trešdiena, 2015. gada 28. janvāris

Astroloģiskā matrica

Astroloģiskā matrica ir kā milzu globālā mēroga "ceļu satiksmes noteikumi", kas ir saistoši ikkatram cilvēkam, kas ieradies un piedzimis uz zemes, lai gūtu pieredzi. Noteikti vairāk vai mazāk tie darbojas indivīda dzīvē, kamēr vien konkrētā cilvēka dvēsele nav vēl sasniegusi pilnību, vēl aug atziņā un mācās, un kamēr tam ir jāatdod kādi karmiskie parādi...

           Zvaigžnu stāvokļa dzimšanas kartē un globālā mijiedarbība un ritmi ir tik smalki izstrādāti, ka katram ir paredzēta sava individuālā dzīves trajektorija, kurā ierakstīti galvenie likteņa pagrieziena punkti, kā arī paredzētās karmiskās tikšanās, un veicamais karmiskais uzdevums šai dzīvei.. Tur ir ierakstīti gan pārbaudījumu periodi,  gan katra cilvēka dzīvē esošie laika posmi, kas piemēroti likteņa dāvanu saņemšanai - tad vaļā ir debesu logi - ir harmonisks zvaigžņu stāvoklis, un kaut kas labs var, un parasti arī ienāk tavā dzīvē....

                Vai pilnīgi viss ir paredzēts? Kā negribas tam ticēt.    .. labāk ticu, ka atkarībā no katra individuālā garīgā izaugsmes līmeņa, un sirds apziņas līmeņa, lkkatrs cilvēks tomēr piedzīvos dažāda spēka un izpausmes astroloģisko aspektu iedarbību savā dzīvē. 

Interesanti ir novērot, kā konkrēta zvaigžnu aspekta iekrāsotā dienā, cilvēki piedzīvo dažādas tā izpausmes savā dzīvē, sākot no personīgām nelaimēm, līdz vērotāja līmenim. Vēlos ticēt, ka atkarībā no katra cilvēka izdarītajām izvēlēm, pareiziem lēmumiem,  un labiem darbiem šodien, tā liktens matrica kļūs arvien brīvāka un saudzīgāka.  

Ir dzirdēts, ka Apgaismotos vairs zvaigžņu stāvoklis neietekmējot. Skan pat loģiski, jo tiem vairs karmas, kas jāatstrādā nav, viss piedots, dziedināts, pieredzēts un apgūts cauri daudzām inkarnācijām, un tiem ir dota spēja brīvi radīt, materializēt savas domas, tādejādi manifestējot Brīvo gribu un Dievu radītāju caur Sevi.

Visums ir gudrs - spēju brīvi radīt dod tikai tiem, kuriem to var uzticēt..    Apgaismotajiem jau vairs nav Ego vēlmju un kaislību, kas kalpinātu, jo tie jau tam visam ir izgājuši cauri dvēseles attīstības procesā, tas to radīšanu padara drošu - mīlestībā, nesavtībā, un kopējam cilvēces labumam veltītu. .. 

Leida Adamante