pirmdiena, 2015. gada 19. janvāris

no 19.janvāra līdz 25.janvārim

 

 
No 14.01.2015 līdz 24.01.2015(precīzs aspekts 19.01.2015) – Venērai opozīcijā ar Jupiteru var izpausties nevaldāmās alkās, iespējami spilgti jūtu izvirdumi un nespēja attiecībās meklēt kompromisa iespējas. Jebkādus trūkumus var atrast pat ļoti spēcīgās un uzticības pilnajās attiecībās. Šis aspekts liecina, ka ir nobriedusi vajadzība pēc iekšējām izmaiņām. Vajadzīgs impulss, kurš spētu izvest uz daudz augstāku attīstības līmeni. Aspekts, kura laikā vairojas pretrunas starp vērtējumiem un uzskatiem. Vēlmes ar plāniem un uzskatiem nespēj atrast kompromisu. Tiek vairāk liekuļots. Būs grūti apvaldīt godkāri, paaugstinātu patmīlību, pārspīlētu pieķeršanos naudai un greznībai, īpaši uzmanīgi jāapietas ar naudu, tiks meklētas visdažādākās iespējas, kā gūt baudu, kas beigās var radīt dažādas ar tiesiskumu saistītas grūtības. Iespējamas problēmas ar sadarbības partneriem, kas var pāraugt tiesu darbos, tāpēc nebūtu vēlams šais dienās uzsākt biznesa aktivitātes un slēgt līgumus. Iespējamas nesaprašanās ar svešiniekiem, it īpaši ar ārzemniekiem. Tāpat biznesa sadarbība ar ārzemniekiem un ārzemēs var ciest neveiksmi. Var saasināties nieru un aknu kaites.
No 15.01.2015 līdz 24.01.2015(precīzs aspekts 20.01.2015) – Marsam savienojums ar Neptūnu rada dažādas tehniska rakstura problēmas ar autotransportu un kustību uz ielām. Tas liks kādam aizrauties ar nereālām idejām. Lielas grūtības politiķiem u.c. ar varu saistītajiem cilvēkiem uz notikumiem paraudzīties ar objektīvu un skaidru skatienu. Rīcība tiek it kā aizmiglota, tā vairāk pakļaujas zemapziņas impulsam nekā reālajam saprātam. Rezultātā iespējamas traumas, negadījumi un infekcijas slimību saasinājumi.  Iespējams, ka tiks skandināti melīgi saukļi. Visādā ziņā šis aspekts liek sarosīties noziedzīgajai pasaulei. Pastiprināsies ar narkotikām un alkoholu saistīti negadījumi.
20.01.2015 plkst.11:43 Saule ieiet Ūdensvīra zīmē – jaunu ideju izstrādāšanas un domubiedru atrašanas laiks. Sāks aktīvāk cilāt valsts prezidenta kandidatūras. Saule šajā zīmē ir vāja, tāpēc daudziem var pazemināties enerģijas lādiņš, uzradīsies dažādas infekcijas saslimšanas. Ūdensvīrs vairāk domā par nākotni, kaļ plānus. Līdz ar to iespējams, ka pieņems vai izstrādās dažādus plānus. Ūdensvīra laiks nesolās būt mierīgs. Jo planēta Urāns, kurš pārvalda šo zīmi ir visai saspringtās pozīcijās vēl aizvien ar lielo transformatoru Plutonu. Iespējami visāda līmeņa negadījumi. Nestabila enerģētiskā joma, degvielas tirgus un transporta kustība. Arī islāma radikāļi traucēs mieru Eiropā.
20.01.2015 plkst.15:13 jaunMēness Ūdensvīra zīmē – mēnesis solās būt gana dinamisks.
21.01.2015 plkst.17:55 līdz 11.02.2015 plkst.16:57 Merkurs retrogrāds – šis laikposms nav labvēlīgs jaunu uzņēmumu dibināšanai, jaunu darbu sākšanai, darbavietas maiņai, jaunu kontaktu dibināšanai, jaunu projektu sākšanai, nav ieteicams pirkt automašīnu(izņemot lietotu), datoru, tālruni, jo šajā laikā iegādātā tehnika slikti kalpos vai to var pazaudēt. Lai sevi nepakļautu nevajadzīgam riskam, šos pirkumus jāatliek līdz laikam, kad Merkūrs vairs nebūs retrogrāds. Šajā laikā jābūt uzmanīgam parakstot dokumentus, veicot elektroniskos sūtījumus, pārskaitot naudu, jo pastāv liela varbūtība, ka kļūdas dēļ adresāts var nesaņemt jūsu sūtīto ziņu un labākā gadījumā sūtījums atgriezīsies atpakaļ. Šis laiks ir domāts, lai sakārtotu savas domas, pabeigtu lasīt iesākto grāmatu, satiktos ar veciem draugiem un paziņām, kas kādu laiku nav redzēti, labs laiks, lai nokārtotu parādus, saistības un jautājumus, kas bija atlikti uz nezināmu laikposmu. Šis laiks ir īstais lietu pabeigšanai. Šis laiks domāts, lai mēs nopietni atskatītos uz iepriekšējā periodā paveikto, to izanalizētu, apjaustu, ka varbūt ir iets nepareizā virzienā, strādāts ne tas, ko vajag vai ko vēlamies. Jāsaprot, ko varbūt ir nepieciešams pielabot, un tad pēc februāra var mesties jaunos darbos. Šis laika periods ir lielisks, lai nedaudz norobežotos no ārējās pasaules, vairs tik lielu uzmanību neveltītu socializācijai, bet vairāk ielūkotos savā iekšienē un padomātu par tās sakārtošanu un attīstīšanu. Jo vairāk pievērsīsim uzmanību šiem jautājumiem, jo labāk izpratīsim sevi un mums atnāks negaidītas atklāsmes, kā atrisināt sasāpējušos jautājumus. Šajā laika periodā produktīva ir vientulība un norobežošanās nevis sabiedrība un kompānijas. Varbūt lietderīgi būtu rakstīt dienasgrāmatu un analizēt savu dzīvi.
Starpvalstu politiskās un ekonomiskās vienošanās, kuras tiks noslēgtas šajā laika periodā, netiks ievērotas un tās vajadzēs pārskatīt. Izstrādātās jaunās iniciatīvas starpvalstu attiecībās cietīs neveiksmi. Pieņemtie likuma projekti nebūs efektīvi. Šajā laikā vairāk būtu jāorientējās uz esošo samilzušo problēmu risināšanu un jaunās lietas realizēt dzīvē tikai sākot ar martu.
No 19.01.2015 līdz 27.01.2015(precīzs aspekts 23.01.2015) – Saulei sekstils ar Saturnu Šis aspekts vairāk palīdz nogludināt dažādas pretrunas.

Visdinamiskākās dienas šonedēļ būs 19.janvāris un 25.janvāris.

Mēness šonedēļ būs Mežāža, Ūdensvīra, Zivju un Auna zodiaka zīmēs liekot akcentu galvenokārt uz sabiedrībā notiekošajiem procesiem. Nākošo nedēļu jau vairāk katrs savu sedziņu instinktīvi vilksim uz savu pusi.

Lai sokas labajos darbiņos!

http://www.draugiem.lv/uranija/#/uranija/news/?p=12842852