ceturtdiena, 2015. gada 8. janvāris

Astroprognoze 2015. gadam. 1. daļa: gada kopskats un janvāra enerģētika.

 

 

Lūk, vēl viens gadiņš veicis savu dabisko, ritmisko tecējumu. Esam jau spēruši nelielu solīti jaunajā - 2015. gadā. Kāds nu kuram sācies šis Jupītera gads... It kā jau planēta tiek dēvēta par Lielo Labvēli, atšķirībā no iepriekšējā gada valdnieka Saturna, kas astroloģijā nes daudz smagnējāku enerģētiku un nopietnākus uzdevumus. Tomēr arī Jupiters var izraisīt ne tik labvēlīgus notikumus gan personīgajās dzīvēs, gan pasaulē kopumā. Spējot paplašināt, palielināt, šī enerģētika var izraisīt pārāk lielus vējus, vētras un citas dabas stihijas, kas tieši šī gada sākumā jau bija ļoti jūtams.

Ticam vai neticam, bet kaut kāda likumsakarība šajā ziņā pastāv. Paši varam piedomāt pie pārmērībām savās dzīvēs- centīsimies ievērot mērenību it visā, citādi Jupītera ietekme var būt neparedzama un grūti ierobežojama. Jupīters ir valdošā planēta gan Strēlnieka, gan Zivju valdījumā. Lai arī abas šīs zīmes ir ar atšķirīgu stihiju ietekmi- abās tās izpaužas savās augstākajās pakāpēs: Strēlniekā uguns augstākā vibrācija, bet Zivīs ūdens stihijas augstākās vibrācijas. Abas šīs zīmes pārstāv garīguma, skolotāja principu- vairāk gan dzīves skolotāja principu, garīgo attīstību, ticību, labestību, optimismu, draudzīgumu. Tām nav tik būtiska dzīves materiālā puse, bet gan mērķis un sapratne, vēlme palīdzēt.

Vairāk par šo un citām tēmām variet lasīt ikgadējā izdevumā :
„Astro loģijas, nomijas avīze 2015”.
Pieskaroties vēl nedaudz Jupītera tēmai, padomāsim par to labo, ko savā vidē varam vairot?! Izmantosim šīs planētas tā dēvēto pozitīvo enerģiju. Paplašināsim savu redzesloku, laidīsim pasaulē bērnus, lai dzimtas aug, vairosim skaistumu ap sevi, mīlestību, optimismu- visu pozitīvo! Vairāk dosim, nedomājot, kas mums par to būs.

 Runājot par Kazas gadu, droši vien, ka esiet lasījuši diezgan pretrunīgu informāciju. Tāpēc arī es uzdevu jautājumu savai Skolotājai: Lindai Meškovai (http://www.fengshui.lv/ci.php ), kuru uzskatu par vienu no vadošajiem speciālistiem Austrumu valstu, it īpaši Ķīnas un Japānas tautu kultūras vēstures sakarā. Jautāju, kad tad īsti sākas Kazas gads? Tad nu esot tā, ka 4.februārī jau nomainoties gada enerģētika , līdz ar to Kazas gada ietekme jau sākas, bet oficiālās Jaunā gada svīnības attiecīgajās valstīs notiek 19. februārī, līdz ar jauna mēness iestāšanos.


Daudz runāts par šī gada vibrācijām, tāpēc vairs neatkārtošos. Galvenais, cerēsim uz to, ka Kaza katrā ģimenē ienesīs labestību, vēlmi mācīties, pārticību un veselīgu dzīvesveidu!

Būsim neatlaidīgi un panāksim savu, kā to dara Kazas, kas dēļ olīvēm pat kokos rāpjas... Kā saka, visi šķēršļi ceļā uz cēlu mērķi ir labi!
Manas pārdomas pa 2015. gada enerģētiku variet skatīt vecā gada video intervijā http://www.e-padomi.lv.
Ko tad sola planētas gada sākumā- janvārī un pārējā gada laikā?
Lielākā daļa planētu gada sākumā atradīsies Mežāža valdījumā, veidojot nopietnus astroloģiskos aspektus ar pārējām planētām. Tas norāda, ka gada sākums var būt enerģētiski spēcīgs, emocionāls, saspringts, nopietns. (...un tā arī bija)

 Pamazām, bet situācija mainīsies. Saule 21. janvārī jau atradīsies Ūdensvīra ietekmes zonā. Turpat līdzās būs Merkūrs, kas no 21. janvāra - Ūdensvīra zīmes pusceļā, sāks savu atpakļgaitu- retrogrādo kustību . Tāpēc, no 21.01. līdz 11. 02. jaunas idejas neaizsākiet, bet mēģiniet savest kārtībā jau esošo. Lai tās būtu pāris nedēļas revīzijas domās, darbos, mājvietās. Pacietieties! Rezultāti būs labāki, ja jauno atstāsiet uz februāra otro pusi.

18. 02. sāksies jauna mēness fāze, tad arī droši uz priekšu! Venēra un Merkūrs kādu laiku būs tādi draudzīgi, atradīsies netālu viens no otra. Varam domāt, rakstīt, runāt par savām jūtām, nebaidīsimies būt atklāti viens pret otru.

 Arī karmiskais ziemeļu Mēness mezgls Svaros vēl joprojām vēlas, lai revīzijas taisām tieši partnerattiecību jomā. Nu ne jau visiem tas būs svarīgi, bet kādām konkrētām zīmēm gan varētu būt aktuāli. Bet par to, individuālajās prognozēs. Venēra lielāko mēness daļu atradīsies Ūdensvīra zīmē, akcentējot šajā zīmē dzimušos un apveltot ar savu mīlestības enerģētiku, jaukiem notikumiem, iespējām un radošām aktivitātēm. Tas visiem būs lielisks laiks skaistumkopšanas pasākumiem, astrologa apmeklējumam, foto sesijām, draudzīgām pasēdēšanām, svētkiem , dejām, muzikāliem pasākumiem. Izmantojiet to!

Līdz pat 13.01. Marss arī atbalstīs Venēru Ūdensvīrā, pastiprinādams šīs zīmes enerģētiku.
Mēneša beigās- 28. 01. Venēra ieies Zivju valdījumā, kur arī jutīsies pavisam dabiski un savas labās planētas īpašības izpaudīs uz nebēdu. Kļūsim romantiskāki, jūtīgāki, emocionālāki- iedvesma mūs nepametīs. No 13.01. Marsa ceļš arī turpināsies Zivju zīmes valdījuma zonā. Mazināsies fiziskā izturība, bet kļūsim psiholoģiski spēcīgāki, filozofiskāki.


Saturns nu jau pārliecinoši iegājis Strēlnieka valdījumā, šīs zīmes enerģētiskā revīzija var sākties! Visu pirmo pusgadu tas aktivizēs Strēlnieka mājokli. Ierobežojumu, kārtības ieviešanas laiks izglītības sitēmā, sporta organizācijās, politiskajās struktūrās, dievnamos, ārvalstu ministrijās un citās ar ārvalstīm saistītajās struktūrās.

Jupīters vēl līdz pat augusta vidum Lauvas zīmē. Sākot ar Augusta otro pusi šī planēta savu enerģētisko starojumu mainīs un atradīsies Jaunavas zīmē. Varbūt reformas būs gaidāmas lietvedībā, grāmatvedībā, birojos, sociālajā sfērā- varētu mazināt birokrātiju? Bet zinot, ka Jupīters kaut ko paplašina, tad droši, ka atteikties no kaut kā vai samazināt tas nevēlēsies. Dzīvosim- redzēsim!
Urāns savā direktā kustībā Auna zīmes viducī, Neptūns Zivtiņu mājvietā vēl aizvien pirmajā dekādē, bet Plutons pamazām tuvosies Mežāža valdījuma vidusszonai.

Mēness savu ceļu šogad sāka Vērša zīmē, bet janvāri noslēgs Vēžu valdījumā.
Janvārī, februārī aptumsumi nav gaidāmi. Ja interesē, kad tie būs un kādi 2015. gadā, variet atšķirt minēto astro izdevumu- tur viss saprotami izklāstīts.
Mēness fāžu maiņa janvārī:
5.01. pilnmēness;
13.01. dilstošs;
20.01. jauns;
27.01. augošs.



Prognozi sagatavojusi "Astrocentrs" profesionāla astroloģe Ilze Reiha.
Ieskaties: 
Astrocentra lapā
https://www.draugiem.lv/blogs/#/ilzereiha/blog/?p=12811525