otrdiena, 2015. gada 13. janvāris

Jūs Esat Nevainojami - Eņģeļi caur Ann Albers

Jūs Esat Nevainojami!
10.01.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …


Laimīgu Jauno Gadu! Laimīgu jauno visaptverošas Mīlestības gadu! Laimīgu jauno Sevis un sava personīgā viedokļa atzinīgas novērtēšanas gadu! Laimīgu jauno gadu līdz ar apzināšanos, ka nav jums šeit nekas jādara, lai izpelnītos Mīlestību, jo jūs jau tāpat tiekat Mīlēti neizmērojami! Laimīgu jauno gadu, kur varat brīvi būt, kas jūs esat.
Dārgie, mēs svinam un godinām jūs. Mēs svinam brīnišķīgo, uz jūsu planētas piedzimušo Gaismu, kas ikvienu iedvesmo. Šī Gaisma izraisa lielu saviļņojumu cilvēku Sirdīs. Šinī gadā nebūs vairs viegli izlikties, ka neesat tas, kas jūs esat. Šis ir gads, kad jūs izjutīsiet daudz vairāk cieņas pret sevi un citiem, gads, kad jutīsiet gatavību izteikties bez bailēm, gads, kurā jūs neuztrauks vairs tik ļoti, ko citi par jums domā un spriež, jo – ja jau Dievs jūs tādu ir radījis – tad jūs esat nevainojams – tāds, kāds jūs esat. Šis ir gads, kad jūs brīvi varēsiet ”BŪT” tā starojošā brīnišķīgā Dvēsele, kas jūs neapšaubāmi esat.
Šis ir laiks – pārstāt sevi ”uzlabot”, un vienkārši – sevi Mīlēt. Šis ir laiks – pārstāt ”atlaist” savu pagātni, un vienkārši – apņemt to Mīlestībā. Šis ir laiks – pārstāt uztraukties par to, vai jūsu jūtas un domas ir ”pareizas” vai ”nepareizas”, un saprast, ka tās vienkārši IR.
Jūs visi esat daļa no Dieva Mīlestības, kas iedvesta 7 miljardiem cilvēcisku būtņu un daudzām citām radībām. Jūs esat daļa no Vienotas Mīlestības, no Viena brīnišķīga esības kaleidoskopa. Nav jūsos nekā nepareiza. Jūs vai nu izbaudāt ar prieku sava ”es” piedzīvojumus, vai arī cīnāties ar tiem. Jūs vai nu ar Mīlestību uzlūkojiet visu, tādejādi dodot iespēju transformēties tam visam uz augšu, vai arī nosodat to.
Šinī gadā, dārgie, atļaujiet sev BŪT, kas jūs patiešām esat! Dodiet sev brīvību – domāt savas domas bez nosodījuma, izjust savas jūtas bez cenzūras, runāt līdzcietīgi, un vienmēr ar lielu cieņu. Dodiet sev brīvību – BŪT tai Dieva Dvēselei, par kādu Dievs jūs ir radījis.
Katrs no jums ir tik nenovērtējams, tik īpašs un unikāls – līdzīgi kā notis simfoniskā skaņdarbā, kā plaša spektra krāsu toņi mākslas šedevrā, kā ūdens pilieni plašajā un varenajā okeānā. Katrs no jums ir perfekts pat tad, kad jūs vēl tikai augat, lai piedzīvotu arvien lielāku Mīlestību dienu no dienas.


https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5619760