglīgāk, kad seksuālā enerģija ir atbrīvota. Tad fantāzija kļūst bagātāka un vīzijas pilnīgākas. Dažreiz Kundalinī atmodināšana var izsaukt bailes, taču pareiza prāta vai domas attieksme to viegli var novirzīt pareizā gultnē. 

mīlas loks
Kundalinī ceļš augšup iet caur enerģētiskiem centriem – čakrām līdz pat galvas virsmai, vainagčakrai jeb galvas lotosam. Smalkie enerģētikas centri veic Kundalinī transformatora funkciju, pārveidojot tās vibrāciju biežumu, darot tās smalkākas. Enerģijas strāvojumi plūst pa kanāliem, kurus sauc par meridiāniem. Galvenās meridiānu līnijas saista seksuālās enerģijas centru iegurnī ar galvas smadzenēm, pārējie tos krusto un saista ar visiem orgāniem un ekstremitātēm. Ja cilvēks māk vizualizēt ķermenī plūstošo enerģiju, tad viņš var to virzīt augšup un pa visu ķermeni, tā ievērojami palielinot orgasma potenciālo efektu. Seksa skolotāji enerģijas ceļu no starpenes gar mugurkaulu līdz smadzenēm pār galvvidum uz trešo aci jeb hipofīzi un atpakaļ pa ķermeņa priekšpusi līdz starpenei sauc par MĪLAS LOKU. ekstāzes kults
Apskatītās un sekojošās patiesības vairāk kā 5000 g. garumā ir apzinātas gan teorijā gan praksē Indijā radītajā mākslā TANTRISMS jeb TANTRA, kas attīstījusies un izplatījusies Nepālā, Tibetā, Ķīnā un citur. Tā vedusi savus mācekļus uz orgasma svētlaimes augstumiem. Tantras skolotājiem sekss ir svēts un pielūdzams. Tas dod enerģiju un dzīvību. Tantra ir kā ekstāzes kults un personiska reliģija. Tantristi sludina dzīvi un māca dievišķā atklāsmi caur cilvēcisko pilnību, izmatojot visas sajūtas, prātu un garu, lai sasniegtu mistiskās augstienes un tuvotos Nirvānas stāvoklim.

TANTRA ir garīga metode, kas ņem vērā gan iekšējo, gan ārējo īstenību. Tā pamatojas uz garīgo vienību ar dieviem un dievietēm. Tantrisms ir ceļš uz ATBRĪVOŠANOS. TANTRAS ir teksti, kas apraksta noteiktas tantriskās prakses darbības.

MĀCĪBAS simbols ir GENEŠA – dievība ar ziloņa galvu kā tantrisko mistēriju iemiesojums, kā apjomīga dzimumenergījas stacija. Ļoti kustīgais snuķis un jūtīgā mute vedina uz līdzībām ar vīriešu un sieviešu dzimumorgāniem. Īstiem tantristiem seksuālā ekstāze ir garīgas jūtas – ķermeņa enerģijas centri uzlādējas ar spēcīgu seksuālā uzbudinājuma lādiņu, sajūtas pieaug līdz kulminācijai, kurā mīlētāji sasniedz meditācijai līdzīgu stāvokli. Apskāvušies partneri elpo vienā ritmā, maksts savelkas un atslābinās ap stingru dzimumlocekli reizē ar ieelpu un izelpu.

Iekšējais skatiens jeb vizualizācija jūt, kā Kundalinī ceļas augšup cauri galvas centram baltas gaismas veidā un piesātina visu augumu. Rezultātā ir noticis pilns ĶERMEŅA orgasms. Tas ilgst krietni ilgāk, kā lokālie ģenitāliju – ejakulācijas, vaginālais vai klitoriskais orgasms.

Viena no ievērojamākajām tantriskā seksa skolotājām Margo Ananda par pilnvērtīgu dzimumdzīvi izsakās šādi: “Ģenitālais orgasms ir tikai mūsu potenciāla pats iesākums, un seksualitāte, kad to uzskata par svētu notikumu, ved mūs pie mūsu radošā gara avota un ekstātiskas divu ķermeņu un divu dvēseļu apvienošanās”. Tantriskais sekss ir uztverams kā garīgs rituāls. Ar seju pret seju sieviete sēž vīrieti klēpī ar saplūdušiem dzimumorgāniem. Viņa paņem mutē malku ūdens, domās veltot to mīļotajam un tad ar dzīvniecisku žestu izpūš to pār viņa augumu.

lai atmodinātu
Kundaliņi, abi apskāvušies dobji rūs kā savvaļas dzīvnieki. Kad enerģijas milzu spēks ir atbrīvots, viņi ieelpo caur degunu un izelpo caur muti vienā ritmā ar pieaugošu ātrumu, līdz sāk tuvoties orgasms. Elpošana virza enerģiju augšup pa ķermeni līdz vainaga čakrai. Visbeidzot, aizturējuši elpu, mīlnieki izjūt, kā orgasms izplatās pa visu ķermeni. Tas var ilgt stundām.

Viens no noslēpumiem, lai sasniegtu galējus orgasma stāvokļus, ir spēja palikt mierīgam kaislību karstumā, kad ķermenim ir jāļauj mīlēties bez prāta iesaistīšanās – mīlētāji ir kā liecinieki, kuri vēro, gaida un ļaujas mīlas enerģijas vilnim un baudas strāvošanai līdz katra ķermeņa vietiņai un šūniņai. Tā ir galēja disciplīna, augstākā meditācija, iemācoties kontrolēt savu seksuālo dzīvi pēc tantrisma principiem, un, izbaudot to pilnvērtīgi, var pilnībā mainīties pasaules uzskats. Var apgalvot, ka labs un pilnvērtīgs sekss pārveido dzīvi gaišu un radošu.

Doktors Džons Mamfords izskaidro, kādēļ vissvarīgākais psihofizioloģiskais notikums cilvēka dzīvē ir orgasms: visas ekstrasensorās uztveres spējas seksuālā uzbudinājuma laikā ir paaugstinātas; tieši pirms, pēc un paša orgasma laikā prāts ir ārkārtīgi uzņēmīgs, uzsūcot katru sīkumu. Tādēļ ir jābūt īpaši uzmanīgiem ar izteicieniem un citu uzvedību šai laikā. Cilvēks dzimumakta laikā ir ļoti uzņēmīgs gan pret pozitīvu, gan negatīvu ietekmi; ilgstošas galējas sajūtas atver zemapziņas dzīles un pieeju astrālajām pasaulēm; orgasma laikā daudzi kaut reizi ir piedzīvojuši, kā izkūst laiks un personiskais ego. To pavada gandrīz absolūta saplūšana ar mīļoto.

bloki orgasma virsotnēm
Ja kādā no čakrām ir bloķējums, tad enerģija nevar tīri plūst arī starp citiem enerģētiskiem centriem, un cilvēka seksuālā un pārējā dzīve ir nepilnvērtīga. Pirmā čakra starpenē ir būtiski svarīga izdzīvošanai. Tās nosprostojums liek just vinas apziņu par dzimumattiecībām un var būt nespēja sasniegt orgasmu. Čakru zem nabas apvidus uzskata par ķermeņa dabisko līdzsvara centru.

Tās bloķējums izraisa stīvumu, saspringumu. Cilvēks var izturēties kritiski pret partneri, būt pastāvīgi neapmierināts, greizsirdīgs, ar tendenci uz agresīviem izlēcieniem. Orgasms tiek pazemināts līdz fiziskām aktivitātēm un bieži tas kļūst nesasniedzams.

Nākošā čakra – saules pinums saistās ar spēku, dusmām, ambīcijām un pievilcību. Tās bloks izsauc bailes par priekšlaicīgu ejakulāciju, sekss kļūst kā drauds, orgasms – par augstu virsotni, pēc kuras sasniegšanas jājūtas iztukšotam. Sirds centrs ir mīlestības kodols. Ja tas ir slēgts, tad sekss vienmēr paliks tikai fiziskajā līmenī.

Kakla čakra atbild par sazināšanos un var palīdzēt mīlniekiem kopēju augstāko ideālu sasniegšanā. Tās bloks liek vairāk domāt par to, kā būtu jājūtas, kā novirzīt enerģiju tā, lai izpatiktu partnerim. Bet orgasma izjūtas būs virspusējas.
Pieres jeb galvvidus centra spirgtā enerģija saistās ar intuīciju un iztēli. Tās nosprostojums neļauj seksā baudīt prieku un neko pārpasaulīgu bez izjūtas par augstāko apziņu.

Vainaga čakra vieno ar pārējo pasauli un ar visuma enerģiju. Tās laba attīstība dara seksu ekstātisku un mistisku. Tās bloks nozīmē, ka mīlētāji ir ieslēgti prāta pasaulē, nespējot apvienoties ar dvēseli.

29. dec 2009 17:45, Arvīds Dinijs