trešdiena, 2015. gada 21. janvāris

no 21.janvāra līdz 11.februārim Merkurs retrogrāds(atpakaļejošs).

No 21.01.2015 plkst.17:55 līdz 11.02.2015 plkst.16:57

Merkurs Retrogrāds (atpakaļgaitā skatoties no Zemes) Ūdensvīra zīmē

tiek ieteikts padomāt par iesaistīšanos pasākumos, šovos, domu biedru grupās. Vai man tas ir vajadzīgs? Un ko es no tā vēlos iegūt? Tāpat topā var atrasties skolu lietas un jautājumi par bērnu namiem. Tostarp var aktualizēsies veco ļaužu pansionātu tēma. Kā arī gaisā var iet kāda sensācija. Darba maiņa jeb jaunas nodarbošanās atrašanās sfērā arī būs gaidāmi pēc kāda laika pārpratumi un pat kāds "nesmukums".

Tomēr parasti tiekam brīdināti, ka šajos periodos, kamēr Merkurs iet atpakaļgaitā, nevajadzētu parakstīt līgumus, kā arī vienoties par sev būtiskiem jautājumiem. Tāpat nebūtu vēlams veikt nozīmīgus un svarīgus iepirkumus un vērt vaļā savu biznesu. Šajā laikā pieņemtos lēmumus tāpat nāksies atkal pārskatīt.

Retrogrādā Merkura periodā tiek dota iespēja vairāk izmantot savas sajūtas un intuīciju.
Ikdienā  racionālais prāts parasti dominē. “Veselais saprāts”, kas parasti dominē lēmumu pieņemšanā un saziņā ar citiem, būtu jāaizvieto ar “sirdsbalsi”.

Atpakaļejošā Merkura periodā tiek atļauts saskatīt nianses un “sadzirdēt” skaļi nepateikto. Tostarp kļūst daudz vieglāk sadzirdēt savu iekšējo “gudrības balsi”, kuru parasti apslāpē pārlieka racionalizēšana. Galvenais, kas būtu jāpanāk – jāļauj prātam “atpūsties” un daudz apzinātāk jāizmanto savas sajūtas un intuīcija.

http://www.draugiem.lv/uranija/#/uranija/news/?p=12855338