trešdiena, 2015. gada 28. janvāris

Mīlestība Visur ar Jums - Eņģeļi caur Ann Albers

Mīlestība Visur ar Jums
24.01.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …

Pievērsiet savu uzmanību Mīlestībai šogad dārgie! Ļaujiet sev saņemt Mīlestības pārsteidzošās un skaistās veltes, kas jums ir pieejamas ik katru savas dzīves mirkli. Izejiet pie dabas. Jūs Esat Mīlēti. Iedzeriet ūdens malku. Jūs Esat Mīlēti. Sajūtiet savas rokas, savu elpu, savus Sirds pukstus … Jūs Esat Mīlēti. Palūkojieties uz brīnišķīgajām krāsām visapkārt. Jūs Esat Mīlēti. Klausieties mūzikā, kas paceļ jūs Debesīs. Jūs Esat Mīlēti. Ieskatieties dzīvnieku un bērnu acīs. Jūs Esat Mīlēti.
Paraugieties uz telpu sev apkārt. Jūs Esat Mīlēti. Paraugieties uz ēdienu sev priekšā. Jūs Esat Mīlēti. Paraugieties uz to, ka mēs uzrunājam jūs caur šīm rindiņām, un zinām katru no jums kā dārgu, brīnišķīgu un nenovērtējamu Dvēseli šeit uz Zemes. Jūs Esat Mīlēti.
Dārgie, nevienu brīdi jums nav iespējams palikt bez Mīlestības. Mēs zinām, ka reizēm jūs paliekat bez cilvēciskas mīlestības, un ir pavisam normāli, ka jūs tiecaties piedzīvot šo dziļo savienojumu. Taču arī tad – tik un tā – jums paliek Dieva Mīlestība … visās vietās, visās lietās, kur vien jūs paskatīsieties – jūs to atradīsiet.

Šonedēļ pacentieties ATRAST šos Mīlestības apliecinājumus sev visapkārt. Jo cītīgāk jūs meklēsiet – jo vairāk jūs atradīsiet. Jo vairāk jūs atradīsiet – jo labāk jūs jutīsieties. Jo labāk jūs jutīsieties – jo vairāk Mīlestības jūs sajutīsiet, par cik Mīlestība vēlas – CIRKULĒT Visumā – caur JŪSU katra skaisto un pukstošo cilvēcisko Sirdi.

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5641424