ceturtdiena, 2015. gada 29. janvāris

SEVIS APZINĀŠANĀS CAUR ĒTERISKĀM EĻĻĀM


Organizēju jaunu eļļas grupu un jau pavisam drīz – 6.februārī sāksim jaunu tikšanās ciklu.

SEVIS APZINĀŠANĀS CAUR ĒTERISKĀM EĻĻĀM.

Vadītāja: Inita Krūmiņa arompsiholoģe, aromterapijas lektore, aromdiagnostikas speciāliste

Sīkāka informācija un pieteikšanās: Uz tikšanām lūdzu pieteikties, pa tālruni 29439404, vai sūtot e-pastu uz krumina.inita@gmail.com

www.facebook.com/Aromterapija





  „...nevajag mēģināt izārstēt atsevišķu daļu, ja neārstē visu kopumu. Nevajag ārstēt ķermeni, ja to nedara ar dvēseli. Lai būtu vesela miesa un vesela galva, vajag sākt ar prāta dziedināšanu. Lai neviens nesola izārstēt jūsu galvu, iekams nav dziedināta dvēsele”.

Platons, 427.-347.g pr.Kr.

Aromterapija ir viena no praksēm, ko izmanto holistiskā pieejā veselības uzturēšanai. Tā izskata cilvēku kā vienotu veselumu- fiziskajā, emocionālajā un garīgajā līmenī, kā arī tā atrašanos noteiktā sociālajā vidē. Ja trūkst līdzsvara vienā līmenī, arī citos nevar būt harmonija. Un tādēļ aromterapija ir brīnišķīgs līdzeklis, lai harmonizētu mūsu fizisko un psiholoģisko stāvokli, līdzsvarotu mūsu prātu un emocijas, Aromterapija dod pozitīvu un stabilu rezultātu, patīkama un viegla lietošanā, paaugstina cilvēka dzīves kvalitāti. Pakāpeniski atbrīvo no nomāktām emocijām un atmiņām. Neizsmeļams avots labam garastāvoklim, enerģijai, priekam un sevis dziedināšanai..

Ēteriskās eļļas ir kā vēstneši no garīgās pasaules un katra ēteriskā eļļa ir kā dzīva būtne, ar kuru mēs varam nodibināt kontaktu, lai tiktu tuvāk savai dārgumu krātuvei, savai patiesai būtībai, savai dvēselei, savai gaismai, dievišķumam un mīlestībai.

Šīs tikšanās reizes vairāk būs domātas cilvēkiem, kas grib kaut ko mainīt savā dzīvē, tikai nezin kā, vai grib iepazīt un izprast vairāk sevi, lai rastu atbildes uz saviem – kā? kāpēc?

Mūsu tikšanās reizes būs tuvināšanās savai patiesai būtībai, kurās sajutīsim sevi, savas vēlmes, sajūtas, ieraudzīsim likumsakarības kādās konkrētās savas dzīves situācijās, radīsim atbildes uz nesaprastiem jautājumiem. Tas būs kā savas dzīves dvēseles revīzijas darbs, izmantojot ēterisko eļļu kā pavadoni, transformētāju un dziedinātāju vienlaicīgi. Tu labāk sapratīsi savu rīcību un to, kas un kā tev jāmaina savā dzīvē. Galarezultātā būsi harmoniskāks un laimīgāks cilvēks.

Darbs notiek nelielā grupā, mierīgā, draudzīgā atmosfērā, daloties savās sajūtās ar pārējiem grupas dalībniekiem. Katru tikšanās reizi smarosim vienu vai divas ēteriskās eļļas. Ieklausīsimies sevī, savā ķermenī, sajūtās un emocijās. Meditēsim ar eļļu. Apzināsim sevi caur smarām un vajadzības gadījumā arī transformēsim, atrisināsim procesus, kas mums traucēs doties tālāk. Kļūsim uzticīgāki savām sajūtām, jutībai un intuīcijai, kļūsim atvērtāki sev un apkārtējiem, tanī pašā laikā skaidri zinot, kas es esmu un ko vēlos!

Kā arī iegūsiet detalizētāku informāciju par katru ēterisko eļļu, ko smarosim, tās raksturu, īpašībām un pielietojumu, kā arī smaras paraudziņu.

 

Grupas sākums – 06.februāris, 2015, plkst. 18:15.
Kopējais grupas darbības periods : pēc vienošanās

Tikšanās laiks: divas reizes mēnesī, katru otro piektdienu no plkst. 18:15-21:00.
Iekļautas tējas un kafijas pauzes.

Norises vieta: Tērbatas iela 33/35 – 2 (durvju kods: 2 atslēga 1059)

Ieeja no Lāčplēša ielas, durvis, kas atrodas starp veikala TOP ieejas un izejas durvīm. 2 stāvs, 2 dzīvoklis

Dalības maksa: ziedojums no 25,- EUR par katru tikšanās reizi, iepriekšējo grupu dalībniekiem iespējamas atlaides.

Vadītāja: Inita Krūmiņa arompsiholoģe, aromterapijas lektore, aromdiagnostikas speciāliste

Sīkāka informācija un pieteikšanās: Uz tikšanām lūdzu pieteikties, pa tālruni 29439404, vai sūtot e-pastu uz krumina.inita@gmail.com

www.facebook.com/Aromterapija




Vietu skaits ierobezots - obligāta iepriekšēja pieteikšanās.

Lai sekmīgi plānotu tikšanās norisi, ir svarīgi zināt cilvēku skaitu, tāpēc lūgums pieteikties līdz 4. februārim!


P.S.
Ja netiekat konkrēti piektdienās, vai būs vairāk gribētāji, kā atļauj telpa, tad iespējams tiks organizēta grupa arī kādā citā nedēļas dienā, vai vienu reizi mēnesī sestdienās. Rakstiet arī savas vēlmes.

Ja domājat, ka kādam šī informācija var noderēt, tad pārsūtiet to saviem kolēģiem, draugiem un citiem interesantiem. Paldies!

Aicinu pievienoties arī Jūs!


Ar vislabākajiem vēlējumiem un uz tikšanos!

Inita






NEDAUDZ VAIRĀK........

Jau labu laiku pasaulē risinās straujš pārmaiņu laiks. Reizēm ir sajūta, ka esam apjukuši, par kaut ko ir jāizšķiras un tad padodamies kaut kādām straumēm, kuras mūs kaut kur nes. Taču svarīgi ir neļauties šīm straumēm, kas mūs rauj līdz, bet saglabāt kontaktu ar savu dvēseli un dvēsele zina, kas būs pareizākais mums, ko esam iecerējuši šajā dzīvē paveikt.

Un te rodas jautājums - kā tad saglabāt līdzsvaru ar savu prātu, ķermeni un dvēseli? Jo reizēm šķiet, ka stress rada neirozes, galvas sāpes, kad eju uz darbu, kuru nemīlu, ka dzīvoju kopā ar vīru tikai bērnu dēļ utt. Lielajā dzīves steigā, mēs nepazīstam paši sevi. Ko es gribu, ko vēlos es? Kas man sagādās prieku? Lielākā daļa strādā jau ar sekām- bailēm, depresiju, apātiju, slimībām. Ēteriskās eļļas mums palīdz saskatīt jau cēloni un risinājuma ceļu, lai iegūtu līdzsvaru, lai atgrieztos pie sevis, pie savas patiesās būtības, jo lielākā daļa esam jau tālu prom no sevis- darām, jo tā jādara, tā kāds teica, lika. Kur paliekam mēs paši?

Tad nu šoreiz iesim tālāk, tālāk par savām bailēm, neziņu... smarosim ēterisko eļļu un atklāsim kā smara mūs ietekmē. Mācīsimies sajust savu ķermeni, kļūsim jutīgāki, zinošāki un iespējams jums izdosies spert pat milzu soļus priekšā savām bailēm, aizspriedumiem, pieņēmumiem, aizvainojumiem, dusmām, vainas sajūtām, nesaprastām un nepieņemtām lietām, nojaukt barjeras un atrast savu patieso Es, savas patiesās vēlmes, kā arī ieraudzīt savas stiprās un vājās puses, cēloņus kādai neatrisinātai lietai vai pat slimībai. Darbā ar eļļu ir jāļaujas, jo nav pareizi, vai nepareizi. Viss, kas notiek ir tieši tā kā tam jānotiek, tieši tik daudz, cik cilvēks ir tam gatavs.

Kā tad tas viss darbojas? Katra ēteriskā eļļa iemieso un nes sevī kādu dzīves principu. Un šī eļļa realizē šo principu visos mūsu dzīves līmeņos (ēteriskā, garīgā, fiziskā). Tas, ko mēs fiziski sajūtam savā ķermenī- tās ir principa sekas, tulkojums mūsu fiziskajā ķermenī. Mums smarojot eļļu ir svarīgi izprast šīs eļļas principu un reakcija uz smaru (patīk vai nepatīk) rāda mums, cik tālu esam, kur atrodamies pašreizējā dzīves brīdī, attiecībā pret eļļas principu. Eļļas mums var palīdzēt, jo saprotam, ka ir patīkama vai nepatīkama smara un arī izprotam kāpēc ir šī nepatīkamā sajūta šo eļļu smarojot. Tā ir, kā atziņas izdarīšana pašam par sevi.

Piemēram, ja nepatīk rou eļļa- tas var liecināt par mīlestības raizēm, aizvainojumu, vilšanos, sāpēm, kas bremzē mīlestības izpausmi. Un roze palīdzēs tikt galā ar šķērsli, bloku, lai var attīstīties un dzīvot tālāk. Turklāt, jo nepatīkamāks mums aromāts, jo lielākas sāpes mums bijušas ar šo principu un tās varētu būt pat neapzinātas sāpes, kad nesaprotam kāpēc. Ja eļļa ļoti patīk, esmu atvērts principam un nekas man nestāv ceļā.

Eļļas ir kā Skolotāji, kuri mēģina mums mācīt šos dzīves principus, dziedējot sevi.

Ēteriskās eļļas ir dzīvas būtnes un mēs varam ar tām nonākt kontaktā un komunikācijā, mēs varam tām uzdot jautājumus un saņemt atbildes, turklāt tās ir tik atvērtas un pretimnākošas, ka pašas vēlas nonākt kontaktā ar mums.....tad mācīsimies klausīties caur sevi, ko tās mums vēsta.

Ja ostam ēterisko eļļu, mēs ostam smaru, bet vēl vairāk- mēs ostam paši sevi.

Darbojoties ar ēteriskajām eļļām, mēs ar katru reizi arvien vairāk un vairāk apzināsimies savas vājās un stiprās puses, savus ierobeojumus, blokus un vēlmes, savas dvēseles brūces, sāks šķetināties samezglojumi, noplaks dusmas un naids, parādīsies jaunas iespējas un risinājumi, parādīsies personības stiprās puses. Un mainoties pašiem, mainīsies arī apkārtējie cilvēki. Darbojoties ar eļļām mēs iegūstam milzīgi bagātu pieredzi, kuras laikā mēs saprotam un transformējam savas dzīves galvenos aspektus. 

Kad smarojam eļļu mēs kļūstam par trauku, kurā uzņemam eļļas būtni un katrs to uzņem savādāk un katrs to izpau savādāk un tāpēc labs ir grupas darbs, jo tā ir liela un dziļa pieredze ko mēs ieraugām. Mēs arvien vairāk sākam dzīvot savā sirdī, nevis prātā.

Kad darbojamies grupā, mūsu sirdis savienojas un mūsu kopīgā enerģija, kļūst

par mūsu spēku un saprotam, ka esam vienoti ar visiem cilvēkiem apkārt, mēs esam viens veselums.

Caur citiem iegūstam atziņas un  sapratni, kas palīdz mums doties tālāk. Un pateicoties grupas darbam, mēs kļūsim vēl jutīgāki, atvērtāki un dodošāki.

Strādājot ar eļļām, mēs maināmies un dareiz var likties, ka viss notiek pa strauju, pa ātru, ka šai transformācijai neesmu vēl gatavs. Rodas tāds „vidus” stāvoklis- pārejas posms. To varētu salīdzināt ar kurpēm, kur vecās ir tik grūti novilkt, jo tik ierastas, taču jaunās vēl nav ievalkātas. Dareiz tas ir grūti, var rasties spriedze, vai tukšuma sajūta, taču šis laiks vienkārši ir jāpieņem un ar mīlestību jāizdzīvo. Jo.....lai varētu atnākt jaunais, ir jāatlai vecais! Dzīve mainīsies un jūs būsiet tikai ieguvēji. Turklāt ēteriskā eļļa mūs vienmēr dziedē un atbalsta, palīdz būt mums patiesiem pret sevi un citiem, palīdz ieraudzīt un sadzirdēt sevi, savas vēlmes tieši šajā brīdī. Tās savā vienkāršībā mūs aizved tik dziļi- aizved mūs līdz savas dvēseles dzīlēm, līdz mūsu patiesai būtībai.

Esmu ļoti pateicīga ēteriskām eļļām, jo tieši viņas man ir mācījušas būt pateicīgai, kļūt mierīgai, uzmanīgākai, ticošākai, paļaujošākai, gudrākai, saprotošākai, dzirdošākai, redzīgākai, jutīgākai, mīlošākai, atvērtākai, vienkāršākai, sievišķīgai...... būt pašai! Man tas ir svarīgi un es esmu atradusi šo ceļu, man tā ir milzīga dāvana un pieredze no garīgās pasaules- darboties ar tik dziedinošu enerģiju un gudrību.

Iespējams tieši šobrīd esat dzīvē apjukuši un nezināt ar ko sākt, ko mainīt vai darīt, taču es gribu jūs iedrošināt doties sevis izzināšanas un dziedināšanas ceļā....kļūt jutīgiem, izprast savu ķermeni, atklāt savus psiho emocionālos blokus, būt savā esībā, izprotot sevi un citus....sastopot dievišķo nepastarpinātā veidā sajūtot to pašam caur ēteriskām eļļām.....un visbeidzot kļūt laimīgiem.

 

DAAS ATSAUKSMES:

Ar nepacietību gaidīšu nākamo mūsu kopā sanākšanu, jo tās ir brīnišķīgas un arī brīnumaini ir notikumi pēc tām, es tiešām piedzīvoju jaunas atklāsmes, it sevišķi pēc pēdējās nodarbības. It kā jau nekas iepriekš nebijis nenotika, taču es daudz ko, liekas, sāku saprast, kas un kāpēc ar mani notiek, es par tiem saviem mellumiem, un cik brīnumaini - līdz ko es tos apzināju sevī (tas nebija patīkami),šķiet, uzlabojās manas attiecības ar apkārtējiem.
Un šie vārdi par tuvināšanos savai patiesajai būtībai...tā tiešām ir...

Paldies par šīm kopā būšanas reizēm!
Lita



Ēteriskās eļļas vienmēr ir bijušas vilinošas, tāda sajūta, ka tas ir
kaut kas īpašs, silts un labs. Līdz pavisam nejauši esmu satikusies ar tām pa īstam, un nu es pa mazam solītim tās iepazīstu, lai gan varētu teikt, ka eļļas iepazīstina mani ar mani pašu. Man patīk tieši šādi - lēnām sajust, saprast, tā kā izgaršojot/izsmarojot baudīt mirkli. Tā ir neaprakstāma sajūta - ļauties smaras sajūtai, un kas tik neatklājas! Tie man ir pirmie soļi šajā nezināmajā pasaulē - ēteriskās eļļas, meditācija, ieskatīšanās sevī. Šķiet kopā ar mums ir brīnums, un ir tik brīnišķīgi būt klāt, būt iekšā tajā mistērijā, ko veido ēterisko eļļu smara, sarunas, dalīšanās, atklāsmē, ka sajūtas atbalsojas vēl kādā, kad saproti - man ir līdzīgi. Katram jau ir savs stāsts, bet caur citu mistiskā veidā es gūstu atbildes uz saviem jautājumiem. Tas ir tik brīnumaini! Mīļš paldies katrai dalībniecei, jo šķiet tikai kopā veidojas tas brīnums! Un īpašais paldies Tev,
Inita, par iepazīstināšanu, par doto iespēju, par mīlestību, ko Tu
mums visām dod!

Inese

Mūsdienās ir daudz sevis pilnveidošanas, attīstīšanas kursu un nodarbību kā NLP, mūizglītība un citi. Esot nepieciešams sevi “upgrade” kā nemodernu, lēnu datoru. Kāpēc? Lai saraotu vairāk, ātrāk un lētāk. Laikam tā. Bet varbūt sākt no sevis izzināšanas?
Es eju uz eļļu meditācijām. Es izzinu sevi caur eļļas gaismu un apkārtējās auditorijas vibrācijām. Es atslēdzos no ātrāk, labāk un vieglāk. Es pieslēdzos sev, izzinot, ko man vajag mainīt, lai būtu saskaņā ar sevi un apkārtējo pasauli.
Paldies mūsu Skolotājai, kas meistarīgi vada šo izziņas ceļu, ko es nosauktu par ceļu pie sava patiesā ES.

Indra