trešdiena, 2015. gada 28. janvāris

no 26.janvāra līdz 1.februārim

Šonedēļ tikai 27.janvāris būs bez čika laika, pārējās nedēļas dienas ar dažu stundu pārtraukumiem būs  Mēness bez kursa jeb tas saucamais Dižčiks, kad pie retrogradā Merkura klāt pienācis arī tukšs Mēnesis ar atpakaļgaitā esošu Jupiteru. Tātad debesu kanceleja iesaka neko jaunu un dižu neuzsākt, bet darboties ierastajā ritmā. Visemocionālākā gaidāma 1.februāra diena, jo šajā dienā Mēnesis atrodas sev ļoti spēcīgā pozīcijā – Vēzī, un jūtīgi cilvēki sajutīs jau pilnmēness  tuvumu. Paši jau saprotam, ka emocijas var uzjundīties ne pa jokam. Miers baro – nemiers posta.

27.janvārī līdz 20.februārim Venēra būs Zivju zīmē – te spēcīgi darbojas iztēle. Dvēseles pārdzīvojumi ļoti spilgti. Un šķiet, ka Mīlestības dienas svētki būs itin romantiski. Venēra te ir spēcīga, viņa prot ziedoties un mīlēt. Mākslinieku dzīve aktivizēsies, būs apskatāmas lieliskas izstādes, kā arī ieteicams apmeklēt operu, teātri un kino. Ja kāds vēlēsies uzlabot esošās attiecības, tad biļešu iegāde uz vienu no minētajiem pasākumiem, atmaksāsies mīļa cilvēka skatienā un arī sirsniņā.
Nedēļas sākumā Merkura un Urāna savstarpējā enerģētiskajā saspēlē kāds var sastapt sen neredzētu, bet ļoti jauku cilvēku ar kuru vajadzētu aprunāties pie kafijas tases.

29.janvārī Mēness ieies Dvīņu zīmē un veidos aspektu ar Venēru un Saturnu saspringtu, bet harmonisku ar Neptūnu. Tuvākajās dienās būs grūtības ar naudas darījumiem, respektīvi – tās zaudējums. Tāpat būs ļoti sarežģīti vienoties un atrast kompromisa variantu. Grūtības saprasties vienam ar otru. Iespējamas šķiršanās, skumjas, depresīvs noskaņojums, kuru uzlabot varēs harmoniskais Venēras un Neptūna savienojuma aspekts. Venēras saspēle ar Neptūnu rada vēlmi pēc skaistuma, estētiskuma un mākslas baudīšanas. Var tikt meklēti veidi kā apmierināt jeb nomierināt sevi. Šis ir žēlsirdības izrādīšanas aspekts, kas liek ziedot mazāk veiksmīgajiem un slimajiem. Vēlams uzmanīgi lietot apdullinošās vielas.

            30.janvārī Saulei savienojums ar Merkuru un ir vēl daži nozīmīgi aspekti, kas šo dienu padara visai interesantu. Bet no plkst.11:24 – nākamās dienas plkst.9:08 ir DižČika periods. Šī diena vairāk piemērota, lai atjaunotu savus garīgos spēkus, nevis fiziskām aktivitātēm.

http://www.draugiem.lv/uranija/#/uranija/news/?p=12871613