trešdiena, 2015. gada 28. janvāris

Kā īstenojas radošas idejas - Fragments no sarunas ar Niku 27.01.2015

Kā īstenojas radošas idejas
Fragments no sarunas ar Niku 27.01.2015
http://portal-preobrazenie.ru/ru/node/761
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule …


(01:33)
Jautājums no Marinas:
Šobrīd veidojas jauns skaists projekts Krievijā, kurš varētu reāli izmainīt pasauli tuvākajā laikā. Varētu piepildīties mūsu ilgas pēc tīras planētas, tīrām tehnoloģijām, tīra transporta. Runa ir par talantīgo krievu zinātnieku, inženieri Anatoliju Junicki [Юницкий Анатолий Эдуардович]. Viņš ir izstrādājis jauna līmeņa unikālu transporta tehnoloģiju, ekoloģiski tīru un ekonomiski izdevīgu. Īstenojot dzīvē šo projektu, Krievija jau 3 gadu laikā varētu kļūt par pašu plaukstošāko valsti pasaulē. Man šķiet, ka tā tad arī varētu būt jaunā 3.2D formāta Zeme. Nesaņemot atbalstu no valsts, Junickis ir izziņojis tautas ziedojumu investēšanu savā projektā. Ar katru dienu pieaug to cilvēku skaits no daudzām valstīm, kuri projektā iegulda savu artavu.
Dārgā Nika, ļoti gribētos ar Tavu palīdzību ielūkoties nākotnē. Esmu pārliecināta, ka šis projekts jau eksistē smalkajos plānos, un gaida savu reālo izpausmi uz Zemes. Un vēl, ja iespējams, pāris vārdus par pašu Junicki – man šķiet, šis cilvēks ir nācis šinī pasaulē ar īpašu misiju.
Nikas atbilde:
… Ļoti spilgts, ļoti interesants biedrs … tas jāsaka bez jebkādām šaubām …
Lieta ir tāda, ka viņš pieder vēl arī pie tiem, kuri uztur savos laukos saistību ar jauno mentalitāti, uztur jaunas idejas … Tādi cilvēki šeit ir bijuši vienmēr, droši vien atceraties labāk par mani vēl citus lieliskus inženierus, kuri dzīvo arī patlaban uz Zemes, un kuriem izdevies iemiesot savus projektus, uzbūvēt celtnes, tiltus, veselus ēku masīvus … Šie projekti ir ļoti unikāli, varētu pat teikt, kosmiski … Paldies jums par jautājumu.
Lieta ir tāda, ka atklāt un pielietot vienmēr var … Jebkura ideja, novatoriska ideja nonāk blīvajā līmenī no citiem daudz augstākiem līmeņiem. Tur viss jau sen ir izstrādāts, tas viss jau sen pastāv, bet ne obligāti tādā pašā veidā – saglabāta tiek ideja, pats princips … vai tas attiektos uz transportu, vai uz arhitektūru, vai uz kādu citu zinātnes jomu. Pati ideja, pats princips ir novatorisks, un smelts šajos jaunajos mentālajos laukos. Viņš (Junickis) protams nav vienīgais tāds šobrīd uz planētas … viņš formē kā reiz, šinī gadījumā, šo jauno attieksmi pret dzīvi, jauno attieksmi pret dabu.
Bet paskatieties, kas notiek. Ja kolektīvā apziņa, visas cilvēces kolektīvā apziņa nav vēl gatava šīs jaunās idejas pieņemšanai, bet tas nozīmē, ka principā ir vēl kaut kāda daļa no cilvēces, kura tomēr atstāj ievērojamu iespaidu uz kopējiem apziņas laukiem, un kurai absolūti neko nenozīmē vārds ekoloģija, neuztrauc tas, ka pasaulē sarodas arvien vairāk izgāztuvju, ka ir ļoti daudz tādu tehnoloģiju, kur liela daļa izejvielu ražošanas procesā pārvēršas atkritumos. Pati cilvēku sadzīve tiek balstīta uz liela daudzuma atkritumu saražošanu, ar kuriem nezina, kā tikt galā. Tas vis, visas šīs tehnoloģijas – tā ir cilvēka attieksme pret savu personīgo dzīvi, tā ir attieksme pret cilvēku vispār, attieksme pret sevi, kā daļu no Veselā.
Nav iespējams cilvēku PIESPIEST būt atbildīgam, izturēties atbildīgi pret visu planētas dabu, pret visu cilvēci, pret tehnoloģijām, … taču šādu cilvēku rodas arvien vairāk un vairāk, un līdz ar to izmainās arī kopējā pieeja, kopējā attieksme pret dzīvi vispār. Tā ir daļa no tās programmas, kuru mēs ar jums tagad izpildām.

Mūsu uzdevums ir – Mīlēt, Pieņemt visus tādus, kādi tie ir, godbijīgi izturēties pret dzīvi, sevi uztverot nevis vienkārši kā kaut kādu savas fiziskās ģimenes, darba kolektīva vai savas pilsētas un valsts atsevišķu vienību, bet domāt jau lielākos mērogos, visas planētas mērogos, sevi neatdalot no visiem citiem cilvēkiem, no visa dzīvā.
Tas viss ir Dievišķās Sirds darbības lauks, šādi mēs  veidojam jaunus portālus, šādi ir radies un noformējies Jaunais Apziņas  lauks. Tas lauks, kuru mēs tagad uzturam, balstoties uz Režģi 144, kas tika aktivēts vēl pirms iekšējās Zemes augšāmcelšanās 2012. gadā. Šis process ir daļa no visa augšāmcelšanās procesa.
Kas attiecas uz Junicki, tad tā patiešām ir ļoti skaista, ļoti interesanta būtība, satur daudz Plejādiešu DNS, skaista, patiešām skaista būtība. Tādu tagad ir daudz. Jaunie bērni, kas tagad nāk uz Zemi – viņu laukos jau tagad ir ierakstītas visjaunākās tehnoloģijas, gan transporta jomā, gan celtniecībā, vispār, visās dzīves sfērās, ražošanas tehnoloģijās un vēl daudz kur … Taču tās tiks iedzīvinātas jau pie jaunas Apziņas, jo šīs Zināšanas var tikt uztvertas un pieņemtas vienīgi caur Dievišķās Sirds Apziņu.
Te ļoti svarīgi būtu saprast, ka – kamēr mēs nebūsim izmainījuši kopējo visas cilvēces apziņu, kamēr nebūsim izdziedinājuši visus, kas iegremdējušies šinī materiālo vērtību spēlē, un aizmirsuši, ka primārais ir Gars, un neredz tālāk par savu paša degunu un savām personīgajām egoistiskajām vēlmēm un tieksmēm, kamēr tas neizmainīsies – nekāda tehnoloģija nevarēs īstenoties, neatkarīgi no tā, vai šim mērķim tiek vākti līdzekļi, vai nē – šīs tehnoloģijas tik un tā visu laiku bremzēsies.
Taču šādu cilvēku atnākšana ir ļoti svarīga. Un mēs tagad visi varētu atbalstīt ne vien jaunos bērnus ar visām viņu jaunajām idejām, bet atbalstīsim arī visus cilvēkus, kuri ir ļoti spēcīga Gara un skaistas Apziņas nesēji, jo uz viņiem turas, un ir izbūvētas ļoti iespaidīgas vertikāles/portāli, lai tādejādi tiktu uzturēti caur šiem cilvēkiem kopējie mentālie lauki. Mēs kopā ar jums tagad varētu vēl arī ar savas Sirds Gaismu piepildīt visus mentālos laukus, visus cilvēces kopējos mentālos laukus, attīrot tur ar savas Sirds Gaismu daudzās bailes un daudzos ierobežojumus priekšstatos, kuri ir ielikti mūsos caur tiem ierobežojumiem, kas bija šeit gluži dabiski ieviesti, lai uzturētu šo dualitātes Spēli, kurā mēs atradāmies.
Taču SPĒLE IR GALĀ.
Un tagad ir svarīgi, ĻOTI svarīgi – nenosodīt nevienu, NEVIENU.
Tā bija Spēle. Ne visi vēl ir pamodušies. Ne visi vēl ir sapratuši, ka tā ir bijusi tikai Spēle.
Daudzi vēl izmisīgi spēlē.
Bet mūsu uzdevums ir – pamodināt viņus, taču pamodināt maigi, nevis purināt un teikt, ka nav ko gulēt vairs, te taču tādas tehnoloģijas jāievieš, un tamlīdzīgi … Nē, šeit tādas metodes, kad iet mītiņos un aicina uz akcijām, šeit tādas metodes neder. Šeit darbība norit pavisam citos līmeņos. Šis ir darbs Dievišķās Sirds līmenī, kad strādājam BEZ vārdiem, bet ja jau runāt – tad runāt tikai par Mīlestību, dziedāt par to, slavināt to, slavināt cilvēku un viņa iespēju bagātību, viņa domu skaistumu, uzturēt to visu apkārtējā telpā CAUR SEVI, caur sevis paša Skaistumu, nenosodot citu cilvēku stāvokli, un priecājoties, ka tādu, kas priecājās par dzīvi un labu vēl visiem nevienu nenosodot, tādu, par kādiem tiecamies būt mēs, kļūst arvien vairāk, - lūk kur patlaban atrodas Galvenā Atslēga uz Visaptverošām Pārmaiņām. Jebkurš nosodījums, jebkura nepieņemšana, vai arī cenšanās strādāt vecajās shēmās, par piemēru, vācot naudas līdzekļus kādam projektam, - tās visas ir vecās shēmas, kuras tagadējā dzīvē nevar tik atbalstītas.
Visi projekti realizēsies, un tie JAU realizējas, kā mentāli projekti mentālajos līmeņos, – šinī ziņā jums ir pilnīga taisnība – tas, kas tiek ielikts tagad MENTĀLAJOS LĪMEŅOS, kā kaut kas jauns, kas pagaidām vēl nevar tikt pieņemts pie cilvēces patreizējā apziņas stāvokļa. Tas, kas tiek ielikts tagad jaunu ideju, jaunu projektu veidā – tas formējas, realizējas daudz augstākās vibrācijās, un tās ir jaunā 3.2D formāta Zemes vibrācijas. Tas ir augstāku vibrāciju slānis, kas apņem Zemi tora veidā, nevis sfēriskā, jo pagaidām tas viss vēl ir formēšanās stadijā, tas atrodas mums visapkārt, tas iet caur mūsu Zemi. Tas ir tā, it kā divi tori būtu uzģērbti Zemei, tēlaini izsakoties, un pēc būtības tas tā arī ir, jo abu šo toru serde sakrīt ar jaunā magnētiskā lauka asi, un faktiski šie tori veido jauno 3.2D formāta, un 3.4D formāta Zemi., kas divās dažādās vibrācijās iezīmējas jau patlaban.
Maigā/Saudzīgā Pāreja nosaka, ka vienlaikus nokopēsies viss, kas atbilst šīm jaunajām vibrācijām. Tādēļ tas, kas tagad tiek ielikts atjaunotajā mentālajā laukā, – tas tiek jaunā, jau pastāvošā magnētiskā lauka uzturēts un atbalstīts, un tātad arī jaunā gravitācijas lauka un visu citu jauno lauku uzturēts un atbalstīts, jo tas, kas tiks realizēts tur, tas tiek ielikts jau šeit. Tas patiešām tā ir.
Šeit vienīgi svarīgi ir saprast, ka viss tas piedzimst un tiek uzturēts un atbalstīts vēl šīs vecās pasaules iekšienē, un vienlaicīgi tas rodas un atbalstu rod cilvēku iekšienē, un izpaužas uz āru. Tādēļ, ka tas, kas caur Sirds gaismu iziet uz āru, tas arī formē Jauno Zemi, šo 3.2D un 3.4D formāta Zemi. Saprotiet, viss tas iet caur mūsu katra Sirdi – jaunais magnētiskais lauks, Kristus Apziņas lauks, Jaunā Zeme – viss tas ir arī mūsu pašu radīts – mēs esam tā Līdz-Radītāji. Tas reāli notiek ik katru brīdi. Bet tie, kuru Sirdis vēl ir noslēgtas, viņi nevar saskarties vēl ar šīm vibrācijām, viņi joprojām vēl uztur šo veco mentālo lauku, emocijas, un uztur vēl tādejādi šo veco atšķirtības Spēli.
Taču mēs visi esam Apziņas Plūsma, mēs visi pakāpeniski turpinam pieņemties Gaismā, mēs pastāvīgi turpinām pastiprināt Plūsmu, arvien izteiktāk un spilgtāk iezīmējam Jaunās Zemes laukus, tie pieaug burtiski caur mūsu un Gaijas kopīgo Sirdi. Tie aug lielāki, un vienlaikus arī patreizējie lauki tiek dziedināti. Un reizē ar to mēs arī maigi un saudzīgi aizvietojam vecās aizejošās apziņas laukus, atšķirtības laukus, tās apziņas laukus, kurā katrs bija juties atšķirts un atdalīts no visiem, un kurā izdzīvot var, vienīgi laužoties uz priekšu ar elkoņiem, un ieņemt labāku vietu sev šeit uz Zemes, kā saka, izcīnīt sev vietu zem saules, – šī apziņa tiek aizvietota ar Vienotības Apziņu, ar Kristus Apziņu. Un viss tas notiek, šī formēšanās notiek caur mūsu Sirds Apziņu. Lūk, kāpēc tik svarīgi ir fokusēties uz mūsu Dievišķo Sirdi, uz mūsu Vienotību. Tādēļ, ka viss notiek caur cilvēku, kurš vienlaikus ir pacēlis Apziņu, paplašinājies, un sapludinājies ar visu Kosmosu.
Viss, kas notiek šeit – Jauno Zemju formēšana, tas notiek arī vienlaikus, kā citu jaunu planētu, jaunu (saules) sistēmu formēšana VISUR PasaulsĒkā. Milzīgs daudzums jaunu saules sistēmu, jaunu galaktiku, jaunu visumu rodas TAGAD, un viss tas notiek sinhroni reizē ar to, kas notiek šeit uz Zemes, un uz Jaunizveidojamajām mūsu Saules Sistēmas Zemēm, jo tas viss vienlaikus notiek ne vien ar Zemi, bet arī ar mūsu Sauli, ar visām mūsu saules Sistēmas planētām dažādos vibrāciju līmeņos, dažādos vibrāciju koridoros.
Lūk, kādēļ šeit darbojas visdažādākie Dievi. Mēs sadarbojamies ar daudz un dažādiem Dieviem, ar Dieviem Pamatlicējiem, kuri formē, detalizēti formē šīs jaunās Jauno Realitāšu matricas. Viss notiek caur mūsu Sirdi, dārgie. Un mūsu katra atbalsts jaunajiem mentālajiem laukiem caur savu mentālo stāvokli, kurā nav vairs nekādu robežu, nav vairs nosodījuma, nav pat vairs nekāda agresijas nosodījuma – tas viss ir daļa, pamata daļa no Jaunās Zemes. Tas tik tiešām tā ir – arī attiecībā uz Jaunās Zemes daudzajiem parametriem.
 Tas ir tas, ko ļoti svarīgi ir saprast, ka viss tas notiek un formējas caur katru no mums, un caur mūsu un Gaijas kopīgo Sirdi. Un katrs no mums ir atbildīgs par to daļiņu no mūsu kopīgās Sirds, kura piedalās šinīs grandiozajās Pārmaiņās, un šajos grandiozajos darbos.
Tad nu lūk mēs pie viena varētu saharmonizēt jaunos mentālos slāņus … Daudz Dievu ir mums pievienojušies, arī mūsu Augstākie Aspekti, izraisot virpuļveidīgu deju, jo mēs ierosinājām šīs enerģijas … Lūk, ko nozīmē mūsu Dievišķā Sirds darbībā !!! – tikai nedaudz parunājāmies, nedaudz vaļīgāk atlaidām savus rāmjus, novācām ierobežojumus, no cita skatupunkta paraudzījāmies uz Dzīvi, uz to, kā viss formējas – un savērpās enerģijas ļoti spēcīgi caur mums, un visi tie ir procesi, kurus mēs piedzīvojam KATRU BRĪDI, dārgie. Un apzināta piedalīšanās šajos procesos – paši redziet, cik spēcīgi tā iedarbojas.
Mēs varētu kopā ar jums vēl saharmonizēt un piepildīt ar mūsu Sirds Gaismu arī visus citus mūsu smalkos slāņus, mūsu planētas lauku slāņus, par cik viss ir vienota sistēma, un tā nav atdalāma jau pēc savas būtības, viss pastāvīgi mijiedarbojas, un arī mūsu planētas blīvais ķermenis, un arī ēteriskie lauki, viss tas mijiedarbojas ar daudzajiem mums pašiem/citiem, ar visiem cilvēkiem. Viss tas mijiedarbojas ar planetāro ķermeni, ar visiem smalkajiem ķermeņiem, un ar daudzajiem paplašinājumiem, un tanī skaitā arī mijiedarbojas ar mūsu un Gaijas vienotās Sirds projekcionēšanas sistēmu, kura tiek pastiprināta caur citu mūsu saules sistēmas planētu aspektiem, kuri kopā veido vienotu mūsu Pasaules Galvaspilsētas CERĪBU ZVAIGZNI [Mer-Ka-Ba], un viss tas pastiprināti strādā jau mūsu vispārējās paplašināšanās labā.
Lūk tādas, kaut arī ļoti vienkāršotas shēmas, kuras mūsu prātam saprotamas … Bet Sirds, kura sevi dāvā līksmā sajūsmā un patiesi uzticoties Dzīves Plūsmai, viņa nekādus rāmjus, nekādus ierobežojumus vispār nezina un nepazīst.                               


https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5647599